Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boliiiiiii

Ból w okolicy serca

Polecane posty

Gość boliiiiiii

Od jakiegos czasu mam bóle w oklicy serca. Jakis czas temu mialam robione badania ale nic nie wyszło (skoro badania byly w porzadku to lekarz nie zalecil leczenia)... a teraz ból pojawił sie znowu... jest to przeszywające ból (kłucie) w okolicy serca promieniujący do pleców (trudno go dokładnie zlokalizowac ). Co to moze być? Dodam ze mam 20 lat

Gość boliiiiiii
Tylko że ja ostatnio nie mam większych stresów... w domku w porządku, żadnych egzaminów... dlatego mnie to martwi

To może być brak magnezu. Miałam coś podobnego i na szczęście przeszło jak zaczęłam brać Asmag B, chociaż może być pewnie i inny preparat z magnezem. Spróbuj!!! Zdrówka życzę;)

A pijesz może kawę? Przed maturą piłam po 3-4 kubki dziennie, żeby nie zasnąć. Odczuwałam wtedy kłucie w okolicy serca i to dosyć silne. Na szczęście po maturze wszystko przeszło. Teraz staram się pić tylko 1 kubek dziennie. Zdrówka życzę :)

Gość boliiiiiiii
Dzieki za odpowiedzi... :) moze zaczne łykac magnez i zobacze4 czy pomoże Magdooosia_85- kawy nie pije (ani czarnej ani rozpuszczalnej)

Gość gdfgh
Bylam tez z tym u lekarza powiedzial mi ze to stres. Nieraz tak mnie boli ze nie moge np. zasnac :( Dal mi jakies ziolowe tabletki na uspokojenie ale to nie pomaga. I pomyslec ze w sumie nie mam czym sie denerwowac.

Na 1000% brak magnezu-ja tak ma od czasu do czasu jak za duzo kawy pije ;)) i wlasnie mam to w tej chwili-no wiecie egzaminy i te sprawy... polecam jakies preparaty magnezowe- ja lykam takie cos to sie chyba nazywa megne B6 czy cos takiego

Gość mkh
No niewiem czy brak magnezu? Jem magnez od dwoch lat regularnie a nerwobole i tak mam.