Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hugry soul

czy mozna mezczyzne nauczyc czulosci?

Polecane posty

Gość hugry soul

Mam wspanialego faceta,ale brakuje mi z jego strony czulosci,okazywania uczuc,dawania mi poczucia,ze jestem dla niego wazna..czasami powie,ze cieszy sie,ze mnie ma,ze dobrze mu ze mna..ale to rzadko.Wiem,ze chce ze mna byc,ze jestem dla niego bardzo wazna,ale..chcialabym to uslyszec.Chcialabym,ze mi czasami jakiegos milego smsa przyslal,bez okazji,ze po prostu mu mnie brakuje,ze mnie kocha..chcialabym czesciej slyszec mile slowa,przeciez kazda kobieta ich potrzebuje..czy mozna go tego nauczyc?czy musze sie pogodzic z tym,ze jest oszczedny w komplementach i wyznaniach?:(

Gość hugry soul
Mam na imię Wacław i mieszkam w Żyrardowie :classic_cool: P.S. Jestem hydraulikiem :classic_cool:

Gość konwalia_biała
hmm:) moze jest asekurantem, jak poczucje grunt, to będzie mowil i robił tak jak czuje:) A pamietaj, że wiele rzeczy się udziela, okazywanie uzuc tez. Poza tym Miłosc sama w sobie jest motorem, robimy rzeczy, ktore bez milosci nie zrobilibismy np pan zrywa kwiaty, a wczesniej ich nie znosił)

Gość hugry soul
Juz probowalam tego "udzielania";) wysylalam (i wysylam)mile smsy..czesto sama sie dopytuje,czy za mna tesknil,czy mu mnie brakowalo..wiem,ze jest typem osoby,ktorej ciezko idzie mowienie o uczuciach,ale mi tego naprawde brakuje:( nie chodzi o to wlasnie,ze boi sie zaangazowac..kiedys powiedzial,ze przeciez to jest oczywiste,ze mu na mnie zalezy,to po co ma mowic..a jak zaczynam temat okazywania uczuc,to sie denerwuje:(

Gość konwalia_biała
A jak on okazuje? Ty miłymi smsami?:) A on?:) kwiatek, słowko, spacer?

Gość hungry soul
on?w ciagu 10-miesiecy bycia razem dostalam moze 3 roze..RAZ mi powiedzial,ze mnie kocha..:( owszem przytula mnie,obejmuje..ale ja tez potrzebuje slow..

Gość kwikun
nie jest czuły ... wiec cię nie kocha. Mióść uczy cułości. Ta prawdziwa.

Gość gość
Kobiety i matki uczą swoich synów, że bycie romantycznym, czułym, wrażliwym czy kulturalnym mężczyzną jest niemęskie. Wymagacie od chłopców pozbycia się wrażliwości na rzecz agresywności stąd później takie a nie inne zachowanie dorosłych mężczyzn, którzy pewne rzeczy mają wpojone od dziecka.

Gość gość
syn nasladuje ojca

Gość gość
tylko, że najpierw temu ojcu gdy był małym dzieckiem matka wpajała pewne wartości a jego ojciec w tym czasie zarabiał pieniądze

Gość gość
tobie cos matka wpoila?