Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwy 01

pytanie do wszystkich

Polecane posty

Gość nieszczęśliwy 01
KURWA CHCIAŁEM POMOCY A WY NIC !!!!!!!!!! IDE SIĘ PRZEWIETRZYĆ NA DWÓR BO WY MNIE ZARAZ DOBIJECIE PA

Gość a nooooooooooo
piekne ciekaawew jakim stanie psychicznym jest twoja zona wiedzac ze odszedles bo nie mogla miec dzieci, ale dran z ciebie. Nie dziwie sie ze nie chce wrocic do ciebie,zadales jej bardzo glebokie rany

Gość nieszczęśliwy 01
chciałem adoptować dziecko zeby ratować małrzeństwo ale żona niechciała !!!!!!!!!!!!!!

Gość hehehehehehehehehe
idź strzel sobie baranka o murowaną ścianę sąsiedniego bloku, bo nikt ci nie pomoże.

Gość hehehehehehehehehe
przypomniał sobie o żonie, którą zostawił 2 latka temu... hehehe zostawił ją, zamiast próbować ją leczyć, a teraz jęczy, ze chce do niej wrócić. ONA CIE NIE CHCE TY BYDLAKU!

Gość a nooooooooooo
nieszcesliwy a powiedz mi co z twoja druga partnerka ? Teraz zranisz kolejne dwie osoby

Jest takie wyjście- spróbuj nawiązać znów jaiś bliższy kontakt ze swoją żoną, powiedzieć jej , że popełniłeś wielki błąd i czy jest szansa na bycie razem, to zależy od niej. Jeśli tak to spróbuj dziewczynę z którą mieszkasz zapoznać z jakimś Twoim fajnym kolegą, którym się zainteresuje, niby przypadkiem ,a kolega już dalej będzie wiedział jak ją zauroczyć.

Jest takie wyjście- spróbuj nawiązać znów jaiś bliższy kontakt ze swoją żoną, powiedzieć jej , że popełniłeś wielki błąd i czy jest szansa na bycie razem, to zależy od niej. Jeśli tak to spróbuj dziewczynę z którą mieszkasz zapoznać z jakimś Twoim fajnym kolegą, którym się zainteresuje, niby przypadkiem ,a kolega już dalej będzie wiedział jak ją zauroczyć.

hehehe... co ty sobie wyobrazasz?kazdy ma prawo popelnic blad. a jesli jest milosc to i przebaczenie. trzeba umiec chocby najwiekszemu wrogowi pomoc. ja sama mam problemy rodzinne. ale probuje byc szczesliwa i dac szczescie innym. marze o pelnej rodzinie.