Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blankaAa

Jakie badania musze zrobic zeby dobrze dobrac pigulki??

Polecane posty

Gość blankaAa

Z gory mowie ze umieszcza to pytanie tutaj bo na forum antykoncepcja nikt nie potrafi mi udzielic informacji wiec pomyslalam ze moze tutaj sie uda... Bralam 2 lata cilest ale lekarz mi je przepisal bez zadnych badan! Odstawialm je 2tyg temu i teraz chce brac inne pigulki i wlasnie jakie badania mam zrobic zeby dobrze dobrac pigulki o ilosci hormonow najblizszej memu organizmowi? Czy to sa badania cytohormonalne? prosze o rade

Gość misiuaaa
Lekarz bedzie wiedzial jakie, jak pojdziesz

hehe.. idz to szamana bedzie lepiej wiedzial;) pigulki i ich skutki to jak wrozenie z fusow.. nie da sie stwierdzic jak kobieta zareaguje na dane \'tabletki\'...

Gość filal
Mi ginekolog kazał zrobić badanie HBs...miałam 10 lat temu żółtaczke0 a tabletki niszczą wątrobę. Z kolei inna pani ginekolog(która za pierwszym razem przepisywała mi tabletki) takiej potrzeby nie widziała. Ponoc to badanie kosztuje ok 10 zł w szpitalu(ale to u mnie w miescie) nie wiem jak u Ciebie.

Gość józef n
próby watrobowe

m.in. (bo pewnie nie pamiętam wszystkich): 1. próby wątrobowe (ASPAT,ALAT) 1. układ krzepnięcia 3. cholesterol 4. morfologia 5. bilirubina