Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona wściekłazrezygnowa

chcę tylko aby ktoś mnie przytulił

Polecane posty

Siedem miesięcy czekałam na jego powrót z kontraktu. Tęskniłam i czekałam. Dzwoniliśmy i marzyliśmy jak będzie cudownie gdy już wróci. Wraca za tydzień tylko że ja już nie mam powodów do radości. Zerwaliśmy a własciwie ja go rzuciłam kilka dni temu, Powód prozaiczny...okłamywał mnie przez cały czas. Przez te siedem miesięcy byłam wierna chociaż okazji nie brakowało. Gdy wracałam do domu z jakiejś imprezki czułam się winna ze ja świetnie sie bawie a on na obczyźnie sam jak palec. Potrzebowałam czułości i musiałam zadowolić się smsami, rozmowami tel. Jakoś to wszystko zniosłam i wytrzymałam. Gdy było mi bardzo ciężko p[owtarzałam w myślach że jeszcze trochę i będziemy razem cudownie spądzać każdą wolną chwilę....wytrzymałam ale... Po co? Czuję się okropnie, codziennie inaczej: raz mi się chce ryczeć , potem jestem wściekła a następnie nie mam siły do niczego i nic mi się nie chce wszystko wydaje mi się bez sensu. A teraz chcę aby ktoś mnie przytulił ale kto? Zamiast układać sobie życie to czekałam na palanta:(

Gość przytulam cie mocno
glowa do gory

Gość takie jest życie
samo życie

Gość kiara88
nie przejmuj sie nie był wart :( ja mam jeszcze gorsza sytuacje bo nie wiem czy nie jestem w ciazy a chlopak z ktorym bylam 2 lata powiedzial mi zegnaj :( ale widac spoko dziewczyna z Ciebie i nie smutaj sie :( znajdziesz lepszego :* zapraszam na moje forum :* i prosze o rade :*

Gość dzięki wam
rozkleiłam się łzy kapią i ledwie widzę co jest na ekranie. kiara jaie forum

zasmucona, kochanie, wiem ze to wyswiechtana spiewka ale prawdziwa- czas naprawde leczy rany!

Gość kiara88
wiem ze jest ci przykro :( nie dziwie sie moja droga :( ale mialam gorzej moj chlopak mnie ostatnio uderzyl :( za nic i zostawil mnie mimo ze nie wiem czy czasami nie jestem w cizy :( ale mowie ci nie ma sie co lamac ! on jeszcze pozaluje ! za kazdym razem jak ci przyjdzie na mysl wrocic to pomysl sobie ze taka wporzadku dziewczyna jak ty z takim draniem nie moze byc bo skoro sie dopuscil bedzie to robil zawsze :( wiem ze nie jest latwe zapomniec ale spotykaj sie z kolezankami , ze znajomymi albbo oddaj sie w wir pracy i nauki w koncu to twopja przyszlosc ! :( bedzie dobrze mowie ci !! a moje forum jest w temacie swiezych forum i autro kiara :* :( caluje bedzie ok

Gość kiara88
ja i tak bede ci pisac i pocieszac :* na twoim forum bo tez mam nielatwo sytuacje przywiazalam sie do chlopaka ale on nie jest mnie wart :( nie szanuje mnie i w ogole :( musze to zakonczyc :( on mnie zostawil na mysl o ciazy mimo nadal mysle :(

czy ja jeszcze potrafię pokochać? dziękuję za dobre słowa i ciepło

Gość mogę cie potulic
i poglaskac meska reka

Gość sanlea
Kotek będzie Ci cięzko, nawet bardzo...bo to jest tak .. zjednej strony ból, żal, gorycz, rozczarowanie...pytasz się dlaczego, za co? Nienawidzisz, ale i nadal kochasz...nie chcesz go widzieć, ale jednocześnie chciałabyś go chyba znowu przytulić, poczuć koło siebie..Ty go odrzuciłaś bo zdradził, tak? a jak on na to zareagował? czy okazał jakiekolwiek zainteresowanie,skruchę? jak długo byliście razem? czy to poważny związek? czy mowił, że kocha? teraz muszę iśc ale odezwę się wieczorem... pisz... ja też mam problem z mężczyzną..troche innej natury.. ale tu na forum nie jesteś sama..tu zaglądając możesz zobaczyć, ile z nas codziennie boryka się z róznymi troskami...zobaczysz poczujesz sie niebawem lepiej pozdrawiam

tak, kocham nadal a jednocześnie nienawidzę. Tak nie chcę go widzieć a jednocześnie wyję na samą myśl że to na co tak długo czekałam nie wróci. Odrzucilam go bo nie miałam wyboru. Dostałam w nocy sms-a od niego. Piękna treść o tęsknocie, pożądaniu o siedmiu miesiącach męczarni bez ukochanej. Akurat usypiałam i gdy to dostałam tak jakoś słodko mi się zrobiło tak ciepło. W sekundzie zmroziło mnie i komórka wypadła mi z rąk. Na dole tekstu było :"kocham Cię Agnieszko" To nie moje imię. Najzwyczajniej w świecie pomylił numery. Zadzwoniłam do niego i nie odebrał (najwidoczniej zorientował się że pomylił numery) przy następnej próbie okazało się że wyłączył telefon. Nie spałam całą noc i próbowałam uzyskać połączenie...telefon jednak wyłączony. Nad ranem napisałam smsa o treści "właściwie nie musisz nic wyjaśniać i nie musisz wyłączać już telefonu, nie będę już dzwoniła. Po tym smsie ok 8 rano dostałam raport doręczenia, czyli telefon włączył. Nie odpowiedział nic a ja już nie dzwoniłam. Pytasz czy to poważny związek. przed wyjazdem byliśmy pół roku, znamy się od roku. Nie mieliśmy jeszcze planów małżeńskich. Było cudownie, mówił że kocha i okazywał mi to. Dbał o mnie..ech o czym ja piszę ta Agnieszka w Polsce tez musiała skąś się wziąść...jego czeste delegacje to pewnie spotkania z nią.

Gość marconix
zasmucona ... itd. przyznam, ze typowe to dla pewnego rodzaju facetów - cyników. I przykro, ze to na Ciebie trafiło, ale lepiej teraz niz później, gdybys tak naprawdę w nim się utopiła na śmierć i zycie. A Ty...teraz? No cóż - pocierp trochę, bo to miłości niestety skutki, ale czas najlepszym lekarzem. A gdy "wyzdrowiejesz" będziesz bardziej doświadczona i ostrożniej w przyszłości bedziesz angażowała swój najpiękniejszy owoc serca - miłość.Pozdrawiam. Zobaczysz, z dnia na dzień powinno byc lepiej :-)

Tak sobie rozmyślam że jednak kobiety są inaczej skonstruowane i cynizm to cecha męska a raczej wada. Pamiętam gdy kiedyś rzuciłam chłopaka, on to przeżył strasznie i rozpaczał. Zaczął pić. A ja go zwyczajnie nie kochałam i czułam się podle że w ogóle zaczęłam z nim chodzić i zamieszałam w głowie. Podobał mi się i najpierw był niewinny flirt. Rzuciłam go bez powodu i tylko tyle umiałam mu powiedzieć że fascynacja minęła i nic już nie ma między nami, tylko przyjaźń. Było mi przykro ze on tak cierpi i czułam się okropnie ze rujnuje swoje życie. Gdy związał się z dziewczyną i znowu zaczął cieszyć się zyciem ja odetchnęłam i cieszyłam się razem z nim. To mój taki mój wyrzut sumienia i teraz tak sobie myślę ze życie każdemu wystawia rachunek. Teraz właśnie pora abym ja pocierpiała

Gość nie chce go bronic
ale moze on to dziewczyne sobie wymyslił? bo niektórzy to niestety ale z godnosia nie umieja powiedziec zegnaj nie chcę z Toba być... wymyslaja delegacje albo ze musza od wszystkiego odpocząć sciemniaja na kazdym kroku:-(

jak by nie patrzeć olał mnie

Gość do autorki
mylisz się to nie jest kwestia płci . To zależy od człowieka. Kobiety nawet częsciej bywaja cyniczne

czy ja jeszcze kiedyś pokocham? Czy to jest możliwe?

Gość eeeeeeee
W niedzielnych wyborach parlamentarnych czynnych będzie ponad 25 tys. lokali wyborczych, startuje 10 665 kandydatów do Sejmu i 623 do Senatu - poinformowali przedstawiciele Państwowej Komisji Wyborczej. PKW ponownie zaapelowała do kandydatów na prezydentów, by uszanowali ciszę wyborczą związaną z wyborami parlamentarnymi. Oficjalne wyniki wyborów parlamentarnych powinny być znane we wtorek, być może w środę. PKW ogłosi je dopiero po otrzymaniu pisemnych protokołów ze wszystkich komisji obwodowych. W niedzielę, po zamknięciu lokali wyborczych, PKW zacznie podawać cząstkowe, nieoficjalne wyniki wyborów - kolejno na podstawie danych z 10, 30, 60 i 90% obwodów. Wyniki na podstawie danych z 10% obwodów powinny zostać podane koło północy, kolejne - w miarę napływu do PKW informacji z komisji obwodowych. Hipotetyczny podział mandatów będzie podany po raz pierwszy przy wynikach wyborów określonych na podstawie danych z 30% komisji obwodowych. W wyborach działać będzie nowy system informatyczny Platforma Wyborcza. W ramach tego systemu dane z obwodowych komisji wyborczych będą spływały do komisji okręgowych, a stamtąd do PKW. Docierające do PKW dane będą umieszczane w specjalnym internetowym serwisie wybory2005 Dziennikarze pytali, czy PKW nie obawia się opóźnienia wyników w związku z tym, że w budowę Platformy Wyborczej zaangażowana jest firma Pixel, współodpowiedzialna za kłopoty informatyczne podczas wyborów samorządowych w 2002 roku. Głównym wykonawcą systemu obsługującego wybory samorządowe był Prokom Software, który wykonał system centralnej bazy danych, natomiast firma Pixel opracowała program dla terytorialnych komisji wyborczych). Tym razem - jak zapewnił sekretarz PKW Kazimierz Czaplicki - "nie ma mowy o jakichkolwiek niedoróbkach". Zaznaczył, że obawy, co do sprawności systemu oczywiście towarzyszą pracownikom PKW. Jednak - dodał - "dotychczasowe doświadczenia z firmą (Pixel) wskazują, że rzetelnie podchodzi ona do swoich obowiązków". Czaplicki zaznaczył, że firma Pixel sprawdziła się jako wykonawca podsystemu wykorzystanego przy referendum dotyczącym wejściu Polski do UE i wyborach do Parlamentu Europejskiego. Podkreślił też, że firma ta wygrała nieograniczony przetarg na wykonanie systemu informatycznego. W tegorocznych wyborach parlamentarnych o jeden mandat poselski ubiega się 23 kandydatów, a o jeden mandat senatorski - 6. Cztery lata temu w wyborach 2001 r. o jeden mandat poselski rywalizowało 16 kandydatów, o senatorski tylko 4. W wyborach do Sejmu zarejestrowane zostały 594 okręgowe listy wyborcze. Na posłów kandyduje 10 665 osób (2613 kobiet i 8052 mężczyzn). Do Senatu startuje 623 osób w tym 99 kobiet i 524 mężczyzn. Głosowanie odbędzie się w 25 167 obwodowych komisjach wyborczych w kraju i za granicą. Zorganizowano 23 633 obwodów powszechnych, 739 w szpitalach, 101 w zakładach karnych, 77 w aresztach śledczych, 447 w zakładach pomocy społecznej, 2 w oddziałach zewnętrznych zakładu karnego i aresztu śledczego. Polacy przebywający za granicą będą mogli głosować w 161 komisjach. W ostatniej chwili zdecydowano, że nie będzie komisji w Houston (USA), bo miasto to zagrożone jest przez huragan. Głosowanie odbędzie się także na 6 polskich statkach morskich. W ogólnej liczbie ponad 25 tys. komisji obwodowych 4970 przystosowanych jest na potrzeby osób niepełnosprawnych. W niedzielę ok. godz. 10 PKW przedstawi komunikat o otwarciu lokali wyborczych i ewentualnych incydentach. O godz. 12 PKW poda informację dotyczącą frekwencji opartą na liczbie wydanych kart do głosowania według stanu na godz. 10.30. Kolejny komunikat o frekwencji ogłoszony zostanie o godz. 18 według stanu na godz. 16.30. Natomiast o godz. 20 PKW ogłosi komunikat dotyczący przebiegu głosowania w całym kraju. Sekretarz PKW Kazimierz Czaplicki poinformował, że zakładany koszt wyborów parlamentarnych to 91 478 700 zł. W porównaniu z rokiem 2001 r. oznacza to wzrost o blisko 18 mln zł wynikający głównie ze zmian cen towarów i usług i wzrostu podatku VAT. Szef PKW Ferdynad Rymarz po raz kolejny zaapelował do kandydatów na prezydenta, aby wstrzymali się z rozpoczęciem swojej kampanii wyborczej w mediach do zakończenia głosowania w wyborach do parlamentu. Wyjaśnił, że zgodnie z prawem prezydencka kampania medialna może rozpocząć się już w sobotę, gdy trwać już będzie cisza wyborcza przed wyborami parlamentarnymi. Tak więc, jak mówił, kandydaci na prezydenta mają prawo ją prowadzić. Rymarz zaapelował jednak, że "dla powagi i spokoju" wyborów parlamentarnych byłoby lepiej, aby kandydaci wstrzymali się z emisją swoich spotów wyborczych do zakończenia niedzielnego głosowania.

Gość eeeeeeee
Huragany, które pustoszą ostatnio Stany Zjednoczone, są następstwem zmiany klimatu wyrażającej się w ocieplaniu atmosfery ziemskiej - dowodzi wybitny brytyjski uczony. Jeśli huragany sprawią, że amerykańscy neokonserwatyści przekonają się w końcu o istnieniu wspomnianej zależności, coś jednak na tej tragedii zyskamy - powiedział John Lawton. Gwałtowność z jaką Katrina zaatakowała Nowy Orlean i siła huraganu Rita zmierzającego w stronę Teksasu, to z całym prawdopodobieństwem następstwo efektu cieplarnianego - powiedział John Lawton, przewodniczący Królewskiej Komisji ds. Zanieczyszczenia Atmosfery.

Gość eeeeeeee
Zmęczony traktowaniem go przez brytyjską prasę, najbardziej elokwentny trener futbolu, portugalski szkoleniowiec londyńskiej Chelsea, Jose Mourinho postanowił zachować milczenie aż do połowy października. Portugalczyk, który bawił kibiców i media swymi wielojęzycznymi kpinami, ostrymi komentarzami i barwnymi zwrotami, postanowił nie zwoływać cotygodniowej, piątkowej konferencji prasowej i dziennikarze jedynie ze źródeł zbliżonych do klubu dowiedzieli się, że nie pokaże się im co najmniej do połowy października. Od roku jego nazwisko nie schodziło z łamów brytyjskiej prasy. W tym sezonie jego słowa były bardziej stonowane. Czasami wyglądał na znużonego, gdy wysłuchiwał, że seryjne zwycięstwa Chelsea stają się nudne. "Zawsze staram się być uczciwym i może powiedziałem coś, co nie jest poprawne politycznie, ale ja się nie zmienię. Myślę, że prasę bawi to, ponieważ dziennikarze mogą pytać mnie o wszystko, a ja udzielam im odpowiedzi na każde pytanie" - powiedział ostatnio. Aż do połowy października prasa nie usłyszy już niczego ciekawego, aroganckiego, zabawnego lub świeżego, ponieważ ta szczerość - zdaniem Mourinho - nie została odwzajemniona. Jedynie przepisy UEFA zmuszą być może trenera Mourinho do wypowiedzenia kilku słów przed lub po bardzo oczekiwanym, środowym meczu Ligi Mistrzów z Liverpoolem. Jednak może się zdarzyć, że - jak to już robił wcześniej - wydeleguje swego asystenta, Steve'a Clarke'a.

Gość eeeeeeee
O. Tadeusz Rydzyk zaprzeczył jakoby w Częstochowie podczas mszy św. powiedział, że "Platformę trzeba zatopić". Od "Gazety Wyborczej", która o tym napisała - domaga się sprostowania i przeprosin. Do liderów PO z kolei napisał list, w którym ubolewa, że jego "rzekoma wypowiedź posłużyła politykom Platformy Obywatelskiej do nieuzasadnionych ataków na jego osobę, jak i na Radio Maryja". Jak poinformował zastępca redaktora naczelnego "GW" Piotr Stasiński, dziennik sprostowania nie opublikuje.

Gość eeeeeeee
Najlepsze lekarstwo na jesienne dolegliwości, to zdrowy SEKS! Nie ulegaj złym nastrojom w sypialni, skorzystaj z naszych szalonych propozycji!

zakładanie takich wątków to też jednak przeszkadza w zapomnieniu. A ja muszę zapomnieć . Z drugiej strony tak wszystko dusić w sobie to cierpienie się potęguje. Zawsze źle

Gość no wlasnie
i tak zle i tak niedobrze. ale mi pomoglo wlazenie tutaj :) pozdrawiam

a teraz jak? lepiej? długo trwał twój bol?

Gość i tak nikt cie
przytuli

Gość kane12345
Przytulam.........................................................Bo choć facet.....rozumiem..............

śmieszne a raczej żałosne to jest. W swojej głupocie liczę na jakiś cud. Ze on wytłumaczy, że to jakiś koszmarny sen że może on niewinny. Głupia ta miłość