Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo- smutna

JAK NIE POWRACAC DO WSPOMNIEN

Polecane posty

Gość dobry pomysl
:-)

Gość znajdz sobie jakies nowe hobby
i zatrac sie w nim calkowicie,to pomaga.wiem cos o tym.....

Gość ania_takaa
dziewcyny w jakim jestescie wieku?

Gość dlaczego pytasz
???

Gość jak nie wracac do wspomnien
no JAAAAK????

Gość k123
Niekoniecznie najlepszym lekarstwem jest nowa milosc. Ja tez rozstalam sie z moim facetem bo bardzo dlugim czasie bo okazal sie chamem i zaczal mnie bic ... wiec odeszlam bo wiedzialam ze nie moge byc z tym czlowiekiem przez cale zycie. W miare szybko poznalam innego chlopaka , ktory jest b,dobry, znam go krotko ale wiem,ze moglabym byc z nim . Ale co z tego ? Jak mam czasem straszne dni i mysle o bylym , placze bo mi go szkoda,ze po tylu latach on nagle zostaje sam i musi ukladac sobie zycie od nowa. ze nam sie nie ulozylo a moglo !? Wiem,ze to nienormalne bo ja powinnam myslec o sobie o moim zyciu a nie o tym co sie z nim stanie . Wiec jak ja mam sobie z tym poradzic?????? A dodam,ze on czasem zadzwoni zeby pogadac. Robi mi jakies wyrzuty ze powinnam wrocic do niego,ze mnie kocha , ze mozemy miec dobre zycie. Ale jak ja mam mu zaufac po tym jak on sie wyzyl na mnie jak na worku treningowym i ciagle popijal z kolegami ??? A z drugiej strony zastanawiam sie czemu jestem taka glupia i szkoda mi go czasem, mam nawet takie mysli ,ze moze powinnam dac mu szanse ale z drugiej strony znajomi pilnuja zebym nie zrobila tego glupiego kroku.