Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plisss pomóżcie znaleźć

NAJTAŃSZE DROGERIE/APTEKI INTERNETOWE. WPISUJCIE!!

Polecane posty

Gość plisss pomóżcie znaleźć

Nigdy nie robiłam zakupów przez internet i nie wiem gdzie się opłaca,gdzie jest w miare tanio i gdzie nie ma dużych kosztów przesyłki albo gdzie są fajne promocje. Piszcie proszę jakie są Wasze typy!!

Gość nikt nie zna niczego
nikt mi nie pomoże??

Gość ODŚWIEŻAM PLISS

Gość pieczuch
Ten link powyżej nie działa, ale to 4,50 jest trudne do uwierzenia. Ja najtaniej miałem przesyłkę w http://aptekadlabliskich.pl - 0 zł bo miałem zamówienie duże :D Normalnie okolice 10 zł to całkowita norma, oni chyba mieli akurat jakieś 8 zł. Zasadniczo nie dziwcie się, że przesyłka z apteki kosztuje - jak mi przychodzi to zawsze w kartoniku, z folią bąbelkową, takimi śmiesznymi poduszeczkami z powietrzem - porządne pakowanie żeby się syropek nie rozlał to ważna rzecz ;)

Gość gość
aptekagemini.pl --> dużo taniej niż w aptekach stacjonarnych, ja tam kupuje też kosmetyki pielęgnacyjne, przesyłka 12zł, kurier UPS, a za zamówienie powyżej 300zł gratis

Gość narv
Polecam www.facebook.com/excos?fref=nf www.excos.pl

Gość gość
www.apteka-melissa.pl

Gość gość
Też polecam Melissę.

Gość gość
W internecie nie lubie kupowac kosmetykow i lekarstw. Zdecydowanie wole stacjonarni i nawet mam swoja ulubiona apteeke. jest sieciowką wiec jest kilka w calej Polsce: www.aptekacodzienna.pl/

Gość gość
Ja znam apteke www.aptekawarszawa.pl. Mają bardzo duży asortyment, dobre ceny i dodatkowo szybką wysyłkę.

Gość gość
a my zakladamy apteke stacjonarna. rozgladamy si e wlasnie za meblami. myslicie ze szafki od http://www.met-lak.com.pl/ spelnia wszystkie swoje funkcjie?

Gość gośćmarysia
ja bardzo często robię zakupy na www.topdrogeria.pl bo mają dużo naturalnych kosmetyków, a ostatnio staram się tylko takie kupować bo zaczęłam bardziej zwracać uwagę na to co pchają nam do kremów, toników itp.

Gość pyskatowa
Nigdy nie kupowałam w aptekach internetowych, ale w drogeriach czasem mi się zdarza. Ostatnio zamawiałam z http://www.drogerienatura.pl/ i byłam zadowolona. Teraz mają -40% rabatu na kosmetyki do makijażu, więc może jeszcze tusz i lakier do włosów zamówię, bo mi się kończą.

Gość gość
Możesz przejrzeć sobie ofertę sklepu www.Coletia.eu To miejsce skupiające się na ofercie dla najbardziej wymagających klientów, dzięki czemu kosmetyki są najwyższej jakości. Sprzedają m.in. wiele ekskluzywnych marek amerykańskich i japońskich. Oferta jest unikalna – wielu tych preparatów nie ma w żadnym innym sklepie w Polsce. Przeprowadziłam, dzięki nim kilka tygodni temu kurację, która miała odblokować mi pory, a tym samym oczyścić cerę. Chciałam po prostu zoptymalizować trądzik przed latem. Po długiej lekturze właściwości w końcu zdecydowałam się na specyfik BioAqua – Remove blackheads. Tu masz w zestawie peeling, maseczkę i serum na twarz, które ostatecznie utrzymuje stan po oczyszczeniu. Taka wielostopniowa kuracja zadziałała na mnie bardzo dobrze. Na początku skórę zmiękczasz, zaskórniki wychodzą i ostatecznie etap utrwaleniu. Do tego niesamowity zapach wskazanego preparatu.

Ja strasznie nie lubie zakupow przez internet :/ nie daja mi tyle radosci, pozatym ja lubie popatrzec co kupuje, pomacac, powachac. Bardzo lubie drogerie rossmann, jest naprawde tanio i na promocji mozna zawsze wychaczyc cos fajnego :) Jakis czas temu bylo sporo produktow bielendy przecenione, wiec kupilam olejke mleczny algi morskie, jest tak swietny, że napewno kupie go nawet po regularnej cenie. Moja skóra jest ładnie nawilzona, gładka i miękka :)

Gość gość
kosmetyki najczesciej kupuje w hebe, chyba ze jest to produkt ktory jest dostepny tylko w konkretnym sklepie internetowym :) a co do bielenndy- trafilam na ich pianke brazujaca magic bronze w okazyjnej cenie <3

Gość erkona
nauczona doswiadczeniem sprawdzilam rozne apteki i na razie najbardziej zadowolona jestem z aptekalubelska.pl, bo jest tanio i w razie czego ma sie czas, aby zwrocic zakupy

Gość gość
Moja znajoma manicurzystka kupuje produkty marki Semilac w sklepie internetowym Nocanka. Ostatnio kupiła tam kosmetyki marki Bania Agafii ( http://www.nocanka.pl/babcia-agafia-m-464.html )i jest nimi zachwycona. Cena była dobra, bo trafiła akurat na ich promocję.

Gość gość
ja kupuję w www.aptekapultusk.pl, i nie jest to apteka internetowa. Mają bardzo dobre ceny i wybór spory.

Gość gość
Ja bardzo lubię robić zakupy w sklepie internetowym pod adresem www.nocanka.pl Ma bardzo rozbudowaną ofertę i można trafić na bardzo atrakcyjne pod względem ceny promocje. Właśnie ostatni skorzystałam z takiej i zmówiłam sobie lakier hybrydowy Semilac.

Gość gość
też kupuję w www.aptekapultusk.pl, wolę taką aptekę stacjonarną od internetowej bo mogę o wszystko wypytać i nie muszę czekać na przesyłkę tylko mam wszystko na miejscu.

Gość gość
ja lubię naturabazar.pl :)

Gość gość
Testowałam już różne apteki i zawsze wracam do cefarm24. Bardzo duży asortyment, sporo kosmetyków i marek trudno dostępnych. Polecam zwracać uwagę na promocje i wyprzedaże. Testuję teraz apteki DOZ i zamawianie do oddziałów aptek.

Gość gość
Korzystam z apteki internetowej http://aptekawsieci.pl ze względu na szybką wysyłkę bo jeśli chodzi o cenę to i tak wszystko jest tańsze jak w stacjonarnej aptece.

Gość Sstory
Też lubię hebe. Znalazłam tam moją ulubioną odżywkę ProSalon Intensis od Chantal