Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniiiiiiiiiiikaaaa

LOREAL TRUE MATCH ??

Polecane posty

Gość Moniiiiiiiiiiikaaaa

KTOŚ STOSOWAŁ?? JAKI JEST TEN PODKLAD I CZY DOBRZE KRYJE

Gość a22
ja go mialam ale nie sprawdzil sie bo mam tlusta skore,

Gość Moniiiiiiiiiiikaaaa
JA TEZ MAM TLUSTA CZYLI NIE NADAJE SIE ?? JEST AZ TAKI TLUSTY ..? A JA MYSLALAM ZE MATUJE I KRYJE DOBRZE ...

Gość moniaaaaaaaaaaaaaaa
po 5 minutach skora sie okropnie swieci

Gość rumiankowa
dla mnie jest ok!

Gość Malaaga73
JA MAM MIESZANA SKORA DLA MNIE REWELACJA.DOBRZE KRYJE,SUPRR I NIE WYSUSZA,A POZATYM PIEKNY ODCIEN

Gość to cudo
najlepszy jaki miałam

Gość kokuryu
pieknie matuje i wyrownuje koloryt, poczatkowo jego konsystencja jest "oleista" ale po nalozeniu szybko sie wchlania dajac wrazenie jedwabiscie gladkiej skory

Gość sweene
tez mam mieszana cere i dla mnie ten podklad jest super :) Matuje i wygladza, a takze tuszuje drobne syfki

Gość ewa25
U mnie sie sprawdzil, przetestowalam bo mialam probke. A czy ktos moze napisac ile kosztuje?

Gość Moniiiiiiiiiiikaaaa
z tego co gdzies widzialam ponad 40 zl dlatego wlasnie pytam czy warto wydac kase ...?

Gość OLIWIA22
on jest dobry ale niestety po kilku uzyciach sie psuje.Serio.Nie tylko ja to zauwazyłam moje kumpele tez.Na poczatku super ale pozniej jak zwykly tani podklad z targu:(

Gość ewa100000
kupiłam i polecam, warty swojej ceny, troszkę za szybko "wysycha" po nałożeniu, ale jest ok

Gość Eve27
Prawie się przez niego popłakałam!Miałam próbkę, wydawało mi się, że jest rewelacyjny.No to po wypłacie poleciałam do Sephory. Cena ponad 50 zł.Po dwóch użyciach byłam zdruzgotana.Cera świeciła mi się jak "psu jajca" już po godzinie od nałożenia.Dodam, że mam cerę mieszaną.Musiałam oddać koleżance.Teraz uzywam RIMMEL DOUBLE ACT do cery mieszanej i jest świetny i tańszy, bo kosztuje 30zł.

Gość katiia
szczerze to myslalam ze bede z niego bardziej zadowolona! trzeba przyznac ze calkiem niezle matuje i dobrze sie rozprowadza ale po jakims czasie twarz zaczyna sie siwecic i musze odnowa robic makijaz!!! ostatnio uzywam podkladu lasting finish - rimmela i jestem z niego naprawde zadowolona! dobrze matuje a co najwazniejsze twarz sie po nim tak nie swieci! nie wiem jak innym ale mi naprawde odpowiada!!!

Gość naczynkoooola
dla mnie ok :) stsouje go prawie rok,ja maluje sie zeby zatuszowac zaczerwininia (obecnie na szczescie lekkie) i jest ok,lubie go bo nie musze malowac sie calej twarzy tylko miejsca zaczerwninione bo podklad ten ujednolica sie z kolorem cery (oczywiscie dobrze dobrany) np maoje kolezanki jak nie dobiora sobie pod kolor cery i wezma zupelnie innu odcien to musze malowac dokladnie cala twraz zeby sie nie odznaczalo ....co i tak czesto im nie wychodzi za to robi sie maska.Chcialabym kupic sobie teraz ten maxfactora,ten dwuetpaowy:) uzywa go ktos???

Gość ja go uzywam
juz 3 raz powiem ci tak nie kryje zadnych krostek ani cieni pod oczami ale wyglada naturalnie i ladny ma kolor naprawde dobiera sie do cery ale planuje zmienic bo jednak wole ukrywac niedoskonalosci