Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona decha.......

Kiedy urosna mi wreszcie piersi????

Polecane posty

Mam 15,5 lat, miesiaczke dostalam w lipcu tego roku a moje piersi nadal wygladaja jak u 10latki:(((:( Co ja mam zrobic??? Juz nie mowie zeby miec duze piersi ale zeby wogole miec....... chociaz miseczke A:( Piszcie dziewczyny jak z tym bylo u Was z gory dzieki za pomoc:*

Gość czemu niby akurat
ja mam tak samo...mam 16 lat i kurde sa male jak nie powiem co...zaczely mi rosnac w wieku 12 i zostaly juz takie malutkie:(boje sie ze juz tak zostanie.....:(bo ani ubrania dobrze nie wygladaja ,nie moge jakiegos ladnego stanika zalozyc:(chodzi mi te ze sztywnymi miseczkami...

Gość Czesc
Ja mam 15,4 lat i także nie mam piersi jako takich ''przeciętnych'', powiem tak mam identycznej jak wtedy gdy zaczęłam dojrzewać czyli ZAdne , do miseczki ''A'' mi daleko. Tylko że ja mam wiekszy problem bo ty niedawno zaxczęłaśmiesiączkowaćczy li na wzrost piersi mam jeszcze ponad 2 lata , a ja zaczełam miesiączkowaćjak miałam 11lat , pozniej zaczełam ''fiksować'' z odchudzaniem, zanikł okres(anoreksja) liczne zaburzenia hormonalne i DO DZIŚNIE MAM OKRESU , więc nie mam piersi na ''własne zyczenie'' , czuję się z tym okropnie jak ODMIENIEC ... 3maj się

Gość czemu niby akurat
no ja mialam 12 lat jak zaczelam miesiaczkowac....

ja nawet jak pisze o nich "piersi" to tak glupi brzmi..... takie to pryszcze........ one z boku przypominajamalutki stozek nie sa nawet okragle takie cos nie dorobione:(;( moze ktos nas pocieszy.....?

Gość dziewczynyja mam 19 lat
i nie mam cyckow,co ja mam poradzic?tak juz jest nic sie nie da zrobic

Gość a może by tak
tabletki antykoncepcyjne ?? Mojej znajomej urosł spory biust bo w wieku dojrzewania faszerowała się pigułkami antykoncepcyjnymi. No ale nie jest to regułą i nie każdemu może pomóc.

Gość do Czesc
a ty to zamiast się zastanawiać nad swoim biustem to lepiej idź do lekarza!!!! Bo zanik miesiączki to bardzo powazna sprawa!! Jesli będziesz to dalej lekceważyć to moze sie to źle dla ciebie skończyć na przyszłość

Gość Czesc
A ja myslałam że sama z takim problemem jestem na świecie... W moim otoczeniu nikt inny tak nie ma ..tylko ja... Moje z boku przypominają...praktycznie nie widać nic jak stoje bokiem, takie lekko odstające sutki ''stozki'' :/ MASKRA totalna , już zbieram na implanty , tylko musze czekaćz tym niestety do 18-nastki,...szkoda Napiszcie jeszcze jak to jest z wasza sylwetka, czy jestescie bardzo chude , moze dlatego włąsnie nie macie piersi bo to po czesci tkanka tłuszczowa, jaki wzrost i jesli macie ochotęto i wymiary. ja wyglądam karykaturalnie 0 proporcji 177 cm biodra 90 chyba moze cm mniej ; talia 60 cm , pod ''biustem''(jak to brzmi dziwnie) cos koło 70 a tam gdzie powinien być biust ech nawet sięnie mierze bo póżniej mam jeszcze gorszego doła, wiem że różnica ''pod i w '' wynosi około 5 cm , nie przekracza...

dzieki za fatyge ale tabletek anty lepiej nie probujcie bo w naszym wieku lepiej nie brac tego swinstwa.... mialam o tym lekcje.....

Gość Czesc
Nie chciałam sie tak rozpisywać i nie wspomniałam że od ponad roku się lecze wszystkimi mozliwymi sposobami, jezdzę po całej polsce po różnych lekarzach, ginekologach, endokrynologach nawet homeopatach, o psychiatrach cicho wspomknę... jest żle co tu dużo mówić...nie wiem jak to się skonczy... W moim przypadku brak biustu to tylko skutek uboczny całej reszty

Gość 25-latkaa
do HEIDI_17 No dobra ale twoj post niczego nie wnosi oprócz tego ze się chwalisz.

Gość Czesc
Ja mam zawsze problem w brzebieralni przed W-F em , wszystkie siętak dziwnie na mnie gapi ą, (wcale im się nie dziwie). Nie mam na co załozyć pusch up-a... :(

Gość 25-latkaa
Nie wiem co wam doradzić dziewczyny. Tak naprawde to chyba same wiecie ze cudownego środka na to nie ma, bo gdyby był to nie wynalezionoby sylikonów. Wy o tyle jesteście w nie najgorszej sytuacji ze jesteście jeszcze młodziutkie. Owszem być może niektórym taki biust już się uformował na stałe ale niekórym może się zdarzyć tak ze w ciągu kilku najbliższych lat może się jeszcze dużo zmienić. W wieku 15 lat to jeszcze macie pełne prawo mieć mały biust. Jak sobie siebie przypomnę w wieku 15 lat to miałam takie właśnie śmieszne stożki zamiast piersi podczas gdy wszystkie moje koleżanki z klasy pyszniły jak pawie pięknymi biustami. Miałam okropne kompleksy. Nie czułam nawet ze w ogole jestem kobietą. Ale w ciągu kilku kolejnych lat urósł mi w miarę znośny biust w rozmiarze B. Musicie po prostu jeszcze przeczekać ten okres dojrzewania gdzieś tak do 19 roku życia, bo nawet w wieku 19 lat moze nagle coś drgnąć. A potem to już w zależności od tego czy coś się zmieniło to same stwierdzicie czy operacja rzeczywiscie jest wam jeszcze do szczęścia potrzebna czy też nie. Któraś z was wspomniała o karmieniu. No to ja wam powiem ze nawet jak kobieta ma tylko dwa pieprzyki zamiast piersi to w okresie ciąży jej biust może się powiekszyć nawet o dwa rozmiary, a jej piersi w okresie karmienia całkiem dobrze spełniają swą funkcję.

Gość uppppppppppppppppppppp

Gość no tak...
Dziewczyny, ja Was doskonale rozumiem. Macie jednak jeszcze naście lat, i jest nadzieja, że Wam biust urośnie. Ja mam obecnie 20 lat. Okres dostałam gdy miałam 12 lat i 7 miesięcy. Piersi urosły mi do rozmiaru małe A i w wieku 15 lat STOP, nie ruszyły już nawet o centymetr. Nie czuję się kobieco. Nie wiem, co mam Wam poradzić, chyba tylko modlić się.

Gość 23latka
Oj, jakbym widziała siebie... w liceum miałam niezłe kompleksy na tym punkcie.. potem jakos przestalam sie tak bardzo przejmowac.. i biuscik troche podrosl... a może poczytajcie topic http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=32326, niektóre rady są sensowne np masaż i ćwiczenia + pozytywne myslenie o swoim biuściku.. pozdrawiam serdecznie i głowy do góry !

Gość tak_zwana
7 cm roznicy to i tak dobrze ja mam tyle samo a mam 21 lat-to jest dopiero problem...

Gość juliaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hej dziewczyny poszukajcie forum o metodach powiekszania piersii naturalnychh podobno jest jakis starozytny masaz ktory je powiekksza aj stosuje od 2 tyg i moje piersi sa jakby wieksze dokladny opis sposobu tego amsazu znajduje sie na tym forum pozdroooooooooooo i glowa do gory:D:D:D:D:)

ja przez wakacje sobie masowalam a w roku szkolnym przestalam bo nie mam czasu i zmniejszyly mi sie.... pozostaje tylko czekac:(

dziewczyny!!!!nie ma sie tak co przejmowac!!!!ja mam teraz 18lat i miseczka dochodzi mi wlasnie do 75C.mysle ze to tak w porzadku.a nie mialam prawie wcale biustu az do konca gimnazjum,tylko jakies male pomaranczki:P juz calkowicie stracilan nadzieje ze bedzie jakas zmiana,az tu wlasciwie niezauwazalnie zabardzo patrze a moj biust jakby zmienia sie po malutku w wiekszy.nawet ostatnio jeszcze urusl bo nawet moj chlopak,mama i moja przyjaciolka zauwazyli:)i chce dodac ze zadnych tabletek antykoncepcyjnych nie biore.wiec nie ma sie co martwic przyjdzie z czasem:)pozdrawiam WAS:)

Gość BBBBBBRRRRRRRRRRR
...FACET CHCIAŁBYŚ MIEĆ PIERSI!?!!?!!?!ZGŁOŚ SIĘ DO LEKARZA A NIE TUTAJ OK?!??!?!???!PEDAL JEDEN

Gość Aniaaaaaa
Ja mysle ze to tez jest kwestia wagi. Bardzo szczuple dziewczyny nie maja zwykle duzych piersi. Jak mialam 15 lat nosilam miseczke B, w ciagu 5 lat przytylam jakies 8 kg i teraz w stanik D ledwo sie mieszcze. :)

Gość Aniaaaaaa
Dodam jeszcze ze nie bralam tabletek anty, ani nie masowalam biustu:)

czas leci a moje pryszcze nadal sa w tym samym stanie......... co ja mam poczac..... szczescie ze ktos wymyslil pushapy ale ja chce miec swoje przynajmniej male ale zeby byly.....

Gość ja zauważyłam to
po dziewczynie mojego brata. Ona ma około 26 lat i zawsze była bardzo szczupła i płaska jak decha. Ostatnio była za granicą i nie widziałam jej kilka miesięcy. Przytyło jej się tam i było to bardzo widoczne w budowie ciała i na twarzy kiedy przyjechała niedawno. A najbardziej niezwykły był jej biust. Jak była chuda to miała chyba A a jak się jej przytyło i przyjechała nas odwiedzić to patrzę a jej biust się tak powiększył że ma chyba z C :P

Gość sadgirl
Ja nie mam aż tak małych piersi żeby sie w miseczke A nie mieściły. mam 75B tylko to takie naciągane jest... moja siostra też ma 75B a ma chyba 3x wieksze od moich. Mam najmniejsze w całej klasie... nie tylko w klasie. Wsród moich znajomych nikt nie ma takiego małego biustu jak ja. Ale takie masowanie pomaga bo rzeczywiscie gruczoly lepiej wtedy pracuja i piersi rosna. Może niewiele ale dla nas każdy centymetr ma znaczenie:) . A co do tycia... rzeczywiście biust sie wtedy powiększa i to bardzo. Bp przeciez nasze cycuszki skladaja sie z tkankki tluszczowej. Tylko ze ja taka niewymiarowa jestem - pupe ma taka dużo, uda tak samo, fałdki na brzuszku i chciałabym troszke schudnąć. Ale jak schudne to piersi też polecą i to w pierwszej kolejności...