Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznanianka

co myslicie o tym wozku?

Polecane posty

Gość mevert
nie chce miec dzieci wiec nie wiem

Wózki Mutsy są naprawdę świetne!Ja osobiscie wolałbym wariant 3 kółowy:) Ale to rzecz przyzwyczajenia:)Super jakosć dobry wybór i ładny kolor:) 🖐️

Gość ale kółka ma do luftu
Te kółka sa straszne na naszych drogach i chodnikach zwłaszcz w zimie!Odradzam tego typu kółka, będziesz się męczyc na każdym krawężniku i każdej nierówności.Najlepsze są duże kółka, nie trzepie dzieckiem i Ty sobie poradzisz z wózkiem.Naprawdę odradzam tego typu kółka!

Gość poznanianka
z tego co slyszlam to wozki graco sa do .........., iwec wybralam ten

Gość poznanianka

Gość viorika
przeciez te kola nie sa male!sa duze!widac ze sprawdza sie w kazdej sytuacji.ta firma jest b dobra i ich zalozeniem jest po pierwsze wygoda dziecka,po drugie funkcjonalnosc i to jak sie wozeczek prowadzi.ja mam chicco tech4wd-tez ma takie kola i jestem b zadowolona!tym wozkiem praktycznie moge sie wybierac na gorskie eskapady:).Twoj model jest oryginalny,funkcjonalny i b ladny.hmm...tylko ta gondola nie daje mi spokoju....patrz zeby byla jak najdluzsza,bo kolezanka miala krotka(wozek kupila przed porodem)a dziecko bylo duze,szybko roslo i musiala kupic drugi wozek. zwroc na to uwage...

Gość poznanianka
bardzo mi sie podoba ale musze ta sprawe dobrze przemyslec, znajomi kupili graco a teraz bardzo zaluja nie dosyc ze duzy i ciezki to dziecko ma 3 miesiace i juz wyroslo z tej wkladki dla niemowlakow a przy urodzeniu mialo tylko 2,5 kg

Jak dla mnie to ten wózek jest bardzo ciężki i dość drogi. Dla synka miałam tradycyjny głęboki, a potem kupiłam spacerówkę Baby dreams i jestem z niej bardzo zadowolona.

Gość mamuta
nie wiem na ile sprawdza się w terenie, ale mam wrażenie, że jest mało stabilny, a wygląda jak udziwniona kosiarka do trawy, ale to jest tylko moje zdanie, sam wychowałam dziecko w wozku marki polak i jestem b. zadowolona, sprawdził się i zimą na śniegu i latem w upale przez dwa sezony

Gość młoda_mama
ja równiez mam wózek firmy Polak i jestem bardzo zadowolona i zaplacilam za niego nie 2500 zl, a 900. Bardzo polecam te wózki maja duze kola lekko sie prowadza i sa dosc duze (chodzi tu o gondole)

Gość viorika
a moze poznanianka chce byc oryginalna i miec taki wozek jakiego nie ma nikt?:)co do wozka proponowanego przez wheel...kolor malo praktyczny(na bank co pare dni bedzie pranie;)),po drugie jakis taki...niski.jak ktos mieszka w miescie to dziecko prawie jest na wysokosci kol samochodowych ,rur wydechowych itp:).a moze tylko mi sie tak wydaje?wlasnie o to chodzi:ile ludzi,tyle opinii......decyzja i tak nalezy do Ciebie....

Gość emmaljunga
szwagierka ma emmaljunge dziecko ma teraz dopiero niecałe 4 miesiące i już gondola robi się krótka. Naprawdę sprawdź jak długi jest wózek.

Śliczny wózeczek :). Niestety nie na moją kiesze. Koła w porządku, widuję je na spacerkach, naprawdę bardzo ładne. Tylko też radzę sprawdż gondolkę dokładnie.

Gość ja24
no jest śliczny . ale cena też dośc wysoka . z moich doświadczeń wiem ze gondola wystarcza na jakieś 5 misięcy no może 6 . A jest możliwość dokupienia sracerówki do wózka jeżeli ni odradzałabym zakup.:-)

Gość Nicolla
Niby z wierzchu jest ładny, ale wydaje mi się mały. Spacerówka dość płytka, kosz mały, zdaje się być niestabilny. Ogólnie mało funkcjonalny. Dobrze by było byś nie musiała dzwigać fotelika do zmiany kierunku ale by miał przekładaną rączkę (ciągniecie wózka pod wiatr jest męczace - jak robi to wiele mam) Ja miałam najpierw wózek głęboki a potem spacerówkę Graco byłam bardzo zadowalona - dużo miejsca dla dziecka, duży kosz, duże koła. Całkiem dobre moim zdaniem są też wózki PepPerego. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów.

Gość a dla mnie jakiś taki
niezgrabny. Szczerze mówiąc nie podoba mi się. Po drugie zobaczysz, że jak dzidzia wyrośnie z głębokiego to będziesz chciała typową spacerówkę (wygodniejsze niż te przeróbki z głębokich). Moim zdaniem nie ma sensu ale Twoja decyzja.

Jest w miarę ok, ale polecam inny. Parasolka jest bardzo praktyczna i zajmuj***ardzo mało miejsca. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Gwarantuje, że będziecie bardzo zadowoleni. I jeszcze ta super cena.