Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina131

Czy zmienic ginekologa?

Polecane posty

Gość malina131

pomocy ! staramy sie z męzem o dzidziusia !jestesmy małzenstwem od 7 lat! mam okropny dylemat bo za namowa rodziny i znajomych rozpoczełam leczenie u jednego takiego pana dr (nazwiska nie podam )na ktorego po kilku wizytach mam awersje (inni twierdza ,ze wspaniały...)mnie niestety na mysl o nim odrzuca ..niby wszystko teoretycznie jest ok facet jest miły delikatny i w ogole ...al cos w nim takiego ze nie moge dłuzej do niego chodzic ....w czerwcu miałam robiona laparoskopie i wiem ze musze sie zgłoscic do niego na sprawdzenie włascieiwt o juz dawno powinnam to zrobic ale ile razy wykrecam numer tel tyle razy robi mi sie niedobrze ...pewnie pomyslicie ze cos ze mna nie tak :- ) ale ja na prawde mam problem jest w moim miescie super specjalista niestety to kolega a na dodatek wspołpracownik tego mojego doktorka ...co robic czy nie zwracajac uwagi na nic po prostu umowic sie na wizyte do tego drugiego czy to bedzie duze fo pa z mojej strony ? dodam ze ten drugi jest ordynatorem w szpitalu w ktorym pracuja ,....co powiedziec jesli załozmy spyta dlaczego zrezygnowalam z leczenia u tego pierwszego...kurcze pomocy !

Gość malina ty poprosu
masz focha chcesz dziecko, a nie chcesz ginekologa! Jeszcze nie jeden bedzie oglądał twoje narządy rodne i nie raz zrobi ci sie nie dobrze od wpychania łap:(

Jesli mam byc szczera,ja bym zmienila,jesli poczulabym sie chociaz nieswojo w jego gabinecie.Równiez chodze do mezczyzny,ale jak na razie nic z jego zachowania nie sprawilo mi przykrosci,a chodze regularnie na badania,gdyz jestem w ciazy,pozdrawiam

Ile Ty masz lat? Skoro starasz się o dzidziusia to jesteś chyba już dużą dziewczynką? Więc nie zawracaj głowy bo albo Ci lekarz pasuje i do niego chodzisz albo nie pasuje i zmieniasz.

Gość Nicolla
Zdecydowanie Tak i to jak najszybciej !!! Tłumaczyć się nie musisz a jeśli to wystarczy powiedzieć, że ci nie pasował. I się tym nie przejmuj. Jeżeli będziesz chodzić do nieodpowiedniego dla ciebie lekarza to bedziesz zestresowana i nici z dzidzi. A do tego w ciąży musiałabys odwiedzać go często - Daj sobie z nim spokój !

Gość malinka 131
dzieki za wszystkie wypowiedzi ,pozdrawiam a w poniedzialek ide juz do innego lekarza!

Gość kasztan
Cześć, odpowiadam na Twoje pytanie-nie wahaj się , zmień!W swojej drugiej ciąży zmieniałam lekarza 4x bo pierwszy u kórego byłam i wspominam jak najlepiej okazał sie strasznym niewypałem choć ma liczne grono wielbicielek, drugi pomimo własnej małej kliniki niekompetentn- za drugim razem nie wiedział po co przyszłam..., trzeci za moje pieniądze chciał rozmawiać o tenisie i samochodach! przesadził. A czwart do którego trafiłam w 7 mies ciąży okazał sie stzrałem w dziesiatkę. Trzeba ufać swojej intuicji i wierzyć sobie dużo czytać i wogóle wiedzieć lekarz to tylko dodatek pomyśl ile dziewczyn rodzi bez lekarza a położne? nigdy nie doceniałam ich a wiesz jaką maja praktykę iwiedzę! pozdrawiam