Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja19

Antidral

Polecane posty

Gość maja19

czy moga wystapic jakies skutki upoczne po jego dłuzszym stosowaniu... (a nawet ciągłym)?????

Ja tez zaczelam go stosowac niedawno, bardzo mi pomogl i zamierzam go teraz stosowac.Rozmawialam na ten temat z moja kolezanka czy moze on zaszkodzic (ona jest studentka medycyny, a jej mama jest lekarzemj).Ona sama uzywa etiaxilu od kilku lat, on ma podobne dzialanie do antidralui nie maja one wiekszych przeciwskazan do dlugotrwalego uzytkowania poniewaz to sa srodki lecznicze ale po jakims czasie lepiej ich nie stosowac codziennie tylko co kilka dni i wtedy powinno byc wszystko ok

Gość AaaaaBbbbbbbbbbb
wg mnie jest super, tez stosuje i gdyby nie on to nie wiem co bym zrobiła z tym moim poceniem :) wiadomo pocenie to rzecz ludzka, ale jak tez wiadomo od nas dziewczyn wymaga sie zebysmy zawsze byly wymuskane no i pocenie dlatego nie przystoi

Gość fdsf
gdzieś tu jest wieelkiii temat o tym. poszukam może wrzucę.

Gość hej hej
chciałabym, by ktoś powiedził cos wiecej na temat ubocznych skutków, czy to prawda?? i jeszcze jedno pytanko, kiedys używałam secret-u, kupiłam go w rossmanie okazało sieze kupiłam gdy był juz przeterminowany- nie patrzyłam na datę ważności bo niesadziłam że to możliwe, ale coz, mialma potworne uczulenie przez to, byłam na antybiotykach, czy w takim razie, skoro tak mocno zareagowal mójh organizm poprzednio, to czy myslicie że teraz też moze być podobnie?? bo kurcze nie chce niepotrzebnie wydawać pieniędzy... ap oce sie potwornie i wszystkie bluzki mam zólto, biało, tłuste pod pachami:( jak to zwalczyć0- te plamy mam na myśli... eh

Gość siemsiem
Antidral ne jest drogi, jesli nie sprobujesz , nie zobaczysz. A przyznasz chyba ze gra jest warta swieczki;)

Gość hej hej
moze masz rację tylko prolbem jest również w tym że wtedy, gdy mialam strszliwe uczulenie okropnie spuchłam i prawie znalazłam sie w szpitalu,. dostawałam zastrzyki dlatego boje sie troszkę, to ryzyko;)

Gość sama sie zastanawiam
nad kupnem tego cudeńka

Gość synkka
ja uzywam antidral od ok.pol roku i zadnych skutkow ubocznych(oprocz swedzenia;) ) niezauwazylam :) uzywam go 2 razy w tygodniu.czasami robie dluzsze przerwy i juz sie nie poce.

Gość synkka
ja uzywam antidral od ok.pol roku i zadnych skutkow ubocznych(oprocz swedzenia;) ) niezauwazylam :) uzywam go 2 razy w tygodniu.czasami robie dluzsze przerwy i juz sie nie poce.

na mnie ostatnio przestał działać :( może nie całkowicie, ale jego działanie się osłabiło... a na dodatek jak się nim wieczorem posmaruję to nie moge po prostu wytrzymać :( tak piecze i swędzi... ale nadal się nim smaruję i liczę, że znów zadziała :) bo wcześniej smarowałam się rano... a powinno się smarować na noc i rano zmywac :) pzdr życzę dużo suchości ;)

sluchajcie to czym on sie rozni od etiaxilu? i kurde, czy to naprawde jest tak ze juz sie wogole nie pocicie? czy stres, czy sport, to sucha pacha? tak juz? koniec z tym piekielnym poceniem? nie wierze..:D

Gość synskka
anntidral rozni sie od etiaxilu chyba tylko cena ;) antidral jest oczywiscie o wiele tanszy.i choc wydaje sie niemozliwe ze ktorys z antyperspiantow powstrzymuje pocenie to jednak jest to nieprawda.sama tak kiedys myslalam dopoki nie kupilam antidralu(w aptece za ok 14.50zl).od tego momentu moj problem z poceniem sie skonczyl:D.nawet w sytuacjach bardzo stresujacych czy wymagajacych duzego wysilku fizycznego!:)

Gość synkka
zle wpisalam swoj nick powyzej;) (powinno byc synkka)

Gość wlasnie kupilam
mam stosowac tak jak etiaxil?wieczorem smarowac-rano zmywac? za etiaxil placilam srednio 50-60 zl byl wydajny to fakt i dziala super.Ale skusilam sie na antidral bo jezeli bedzie dzialal tak samo to po co przeplacac?;)

Gość stosuję Antidral pół roku
Hej, mam do Was pytanie, bo rozumiem, że każda, która przed stosowaniem Antidralu się strasznie (STRASZNIE!) pociła, ale ten pot który sięwydzielał, nie śmierdział. Pytanie brzmi - czy teraz pod koniec dnia albo rano następnego dnia, stosując już Antidral, zdarza Wam się trochę brzydko pachnieć pod pachami?

Gość nidjcvdsc
Antidral jest rewelacyjny. Stosuję kilka dni, a może życie uległo już zmianie. Rewolucja! Noszę wszystko co chcę, nie zakładam już ładnych ciuchów na specjalne okzję, noszę wszystko kiedy chcę, bo się nie niszczy, nie trzeba prac po jednym razie, nie ma brzydkiego zapachu, mam totalnie suche pachy! Nie szczypie mnie nic a nic, lekko swędzi. Jest pięknie :-) Zapłaciłam za niego niecałe 12zł w Bydgoszczy. Też używam na niego dezodorantu - tak na wszelki wypadek ;-) Choć raz nie użyłam i nic się nie działo.

W moim odczuciu jego działanie jest porównywalne z Ziają, czyli nie jakieś super – standardowe