Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyska

czy prawdą jest ze plemniki umieaja poza środowiskiem dla nich najlepsztm czyli

Polecane posty

Gość Justyska

poza środowiskiem ciała kobiety bądz męzczyzny ??? bardzo prosiłabym o odpowiedz

Gość Justyska
i przepraszam z pomyłki literowe w wypowiedzi powyżej;)

Gość kasiorrrek
plemniki jak wydostana sie an zewnatrz czyli na powietrze zyja tylko 3godzinki dodatkowo gina w kontakcie wody badz mydla:)a czemu pytasz?

Gość jakasss
Plemniki poza środowiskiem dla nich sprzyjającym szybko giną. Kiedy wtrysk był np. na brzuch i zetrzesz sobie tą spermę a jej resztki wyschną to plemniki giną. Jak sperma wysycha to plemniki tez giną. A ona dość szybko schnie;)

Gość Justyska
hej dziewczyny dziekuje bardzo slicznie za odpowiedzi....a czemu pytam hmm? Z ciekawości ;) a tak serio to czasem ogladam sobie te tamaciki na kaererii i niektote wypowiedzi tak mna zakeca ze juz sama nie wiem co myslec w pewnym momencie nawet doszłam do wnioski ze nie pozwole sie facetowi mojemu dotknac do ukonczenia 30 bo jakikolwiek z nim kontakt grozi ciazą HIHI a tak juz całkiem szczerze to jestem po 1 razie i mam mysli niecne ze byc moze jakims cudem cos ten teges i bedzie dzidzia ....Czy to norma po 1 azie czy po kazdm stosunku sie boicie ??

Gość ehhhh
Ja biore tabletki anty od połtora roku (do tego prezerwatywy) i do dziś mam stracha. Wiem ze to chore, ale tak juz mam. Od kiedy współzyje juz nie wkurzam się jak okres dostaję tylko sie ciesze;)

Gość Justyska
Wiecie co ....ja przemyslałam te sprawe i chyba musze przyznac ze jestem na to za "smarkata" na cały ten okrzykniety SEKS. mam w prawdzie 19 lat ale psychiznie chyba jeszcze nie dorastam...narazie zajmne sie innymi rozrywkami a to zostawie na "po" ja nie chce ciagle sie zamartwiac, a jak czytam czasem te wczesne objawy ciazy i ktoras napisze "suchosc w gardle" to ja momentalnie "boze mam sucho w gardle" jestem na to za głupia ...Pozdrawiam