Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona-

Ginekolog w radomiu który przepisze Cytotec?

Polecane posty

Gość przerażona-

Zna ktoś ginekologa , który bez problemu przepisze Cytotec w Radomiu i podejmie sie obserwacji i opieki nad pacjentka która go zarzyje?

Gość a co to jest cytotec

Gość pliletka
Lek, ktorym panienki na wlasna reke wywoluja sztuczne poronienie, nie wyprodukowany z mysla o takim przeznaczeniu.

Gość przerażona-
Bardzo dobra odpowiedz Pliletka, tylko ze nie zawsze te "panienki" usuwaja ciążę na własna rekę, częsciej jest tak ze robią to pod okiem swojego lekarza. Zna ktos opowiedz na moje pytanie?

Gość do przerażona
szkoda mi ciebie...kolejna dzieciobojczyni...ja cytotec mialam podawany gdy trzeba bylo mi wyjac moja martwa dzidzie z brzuszka...i to bylo straszne...zadnej reakcji nawwet po 2-ch dawkach...a ty chcesz zdrowe zabic...

Gość okienko
a po co to ten lek?

Gość przerażona-
Dlaczego oceniacie odrazu ludzi którzy zadaja tu takie pytania na forum, przeciez ich nie znacie, nie znacie sytuacji w jakiej sytuacji sie znajduja to ich sprawa co chca zrobic ze swoim zyciem.Poza tym ja wcale nie napisałam ze jestem w ciązy i chce ja usunąć przy uzyciu tych tabletek.

Gość pliletka
Jesli moja rzeczowa odpowiedz odbierasz jako ocene, to znaczy tylko, ze masz jakies resztki sumienia i niewygodnie Co z tym. Uff.