Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chanell

kosmetyczka we wroclawiu-oczyszczanie

Polecane posty

chcilabym aby ktos mi polecil jakis sprawdzony gabinet kosmetyczn w ktorym moglabym tanio i dobrze oczyscic twarz bez powiklan(ostatnio pozostawaly mi plami i slady)z gory dziekuje za opinie

polecam kosmetyczkę na ul. Komandorskiej koło Budopolu, dobra,ale droga oczyszczanie + maszeczka zabieg 2 godziny 140 zł

Gabinet Wyspa Piękna, ul. Armii Krajowej 10 B. Nie najtaniej (bo na kosmetykach z wysokiej półki), ale profesjonalnie i - co dla mnie najważniejsze - właścicielką jest dermatolożka. Mam większe zaufanie do takiej osoby niż do kosmetyczki, która skończyła zawodówkę plus kursy i bierze się za poważne zabiegi na skórze (z całym szacunkiem do kosmetyczek). Ja wprawdzie nie korzystam z oczyszczania twarzy, ale znajome, które stosują je regularnie, są zachwcyone własnie tym, że po zabiegu można się od razu pokazać ludziom :)

Gość g_b
chanell tak swoją drogą to normalne, ze po oczyszczaniu nie bedziesz miała twarzy nieskazitelnej, a bedzie ona zarózowiona, beda jakies przebarwienia (oczywiscie nie mówie o paznokciach powbijanych w skórę:/)