Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta.....

Czy wasi faceci to tez tacy niechluje?

Polecane posty

Gość aneta.....

Niedawno zamieszkalam z moim facetem. Niestety dalekie to jest od tego, co sobie wymarzylam. Moj facet robi rozne niechlujne rzeczy jak np. nie myje sie :o Malo tego, czasem nawet wacha swoje pachy...tlumaczy to tak ze sprawdza czy za bardzo nie czuc :/ Albo spi z otwartymi ustami i wtedy slina wyplywa z jego ust (kazdej nocy, rano poduszka jest mokra). O skarpetkach zmienianych raz na 5 dni nawte nie mowie u was tez tak jest?

Gość rolcia
to ze spi z otwartymi ustami to chyba nie jest zalezne od niego ale te skarpetki i pachy.......buuuuuuuu mój tak nie robi na szczescie!!!!

Gość twój to nic
a mój cały dzień stoi pod sklepem z pijakamii pije te śmierdzące wina potem zyga na podłoge i w nocy zamiast lać do kibla to leje do kwiatów i na balkon do tego sra jak pies cała noc włosy mu zasmarane wystaja z nosa robi kule i rzuca po podłodze,chrapie strasznie i śmierdzi pijakiem cała noc od jego oparów u[pic sie mozna a jak wejdzie do kibla to tak nasra śmierdzaco że wali cała chata nie wspone już o zaśnięciu na ki9blu z niespłukanym gównem albo zapomnina mu sie spłukać ostatnio nawet lał do zlewu i jak nieraz myje sobie dupe bo ma hemeroidy to wyciera ja moim ręcznikiem pełno wala się jego nit5ek od zębów i jakiś patyczków do dłubania w tych resztkach zębów ale w to to już nie uwieżycie: zgniłyu mu dwa zęby i nie poszedł do dentysty tylko wycioł sobie z gumki do mazania takie dwa kwadraciki i wsadza sobie w te miejsca po zebach To jest normalnie koszmar!!!a kąpac sie to nieraz sie wymyje jak wytrzeźwieje może raz na dwa tyg jeden dzień jest trzeźwy

Gość ja tepie
mija fleje od 7 lat i jak grochem o sciane moj grzebie w jajkach a potem wacha mlaszcze podczas jedzenia siorbie skarpetki zostawia w przedpokoju ogryzki papierki na wszystkich pulkach stolikach itp nigdy po sobie nie zmywa ostatnio umyl soebie buty gabka do kapieli bo mu sie szukac nie chcialo nie myje wanny hmm ... jak sie tak zastanowie to on nic w domu nierobi i jest jak typowy len co siedzi na tapcznie ;P

Gość rolcia
to jak mozesz byc z takim facetem??? ----> do twój to nic

Gość twój to nic
no jestem i co mam zrobić?/ 5 dzieci 35 lat 15 lat po ślubie i ci zrobisz?Gdzie pójde??wszystko jest jego razem z domem

Gość rolcia
aa przepraszam tego nie wiedziałam!! Współczuję bardzo...

Gość rolcia
poszukaj sobie innego!!!

Gość ja tepie
sorki twoj to nic ale to sciema, niewierze ci

Gość twój to nic
mówie powaznie tak jest a kto mnie zechce stara jestem brzyfdka i zniszczona

Gość ja tepie
Takie kity to koniowi

Bylam z chlopakiem,ktory pierdzial,skarpetki zmienial raz w tygodniu w niedziele,ale to dlatego,ze jechal zawsze do swoich rodzicow,ciekawe,co by bylo,gdyby nie jezdzil,grzebal w nosie robil kulki i rzucal na podloge myl sie jak wiedzial ze bedziemy sex uprawiac ,dobre i to :-)

Gość tylko i wylacznie
a moj nie robi nic z tych rzeczy!!! jest zawsze czysciutki i pachnacy, a jestesmy juz razem dlugo, wiec to nie poza, on taki jest po prostu...jedyne co mu sie zdarzylo kilka razy to ekhm...puscic baka, ale to np. kiedy mu wskoczylam na brzuch albo cos...takze jest bez wad :D

Gość madziulka778S
Temat stary jak świat widzę ale problem jak najbardziej aktualny!! Odświeżam :) Co najbardziej irytuje was w waszych facetach? Czego pod względem ich niechlujstwa nie możecie znieść? Mój np kładzie się codziennie do ćzystego łóżka brudny po robotach na budowie i w ogóle go to nie razi. :(