Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jestem

Taka Jestem

Polecane posty

Gość daj swoje foto
no kurde .PAsztet bedzie pasztetem

Gość majaaa
a jakby dala to pewnie byscie ja zaczeli objezdzac!! fakt ze skromna to moze nie jest ale jesli ja to boli to dlaczego tak naskakuje... jak wam cos przeszkadza to poprstu tego nie czytajcie!! nie macie inny6ch problemow tylko sie bulwersowac i wyzywac dziewczyne ktorej brak skrommnnosci? zwijac sie stad idioci jak nie chcecie nic doradzic

powiedzmy, ze jestem strasznie podobna, swojego nie wkleje, jednak wszyscy mnie do niej porownuja....i co mi teraz poradzicie?

Gość Ale skromnością i tak
nie grzeszy... Też mam duzo atutów, a nie robię z tego powodu cyrku...

Gość jestes idealem moim
bo jaki ty masz problem jeszcze. inteligentna piekna itd itd dla mnie to CUD :)

Gość daj swoje foto
Sorry .ale wycofuje sie nie jestes pasztet.

Gość daj swoje foto
a jednak to nie ty hehehe

Gość daj swoje foto
czyli nadal nie wiemy czys pasztet

Gość daj swoje foto
bo foto nie twoje ,a wiec pospieszenie z mojej strony .sorry

Gość Ja uważam
że wcale nie jesteś jakąś specjalną pięknością. Muszę obiektywnie powiedzieć. Mam duzo o wiele ladniejszych koleżanek, również inteligentnych i one wcale nie robią z tego takich problemów jak ty. Moim zdaniem twoim problemem jest to, że może jesteś za bardzo wyzywająca.

nie wystarczy wam, ze jestem bardzo podobna?ludzie nie chodzi tu o to jak wygladam ale co mam zrobic by to sie zmienilo no

21:18 taka jestem nie chce dawac foto..chce tylko pomocy.chociaz tu chce byc jak kazda inna To dobrze zaczęłaś ;-)Chciałabym mieć takie problemy, naprawdę bym chciała. Korzystaj z tego, a nie narzekasz!

Gość jestes idealem moim
ale w koncu ja nie lapie. JAKI MASZ PROBLEM -- bo ja tu nie widze zadnego.

taki ma problem, ze chcialabym sie tak nie rzucac w oczy, chcialabym zdobywac mezczyzn a nie byc zdobywana ale oni nie daja mi na to sansy, chcialabym byc jak kazda przecietna dziewczyna...przestalam sie malowac praktycznie, chodze w spodniach tylko, bluzki bez dekoldow a mimo to nie moge nigdzie przejsc niezauwazona:(nikt sie na mnie nawet nie gniewa....nie chce tak zyc...:(co robic?

Gość jestes idealem moim
wiesz co. nie chce byc niemily bo w sumie co ja wiem. moze to i jest problem, ale chyba lepiej byc taka a nie jakby tu ....przeciwne uczucia wzbudzac. uroda pomaga w zyciu jednak a Ty nie musisz reagowac na zaczepki i mozesz byc soba jak chcesz tylko. nie wiem w sumie jak to jest hhehe bo za mna sie nie ogladaja kobiety na ulicy zdaje sie :P ale moze powtarzaj sobie ze Ty masz taki problem a sa ludzie z wiekszymi i co by bylo gdybys Ty byla brzydka jak noc ?? :)

Gość a może poprostu
skończ z solarem,przestań się malowac,nałóż zwykłe jeansy i bluzkę,wtedy będziesz jedną z tych milionów zwyczajnych dziewczyn przemykających codziennie ulicami.A jeśli wyglądasz jak na tym zdjęciu to się nie dziwię.

pisalam wam juz, przestalam sie malowac, chodze w dlugich spodniach, zazwyczaj jeansach a na gure koszulki lub zwykle sweterki, golfy, polgolfy. Nie biegam w spudniczkach, nie biegam z biustem na wierzchu. Nawet brzucha juz nie pokazuje, malo tego nakladam czesto nakrycia glowy i w lecie okulary ale to tez nie pomaga:(ubieram sie na szaro czarno, raczej stonowane odcienie, nie rzucajace sie w oczy-zero pomaranczy, rozu, zieleni wszystkich psteli i jaskrawych. Zmienilam praktycznie cala garderobe, nawet w szpilkach i na obcasach staram sie nie chodzic tyklo w zwyklych szybkostrzalach...i dalej nic... Nie wiem co by bylo gorsze czy jedno czy drugie, czy brzydka jak noic czy lepiej tak jak jest ale wierzcie mi to wcale nie ulatwia mi zycia, wrecz przeciwnie... skad zalamka?wyobrazcie sobie sytuacje. kolezanka chowa bliska osobe, jestem na pogrzebie...i zamiast sie modlic widze jak wszyscy sie na mnie gapia...ludzie na litosc boska, toj est zenujace no:(nie wspomne juz o zakupach w hipermarketach i spojrzeniach kobiet, ktore akurat mijaja mnie ze swoimi mezczyznami....to boli, [pewnie wiekszosci ciezko w to uwierzyc ale to naprawde boli:(

wiem skad Twoj nick...nie znasz mnie wiec masz prawo tak myśleć....ale ciężko udawać, że się tego wszystkiego nie widzi, wierz mi...

Gość no to masz niela
nie lada problem. Nie wiem co w takiej syt zrobic...przeztalas sie malowac ubierac wyzywajaco...chyba nic wiecej zrobic juz nie mozesz...moze chociaz gdybys miala goscia-bo wnioskuje ze jestes sama-to przynajmniej te zajet by sie tak na Ciebie nie gapily, czuly by sie bezpieczniej...swoja droga skoro tak patrza na Ciebie to moze masz przy okazji zdolnosci aktorskie? moze powinnas zajac sie aktorstwem, skoro i tak sie patrza to przynajmniej bys kase dostala;) Bo ciezko zebys do zakonu wstapila, pewnie skoro tak reaguja to nawet jakbys szla w habicie zwracali by na Ciebie uwage:) Ja do najpiekniejszych nie naleze, jestem jednak ponad przwcietna, rowniez sie patrza, usmiechaja zagaduja, ale nie az tak, az tak nie rzucam sie w oczy wiec w tym przyadku sie ciesze. nigdy nie patrzylam na to z tej strony. Coz...cierpliwosci pozostaje zyczyc

Gość marekkkk
wygladasz tak ze sam byl cie przelecial, pewnie gale robisz bosko, wiec co sie dziwisz, moze nie patrza na ciebie jak na kobiete tylko jak na kurwe, moze puszczalas sie nie wiadomo z kim dawniej i sie rozeszlo

Gość a ja mysle
ze nic rewelacyjnego to z ciebie nie jest, ja lepiej wyglądam

heh wiec tak jesli mam byc szczera fotka, ktora zaproponowalas to aktorka...ale mozliwe jest przeciez ze rzeczywiscie jestes do niej podobna... Nie wiem co gorsze, fakt ze wszyscy sie ogladaja czy fakt, ze nikt sie nie oglada. Najlepiej po srodku;) skoro Ci doskwiera obecna sytuacja, moze postaraj sie odrobine zmienic styl bycia. Zachowaj kulture i nawyki...moze dajesz nieswiadomie jakies sygnaly, nie wiem , moze sposob w jaki sie poruszasz, patrzysz, poprawiasz wlosy....ludzie w brew pozorom zwracaja uwage na szczegoly, moze nad tym popracuj;) Mnie dzieki Bogu nie przeszkadzaja zaczepki-pod warunkiem ze sa ze smakiem w granicach kultury...ale moze tez dlatego, ze do niej opdobna napewno nie jestem;) tak czy siak stan przed lustrem i poobseruj sama siebie. Nie okaleczaj, nie rezygnuj z ciuchow jesli masz ochote w nich chodzic, nie ubieraj golfow jesli nie czujesz sie w nich dobrze, to mija sie z celem...popracuj nad pierwszym wrazeniem, niech nie bedzie az tak szokujace, nad gestami, usmiechami, i przede wszystkim spojrzeniami, bo chyba wiekszosc facetow sie na takowe lapie;) nie zostaje mi nic innego jak zyczyc powodzenia

Gość dajcie spokoj heehe
przeciez to szmata jakas pewnie, sama sobie winna takkiej opinii

Gość jak reni jusis
ty to przynajmniej pozytywne emocje wzbudzasz, a co ja mam powiedziec? gdzie nie pojde, jak sie nie ubiore to ludzie na mnie krzywo patrza. nie jestem bardzo brzydka, raczej przecietna, ale swoja postawa, mimika i nie wiem czym jeszcze wzbudzam w ludziach agresje. gdzie nie przejde jakies chamskie zaczepki... ogolnie to jestem strasznie dzika i niesympatyczna, trzymam ludzi na dystans, uciekam od nich. doszlo do tego, ze boje sie nawet wychodzic z domu. nienawidze ludzi! a podobna jestem do reni jusis, nie chce mi sie jej zdjecia szukac, ale kazdy wie jak wyglada. czyli chyba najtragiczniej nie jest? mam 178 cm, waze 60 kg, wszystko w normie, a idac po ulicy czuje sie jak chimera jakas:( i nie jestem super madra, mysle dobrze, ale bardzo powoli, mam wspanialego samca i na powodzenie nigdy nie narzekalam, ale leca na mnie zwykle ci, ktorzy dobrze mnie znaja i murzyni...

Gość Róźowy króliczek
Witaj serdecznie taka jestem:) wszyscy rozprawija tu o Twoim wyglądzie to może ja Cię zapytam o to jakie masz hobby, pasje, jakiej muzyki sluchasz, na jakim filmie ostatnio byłaś i w końcu jakie kierunki studiujesz? Wydaje mi się, że cięzko będzie Ci zmienic to, że ludzie patrzą tylko na Twój wygląd, w penym sensie stwarzasz dla nich taki niedostępny ideał a to "kręci", kobiety Ci zazdroszczą, mężczyżni podziwiają ale dziś porozmawiajmy nie o Twoim wyglądzie tylko o tym co masz do zaoferowania temu światu i ludziom...czyli przybliz nam troszke swoje wnętrze:)Pozdrawiam

do taka jestem: dziewczyno o wielu fakultetach, znalazłam Twoją wielką wadę, pewnie nie jedną- masz poważne problemy z ortografią, wstyd!!!