Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agugugu

czy aparat musi miec karte pamieci ????

Polecane posty

Gość agugugu

a jak nie ma to co ??

Gość fotografka
Co za durne pytanie. Bez karty gdzie Ci fotki zapisze? Na nitce?

Gość agugugu
wiem ze durne pytanie ale nie kazalam ci na nie odpowiadac nie znam sie na takich rzeczach kompletnie wiec niech cie takie pytania z mojej strony nie dziwia chce zrobic komus prezent i takie o to pytanie zadalam nie musisz sie tak odnosic ale swoja droga to dziekuje za odpowiedz :) pozdrawiam

Gość fotografka
Jak nie kazałaś odpowiadać to po co pytasz?

Gość agugugu
mowie tylko ze to nie byl rozkaz nie kazalam odpowiadac tylko prosilam o odpowiedz a to jest roznica jesli nie mialas ochoty nie musialas tego robic chyba ze zalezalo ci na tym zeby kogos obrazic no ale nie wazne mam odpowiedz i mimo wszytsko ci dziekuje :)

Gość fotografka
Nie chciałam Cię obrazić, tylko jak Ty sobie wyobrażałaś robienie zdjęć? Owszem bez karty pamięci zrobisz może ze 3 zdjęcia bo na tyle pozwoli wewnętrzna pamięć aparatu, do zrobienia większej ilości potrzebna jest karta.

Gość jol
Aparat cyfrowy ma już w sobie pamięć. jedne maja większa drugie mniejszą .jedynie możesz dokupic karte pamięci odowiednią do modelu aparatu

Gość agugugu
no i dziekuje o takla odpowiedz mi chodzilo mowilam ze sie na tym nie znam kompletnie i nie kryje tego ze jestem glupia jesli chodzi o tesprawy no a 3 zdjecia to faktycznie malo :) problem w tym ze na allegro sprzeddaja bez karty pamieci ja o ile dobrze sie orientuje to karta kosztuje najmniej 150 zl czyli wynioslo by mnie prawie tyle co w sklepie liczac koszty przesylki to moze i wiecej wiec chyba kupie aparacik w sklepie :) a tobie naprawde dziekuje za odpowiedz :)

Gość agugugu
jol - tobie tez dziekuje :) ja kupuje canon ps a 75 chyba ze a 510 ale czytanie o nim w necie nic mi raczej nie da skoro sie na tym nie znam no w kadzym razie dziekuje :)

Gość jol
nie koniecznie musi kosztować 150 zł są tańsze np do sony są drogie a do samsunga juz nie. wejdz na allegro i poszukaj aparatu a potem popatrz jakie są ceny kart

Gość agugugu
dzireki ale chyba pojde do sklepu i kupie sysko razem bez problemow zamawiania mysle ze kasy mi starczy zrszta to jest jeden z najtanszych aparacikow :) na drozszy mnie nie stac :P