Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piersi 75 C

piersi 75 C

Polecane posty

stanik tak naprawdę nie powinien być ani zbyt ciasny - odkształcenia, ani zbyt luźny - nie spełnia swojej funkcji - szczególnie w przypadku dużych piersi, które trzeba podtrzymywać.

Gość Agniewicz
Ja właśnie słyszałam od osoby, która sprzedaje biustonosze, że większosć kobiet robi błąd kupując zbyt luźny stanik, bo przez to piersi nie są trzymane tak jak powinny być dlatego lepiej nawet nosić bardziej ciasny stanik niż ten zbyt luźny:)

Gość Agniewicz
Aha! i jeszcze jedno a propos doboru miseczki - ta natomiast nie powinna być za ciasna, bo pierś się przez to deformuje:)

Przecież jak miseczka jest za mala to piersi wyskakują, nawet nie da sie wtedy tego nosić. I lepiej mieć za luźny niż za ciasny.

pamela a. nie ma D.ja mam 75D i sa mniejsze niz pameli takze wydaje mi sie ze ma E conajmniej

Gość Agniewicz
melisana-----> zauważ ile kobiet nosi biustonosze z za małymi miseczkami. To łatwo zauważyc, bo gdy miseczka jest za mała tworzy się efekt podwójnych piersi. Najczęściej można zaobserwować coś takiego u pań z dużym biustem.

Ja nigdy nie widziałam czegoś takiego, a w dodatku rzadko widuje kobiety z dużym biustem (nie licząc babć). Ale to wszystko zakręcone jest, ja mam miseczke D albo E, zależy od stanika i no kurde...nie mam wcale duzych tych piersi. A np ewa sonet powiedziala u wojewidzkiego ze ma rozmiar E? No czujecie to? Skoro ona ma ten sam rozmiar co ja, to...jeśli ona ma rozmiar E to ja mam A. Mam wiecej niz dwa razy mniejszy biust niż ona, przysięgam.

Gość Agniewicz
Ewa Sonnet może mieć E dlatego, że poza wielkimi piersiami jest generalnie bardzo drobna i jeśli pod biustem ma 70 cm to na pewno ma E. Moja teściowa nosi identyczny rozmiar i ma właśnie biust wielkości biustu Ewy Sonnet.

o kurde no to ładnie, nie wiedzialam ze w kilku centymetrach pod biustem może być aż taka roznica w wielkości. no ale...ja też jestem chuda, mam te swoje D-E ale dalej imo tego moje piersi sa dwa razy mniejsze od piersi ewy sonet :D

Gość Agniewicz
Mnie moje 70C też wydają się być mniejsze niż 70C innych koleżanek:(

Gość anuuuuulllllllllllllllllllla
a podniosę sobie :-)

Gość anuuuuuuuuuuulllllllllllllllll
podnoszę

Gość madzia19
ja mam 74 pod biustem a 94 w biuscie

Gość madzia19
i niby mam rozm.75 E hehe zawsze nosze c!!jakas zryta ta tabelka

Gość oj ta tabela cos oszukuje-
widac to po chyba wielu znas!Jak ja sie zmierzylam to juz wogole mi dziwactwo wyszlo!Jestem drobna pod biustem za to biust sporawy(jak na moja drobna budowe) i nosze miseczki B i zdarza sie ze mi piersi wypadaja...i kupuje duze B a waskie pod.A tabela mi pokazala rozmiar A :( a w to bym sie nie wcisnela....