Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny gosc

Do dziewczyn!!!!

Polecane posty

Gość Smutny gosc

kocham dziewczyne 3 lata tak ze az mnie to boli a ona juz mnie nie chce.Chce bysmy byli przyjaciolmi.Chociaz nigdy sie nie narzucalem, nawet seksu nie bylo tzn uznalem ze jesli bedzie tego chciec to bedziemy sie Kochac. A teraz mowi ze to jej wina ze chce sie rozstac.Nie wiem o co jej chodzi ale chyba umre z zalu.Prosze opwazna odpowiedz

Gość Kiniaaa...kinia
No i ja mam taką sama sytuacje tylko ze z moim facetem! nie narzucam sie.... kur..de no niewiem co mam robic siedze i rycze...z czasem chyba przejdzie tobie i mnie.. 3maj się :*

Przyjaciółmi to Wy napewno nie będziecie. A przynajmniej na razie, bo Ty cały czas ją kochasz. Powinniście się skontaktować ze sobą jak Ci przejdzie, może wtedy coś wyjdzie z tej \"przyjaźni\". I nie obwiniaj siebie. To wcale nie musi być Twoja wina. Czasami ludzie sie po prostu niedopasowują. Starają się to zmienić, ale w końcu uznają, że to jednak nie ten/ta i wtedy przychodzi czas na rozstanie. Z niczyjej winy. Więc postaraj się z tym pogodzić, bo raczej sytuacji nie zmienisz. Ja miałam podobną. Mój były trzy razy próbował mnie powstrzymać przed rozstaniem. W końcu musiał odpuścić. To nie było dobre dla nikogo.

Gość gość26
szkoda ale tak jest nie zmuszja jej do niczego nie bądź natrętny bo bedzie ulegała na pewno coś jeszcze czuje uczucia z dnia na dzień nie gasną ale po jakims czasie znowu to samo daj jej lepeij odejść z czasem będzie lepiej 3maj się

Ja tez mam to samo :-( 3 lata i odszedl, powod - zakochal sie w innej z ktora nie jest. Wiec zyje w samotnosci choc imprezuje z kolezkami. A ja biedna cierpie ;-( Jak mozna tak sie zakochac i odejsc, moze zrozumie.... skoro nie wyszlo mu z tamta, moze wroci ... :-(

Gość gość
skąd wiesz że Cie juź nie kocha?pytałeś jej,może czeks na Twój gest.s