Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona decha.......

Kiedy urosna mi wreszcie piersi????

Polecane posty

Gość ech dziewczyny
ja mam 22 lata i malutkie piersi-70a i jakos zyje.takich tematow jak ten sa dziesiatki tylko zwykle wypowiadaja sie juz dorosle kobiety.a wy macie nascie lat wiec naprawde wszystko moze sie zmienic.poza tym po tym swiecie chodza tez mezczyzni ktorzy wola male-dzieki bogu:D

Gość Wyzwiska
Ja w szkole spotykam sie z tym ze wyzywaja mnie od dechy i wgl czasem mam ochote wybuchnacc placzem bo poprostu robi mi sie przykro ale dzieki tym masazom sa na prawde wieksze niz kilka miesiecy temu i widac roznice mam nadzieje ze przeztana mnie wyzywac :( a wy spotykacie sie z takimu wyzwiskami i wgl ?

Gość gość
Nie chce cie martwić, ale tez mialam taki problem w twoim wieku, teraz mam 30 lat i piersi od tamtego czasu nic sie nie powiekszyły.

Gość gość
ja mam 65a i uważam, że wyglądam ok- małe piersi, ale proporcjonalne do mojej szczupłej sylwetki. bardziej mi się podobają takie niż wielkie. nigdy nie uważałam tego za problem i nikt mnie nie wyzywał. zresztą dokuczanie zwykle nie ma nic wspólnego z wyglądem- jak ktoś jest nielubiany, to pretekst zawsze się znajdzie- pamiętam jak u mnie w szkole kpiono sobie z dziewczyny z przeciętnym biustem, że niby deska albo z grubej, że jest dojną krową, mimo że biust akurat miała mały, tyle że gruba była. a płaskim radzę kupić dobry stanik- od razu ubrania będą inaczej leżeć

Gość gośc36
ja mam 21 lat i też mały biust, tylko 12-13 cm między obwodem pod biustem i w biuście. Ja już tak bardzo się tym nie przejmuję, marzę o większym biuście ale nic nie poradzę. Przytyć nie ma sensu, fakt, że jak przytyłam do 60 kg to mój biust wypełnił się o skromny 1 cm ale za to biodra były bliżej setki. Musiałabym przytyć z 15 kg, miałabym nadwagę, wielkie biodra, brzuch i nogi ale biust może z 5 cm większy. Probowałam nawet ziółek, były wzloty i upadki ale przestałam pić, już miałam dość, wymiotować mi się chciało na samą myśl o piciu. Trzeba to zaakceptować, ja o operacji nie myślę, nie ma mowy, mój biust jest mały ale jędrny, ładny ma kształt, taka już jestem i nie będę wpychać tam silikonów.

Gość gość
Ja mam 14 lat zaczęłam miesiączkować jak mialam 12 lat w biodrach mam 90 cm a podobno powinno sie miec w piersiach i biodrach taki sam obwód...

Gość gość
Ja mam 14 lat zaczęłam miesiączkować jak mialam 12 lat w biodrach mam 90 cm a podobno powinno sie miec w piersiach i biodrach taki sam obwód... piersi mam 80 cm a ja chce miec wieksz!!!

Gość gość
ja mam 23 lata i nadal czekam :D haha. niektóre jesteśmy płaskie, niestety. rada jedna. NIE UŻYWAJCIE PUSH UPÓW. Ja uzywałam, kończy się to w jeden sposób - zdeformowaniem piersi! Najlepiej wybierz się do bra fitterki i kup sobie dwa dobre staniki, jasny i ciemny (albo chociaż jeden), pierz je ręcznie żeby się nie zdeformowały.

Gość gość
Ja mam 14 lat zaczęłam miesiączkować jak miałam 12 lat w biodrach mam 90 cm, a podobno powinno się mieć w piersiach i biodrach taki sam obwód... piersi mam 80 cm, a ja chce mieć większe!!!

Gość gość
Poza tym nie istnieje taki rozmiar jak A - w dobrze dobranych stanikach. Wyjątkeim jest intimissimi bo tam jest inna numeracja. Tak naprawdę kobiety w polsce noszą za małe biustonosze. Ja z push upów B przesiadłam się u brafitterki na E!!! Bo mam szeroki rozstaw piersi, tylko jeden typ staników dla mnie jest dobry, dalej są lekko zdeformwane (czyli takie bułeczki pod pachami od noszenia za ciasnych staników, i rozstawione zbyt szeroko - spłaszczone własnie przez push upy) ale kilka lat noszenia dobrze dobranych staników im pomogło. I może bez stanika nie jest dobrze, ale w staniku z cieniutką koronkową miseczką,dobrze dobranym mam własny, ładny biust, push up tylko deformuje i "udaje" biust, spłaszczając prawdziwy!

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Ja mam 14 lat zaczęłam miesiączkować jak miałam 12 lat w biodrach mam 90 cm, a podobno powinno się mieć w piersiach i biodrach taki sam obwód... piersi mam 80 cm, a ja chce mieć większe!!! Taki sam obwód piersi jak bioder (typu 90 - 60 w talii - 90) to ma może jedna modelka na sto. Większość kobiet ma szersze biodra niż piersi i to jest zupełnie normalne. A za duże piersi wcale nie są dobre, bo uszkadzają kręgosłup, i szybko obwisają. Zwłaszcza po ciąży bo wtedy jeszcze bardziej rosną. Mam kilka koleżanek które zmniejszały sobie biust z tego powodu.

Gość 222nina
mam 22 lata i już dłużej czekać nie mogłam aż natura zrobi co do niej należy czyli urosną mi piersi.kupiłam breastfem decyzja słuszna biorę od miesiąca i piersi się sporo powiększyły .mam jeszcze miesiąc brania nie wiem czy dalej będą piersi jeszcze rosły.czy któraś z forumowiczek to brała.