Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 blankaAa

Jakie badania musze zrobic zeby dobrze dobrac pigulki??

Polecane posty

Go艣膰 blankaAa

Z gory mowie ze umieszcza to pytanie tutaj bo na forum antykoncepcja nikt nie potrafi mi udzielic informacji wiec pomyslalam ze moze tutaj sie uda... Bralam 2 lata cilest ale lekarz mi je przepisal bez zadnych badan! Odstawialm je 2tyg temu i teraz chce brac inne pigulki i wlasnie jakie badania mam zrobic zeby dobrze dobrac pigulki o ilosci hormonow najblizszej memu organizmowi? Czy to sa badania cytohormonalne? prosze o rade

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 misiuaaa
Lekarz bedzie wiedzial jakie, jak pojdziesz

Udost臋pnij ten post

hehe.. idz to szamana bedzie lepiej wiedzial;) pigulki i ich skutki to jak wrozenie z fusow.. nie da sie stwierdzic jak kobieta zareaguje na dane \'tabletki\'...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 filal
Mi ginekolog kaza艂 zrobi膰 badanie HBs...mia艂am 10 lat temu 偶贸艂taczke0 a tabletki niszcz膮 w膮trob臋. Z kolei inna pani ginekolog(kt贸ra za pierwszym razem przepisywa艂a mi tabletki) takiej potrzeby nie widzia艂a. Ponoc to badanie kosztuje ok 10 z艂 w szpitalu(ale to u mnie w miescie) nie wiem jak u Ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 j贸zef n
pr贸by watrobowe

Udost臋pnij ten post

m.in. (bo pewnie nie pami臋tam wszystkich): 1. pr贸by w膮trobowe (ASPAT,ALAT) 1. uk艂ad krzepni臋cia 3. cholesterol 4. morfologia 5. bilirubina

Udost臋pnij ten post