Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwienie

Dopiero dziś zauważyłam że mój chłopak ma rozstępy

Polecane posty

Gość zdziwienie

i to dość widoczne sinoczerwone po bokach. Ze też nie zauwazyłam tego wczesniej. A moze to mus ie zrobiło nie dawno. Juz sama nie wiem. Ona trochę nadwagi, bo jest wielki. Ciekawe czy on w ogóle sie orientuje co to są rozstępy. Wiem jedno. On na pewno nie będzie używał żadnych kremów bo on od takich babskich zabiegów ucieka gdzie pieprz rośnie.

Gość a co to są
"rozstępy"?

A mój jest szczupły i też ma. Szczerze- byłam zdziwiona, ale myślę, że to może od pracy, takie \"rozciągnięcie\" skóry (na plechach)? No, przynajmniej jest 1:1 ;) bo oboje je mamy.

Gość zdziwienie
Nie no. Nie ma mowy! Nie rzucę go!!!!!!! W życiu! :D

Gość no i co z tego że ma rozstepy
???Czy posiadanie rozstępów przesądza o wartości człowieka:-P

Gość zdziwienie
no nie przesądza

Gość zdziwienie
no bo troszkę mnie martwi, ale tylko troszkę. Jestem tylko ciekawa czy inne dziewczyny tez to zauwazyły u swoich facetów. Bo mnie drażni jak niektórzy faceci tu na kafe piszą coś że dziewczyny powinny byc idealne bez rozstępów itd. ale mój to niegdy by czegoś takiego nie napisał, bo on nie zwraca na takie rzeczy uwagi.

Gość mój facet tez ma rozstępy
szczególnie na placach,ramionach i na bocznych częściach brzucha oraz biodrach.Ma te rozstępy ponieważ zawsze był przy kości a niedawno sporo schudł i zaczął intensywnie cwiczyć....no i porobiły mu sięrozstępy....ale mi to zupełnie nie przeszkadza:-)Ja też nie jestem idealna;)

Gość o matko hehe
przeciez nie tylko dziewczyny maja rozstepy :) robia sie one wtedy keidy szybko sie rosnie, tyje, chudnie gwaltwonie rowniez "bez pwowodu" ;) a raczej przez takie nie widoczne sprawy jak hormony id.

Gość mój tata
też ma rozstępy, na ramionach i boczkach biodrowych :)

Gość ja aaaaaa
ojojoj moj tez ma ,,tak jakby pod pachami ,dlatego ze zawsze byl raczej dobrze umiesniony a potem schudl przez chorobe chyba z 10 kg...i znowu wrocił do swojej wagi,nawet przytył bardziej ...i mu sie porobiły.....;)

Gość ***ania
mój brat tez ma ale to przez sterydy bo chciał za szybko byc umięsniony-skóra nie nadążała za przyrostem masy

Gość aaaaaaaa wyrażnie
nikt nie bierze po uwagę że facet tez jest z krwi i kości mają roztepy i nie tylko mit o idealnej skórze i figurze niestety nigdy nie idzie w parze wystarczy popatrzeć na retuszowane zdjęcia w czasopismach

wszyscy mają, czasem od rośnięcia jak ktoś powyzej napisał. ja też mam taki na plecach, ajkby ktoś mi kijem przywalił. wyglad ajak blizna, jest pod stanikiem. nie stresuję się z jego powodu. dziwne macie problemy...

Gość taka jedna sobie malaaaa aniaa
moj facet tez jest wielki i ma sinoczerwone rozstepy po bokach ale mi to nie przeszkadza.. duzo sie opalajcie razem to nei ebdzie tak widac :)

Gość gość
no nie jest to tylko przypadłość typowo kobieca, panowie też mogą mieć rozstępy, ale też są sposoby na to, żeby się mogli tych rozstępów pozbyć.