Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alljjja

pigułki a ciąża

Polecane posty

Gość alljjja

mam pytanie:czy jeśli kobieta jest w 1 tygodniowej ciąży i zacznie brać pigułki antykoncepcyjne jakie to ma skutki dla płodu? czy można poronić?

nie pigułki powoduja stan sztucznj ciązy i nic sie nie stanie, dlatego jesli okres sie nie pojawi w trakcie 7 dniowej przerwy nalezy wykluczyc ciąze jak brałas regularnie niezwymiotowałas nie zapomniałas ciązy nie ma www.psyche-soma.com

Gość alljjja
wiem ze jak sie bierze regularnie to raczej nie ma obaw o ciąże jednak zastanawiam się co sie stanei jeśli te same tabletki zacznę brać jak już będę w ciąży? bo zawsze piszą "nie zażtwać jeśli masz podejrzenie o ciążę"

Gość niania2
napisze na swoim przykładzie. Mi sie cos takiego przydażyło i dziecku nic nie jest. Zorietowałam sie dopiero po skonczenu opakowania ...brak miesiaczki ...doktor - ciążą- badania prenatalne- za kilka dni spodziewam sie urodzic całkiem zdrową dziewczyne. Warto jeszcze wspomniec ze zaszłamw ciązę biorąc antybiotyki i mocno chorując. Moze po prostu miałąm szczęście. Ginekolog twierdzi ze miałam 0.1 % szans zaciążenia.