Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 02155475441

ZAPARCIA

Polecane posty

Gość MałgosiaPoznan
Zioła Tybetańskie przy okazji odchudzania i zmiany szybkości przemiany materii bardzo dobrze czyszczą i mocno gonią do toalety. Dodatkowo to zdrowy i sprawdzony sposób na łatwe wypróżnianie i pozbycie się zbędnych kilogramów. Polecam wszystkim szczerze z autopsji.....

Gość gośćadele
U dorosłych praktycznie wszystko zależy od odpowiedniego żywienia, w przypadku dzieci jest znacznie gorzej, nie wszystko mogą zjeść a leki zwykle można stosować powyżej roku życia, wyjątkiem jest dicopeg junior.

Gość gość
ta sama reklama w kilku watkach. menda zapomniala dodac, ze na dluzsza mete ta herbatka rozwala jelita i juz ZAWSZE jestescie skazani na uzywanie wspomagaczy, bo jelita przestaja pracowac.....

Gość melkaelka1
Ja tez nie polecam leków które rozleniwiają jelita bo cięzko po tym dojśc do siebie. Ja wolę sposoby sprawdzone , woda z kiszonych ogórków czy kapusty lub nawet starte jabłuszko. jak to nie pomaga to biorę dicopeg ale to nawet lekarz mi zalecił bo jelit ani żołądka nie uszkadza

A na mnie działa activia do picia o smaku kiwi i truskawki chyba....w smaku fuj ale działa...wypróbuj polecam :)

Gość gość
pijam dużo nabiałow- jogurtów, kefirów i nie ustrzegło mnie to przed zaparciami niestet. Było ciężko i pomóc nie chciały mi zadne domowe metody. oj nie. Jednie dicopeg 10g jakoś mnie postawił do pionu

Gość gość
U mnie tylko śliwki i kefir. Ruszało od razu hahahha

Gość gość
O tak, kefir działa, ale także truskawki są dobre i potrawy z dużą ilością błonnika

Gość Karolinka od Gogolinka
Nigdy nie umiałam sobie poradzić z zaparciami :/ Męczyłam się czasem nawet tydzień żeby móc się załatwić. Pomógł mi dopiero dicopeg 10g. Po wizycie u lekarza dostałam zmianę diety i wskazania do uregulowania trybu życia i zaparcia odeszły w niepamięć

Gość gość
A próbował ktoś Zioła Tybetańskie ? http://odchudzanieziolatybetanskie.pl/film/ Jeśli nie, zdecydowanie polecam każdemu. Działają bardzo mocno i dobrze. Przerobiłam kilka suplementów i ten jest naprawdę najlepszy i zdecydowanie najzdrowszy. Zaparcia i niemożność wypróżniania przeszły jak ręką odjął.

Gość gość
Zaparcia masz na swoje życzenie. 2 litry wody dziennie z odrobiną cytryny, trochę kefiru i szybki spacer. Zaparcia miną.

Gość gość
Żadne zioła i pierdoły. Duuuużo wody. Dobrze oczyszcza też grejfrut i truskawki.

Gość mojamimi
Dużo błonnika i ruchu. Gdy to nie pomaga można wspomóc się dicopegiem 10g. Mi zawsze skutecznie pomaga w nagłych przypadkach

Gość ogryzkabb
błonnik dobrze działa na jelita, pomaga im pracować i znikają zaparcia, trochę tych blonników przetestowałam, mam siedząca pracę i o zaparcia nie trudno, fajnei na mnie zadziałał colon c, ogromna różnica i skończyło się przesiadywaie w toaleie godzinami

Gość gość
błonnik dobrze działa na jelita, pomaga im pracować i znikają zaparcia, trochę tych blonników przetestowałam, mam siedząca pracę i o zaparcia nie trudno, fajnej na mnie zadziałał colon c, ogromna różnica i skończyło się przesiadywanie w toalecie godzinami

Gość sajmonek32
Z problemami trawiennymi cholestil max mi od dawien dawna pomaga zawsze nosze jedno opakowanie tabletek przy sobie bo nigdy nie wiadomo co nas moze spotkac a tu jedna tabletka i skutecznie wspomaga trawienie polecam zapytac w aptece.

Gość gość
na zaparcia to dieta i preparat intesta najlepszy, ja coś akurat o tym wiem, bo preparat intesta stosowałam. Stosowałam go przez miesiąc, już po kilku dniach stosowania było czuć różnice, chodziłam raz na dwa dni do toalety, gdzie wcześniej chodziłam tylko raz na tydzień. Z tygodnia na tydzień było coraz lepiej a teraz już po miesiącu stosowania ide do kibelka dwa razy dziennie

Gość firanaaaa
U mnie na zaparcia bardzo dobrze się sprawdził lek CholestilMax może sobie spróbuj. Działa bardzo łagodnie na organizm człowieka nie uzależnia polecam.

Ja stosuję probiotyki i codziennie jem błonnik witalny, piję wodę niegazowaną, czasami jednak coś jest nie tak i na zaparcia znalazłam czopki Evaqu. Po włożeniu zaczynają działać w kilka minut.

Gość celina12
Cholestil max ja również zawsze mam pod ręką w awaryjnych sytuacjach jak znalazł. Ogólnie zawsze mam problemy z zaparciami także dobrze, że coś takiego znalazłam.

Gość regina

Na zaparcie ja wynalazłam zioła Nirmala  https://herbapis.pl/nirmala-ajurwedyjskie-wsparcie-jelit  po miesiącu zapomniałam o zaparciach, a ważne to że zażywam już tylko raz na tydzień. Naprawdę są skuteczne.