Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 aneta.....

Czy wasi faceci to tez tacy niechluje?

Polecane posty

Go艣膰 aneta.....

Niedawno zamieszkalam z moim facetem. Niestety dalekie to jest od tego, co sobie wymarzylam. Moj facet robi rozne niechlujne rzeczy jak np. nie myje sie :o Malo tego, czasem nawet wacha swoje pachy...tlumaczy to tak ze sprawdza czy za bardzo nie czuc :/ Albo spi z otwartymi ustami i wtedy slina wyplywa z jego ust (kazdej nocy, rano poduszka jest mokra). O skarpetkach zmienianych raz na 5 dni nawte nie mowie u was tez tak jest?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rolcia
to ze spi z otwartymi ustami to chyba nie jest zalezne od niego ale te skarpetki i pachy.......buuuuuuuu m贸j tak nie robi na szczescie!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tw贸j to nic
a m贸j ca艂y dzie艅 stoi pod sklepem z pijakamii pije te 艣mierdz膮ce wina potem zyga na pod艂oge i w nocy zamiast la膰 do kibla to leje do kwiat贸w i na balkon do tego sra jak pies ca艂a noc w艂osy mu zasmarane wystaja z nosa robi kule i rzuca po pod艂odze,chrapie strasznie i 艣mierdzi pijakiem ca艂a noc od jego opar贸w u[pic sie mozna a jak wejdzie do kibla to tak nasra 艣mierdzaco 偶e wali ca艂a chata nie wspone ju偶 o za艣ni臋ciu na ki9blu z niesp艂ukanym g贸wnem albo zapomnina mu sie sp艂uka膰 ostatnio nawet la艂 do zlewu i jak nieraz myje sobie dupe bo ma hemeroidy to wyciera ja moim r臋cznikiem pe艂no wala si臋 jego nit5ek od z臋b贸w i jaki艣 patyczk贸w do d艂ubania w tych resztkach z臋b贸w ale w to to ju偶 nie uwie偶ycie: zgni艂yu mu dwa z臋by i nie poszed艂 do dentysty tylko wycio艂 sobie z gumki do mazania takie dwa kwadraciki i wsadza sobie w te miejsca po zebach To jest normalnie koszmar!!!a k膮pac sie to nieraz sie wymyje jak wytrze藕wieje mo偶e raz na dwa tyg jeden dzie艅 jest trze藕wy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tepie
mija fleje od 7 lat i jak grochem o sciane moj grzebie w jajkach a potem wacha mlaszcze podczas jedzenia siorbie skarpetki zostawia w przedpokoju ogryzki papierki na wszystkich pulkach stolikach itp nigdy po sobie nie zmywa ostatnio umyl soebie buty gabka do kapieli bo mu sie szukac nie chcialo nie myje wanny hmm ... jak sie tak zastanowie to on nic w domu nierobi i jest jak typowy len co siedzi na tapcznie ;P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rolcia
to jak mozesz byc z takim facetem??? ----> do tw贸j to nic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tw贸j to nic
no jestem i co mam zrobi膰?/ 5 dzieci 35 lat 15 lat po 艣lubie i ci zrobisz?Gdzie p贸jde??wszystko jest jego razem z domem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rolcia
aa przepraszam tego nie wiedzia艂am!! Wsp贸艂czuj臋 bardzo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rolcia
poszukaj sobie innego!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tepie
sorki twoj to nic ale to sciema, niewierze ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tw贸j to nic
m贸wie powaznie tak jest a kto mnie zechce stara jestem brzyfdka i zniszczona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tepie
Takie kity to koniowi

Udost臋pnij ten post

Bylam z chlopakiem,ktory pierdzial,skarpetki zmienial raz w tygodniu w niedziele,ale to dlatego,ze jechal zawsze do swoich rodzicow,ciekawe,co by bylo,gdyby nie jezdzil,grzebal w nosie robil kulki i rzucal na podloge myl sie jak wiedzial ze bedziemy sex uprawiac ,dobre i to :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko i wylacznie
a moj nie robi nic z tych rzeczy!!! jest zawsze czysciutki i pachnacy, a jestesmy juz razem dlugo, wiec to nie poza, on taki jest po prostu...jedyne co mu sie zdarzylo kilka razy to ekhm...puscic baka, ale to np. kiedy mu wskoczylam na brzuch albo cos...takze jest bez wad :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziulka778S
Temat stary jak 艣wiat widz臋 ale problem jak najbardziej aktualny!! Od艣wie偶am :) Co najbardziej irytuje was w waszych facetach? Czego pod wzgl臋dem ich niechlujstwa nie mo偶ecie znie艣膰? M贸j np k艂adzie si臋 codziennie do 膰zystego 艂贸偶ka brudny po robotach na budowie i w og贸le go to nie razi. :(

Udost臋pnij ten post