Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bamboocha_jest_wszedzie

Facet- trudny orzech do zgryzienia./

Polecane posty

Poznałam faceta na gg, gadalismy ze sobą po 8 godzin dziennie. Spotkaliśmy się dwa razy... Facet podoba mi się, jego charakter... ja mu też przypasowałam do gustu. Tylko jest jedno ale, on nigdy nie miał dziewczyny, nigdy z nikim nie był... Ja trochę przezyłam już z facetami... Mimo iż jestem trzy lata od niego młodsza. No i problem jest w tym, że chciałbym żeby traktował mnie jak dziewczyne, wziął za rękę, przytulił... Naprawdę wiemy już wiele o sobie, naprawde dużo... Ale ja chcę czegoś więcej niż spotkań przy piwku... Chcę żeby mnie chwycił za rękę... eh:/ On mówi, ze na wszystko przyjdzie czas, dopiero wtedy jak stwierdzi, że warto... :/ Ja mam cierpliwość ale do czasu... Jak podejść do takiego typka, bo ja już nie wiem... Jak tak dalej pójdzie to sobie go odpuszcze, bo on zanim sobie wszystko przeanalizuje i ułoży to minie kupe czasu eh:/ Pozdrawiam

Gość kiara88
moja kolezanka jest z chlopakiem ktory ma 24 lata i nigdy nie mial dziewczyny na pczatku bylo ciezko ie chcial jej brac za reke i sie krepowal jednak minal tydzien , dwa i zaczelo sie ukladac a chlopakowi zalezec podkereslam ze kolezanka nie zyskala tego zadnymi kontaktami seksualnymi bo mysle ze poznawanie sie nie jest czasem kiedy sie uprawia seks z chlopakiem poprostu calowali sie , przytulali i to im wystarcza ! bedzie dobrze ! cierpliwosci 1 :* zapraszam na moje forum " załamana boje się ,że jestem w ciąży " :( moja sytuacja jest znacznie gorsza :( jest w liscie swiezych tematow zajrzyj i wypowedz sie :*

No dziewczynki pomóżcie, no i faceci, powiedźcie jak zabrać się do takiego nie doświadczonego...

Gość no a ile już ta Twoja
męczarnia trwa? dwa spotkania? wrzuć na luz...albo podoba Ci się facet, szanujesz go i chcesz z nim się związać...albo masz hopla na pnukcie sexu i tylko o to Ci chodzi... zdecyduj sie

Gość gość
po dwu spotkaniach wiecie o sobie naprawdę duzo:D:D:D i chciałabys ,żeby cię przytulił...Jak tak dalej pójdzie to sobie go odpuszcze, bo on zanim sobie wszystko przeanalizuje i ułoży to minie kupe czasu.. no taak.. jasne, daj spokój chłopakowi. który jest po prostu normalny, a ty od razu chcesz seksu, tak to wygląda.... dwa spotkania, kobieto, opanuj sie... po miesiącu zaczniesz naciskać na ślub... jezu te baby sa głupie i tak, tak, jestem kobietą