Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam szpitala

Który szpital w Warszawie jest najlepszy do rodzenia?

Polecane posty

Gość szukam szpitala

bo już zgłupiałam i nie potrafię się zdecydować. Zdaję sobie sprawę z tego, że najlepiej byłoby wybrać tak, żeby lekarz prowadzący ciążę pracował w wybranym szpitalu. Może macie jakieś aktualne linki z opiniami albo same możecie coś poradzić.

Gość ja tez jestem zainteresowana
a tak w ogóle to jakie szpitale są jeszcze w remoncie?

Gość pod nosze
przecież tyle tu szczesliwych matek dzieczyny pomóżcie !!!

Ja rodzilam na karowej i jestem bardzo zadowolona. Tylko pomoc przy laktacji jest praktycznie zadna poniewaz na caly szpital jest tylko jedna polozna laktacyjna. Warynki supoer- szpital po remoncie, polozne tez fajne- chociaz to zalezy na kogo trafisz. No i przystawili mi dziecka do piersi ale to moze dlatego ze 10 godz porod skonczyl sie cesarka. Ogolnie polecam i na 100% nie decyduj sie na Madalinskiego!!!! Rodzila tam znajoma i siostra- porazka. Zreszta bylam tu w odwiedzinach i w porownaniu do Karowej...bez komentarza. Pozdrawiam i lekkiego porodu aha: tu masz link do szpitali w warszawie ich plusow i minusow oraz opinie rodzacych:)

Gość ixxx
Moja mama mnie rodziła na Inflanckiej i była bardzo zadowolona :) natomiast odradzam Żelazną - ponoć 'brud, smród i ubóstwo'

Gość szukam szpitala
pati78 ixxx DZIĘKI !!! :) może ktoś ma jeszcze jakieś aktualne informacje

Gość kamila b
nie polecę ci szpitala w Warszawie,ale niedaleko w Wolominie. oddzial polożniczy jest cudowny!lekarze polożne personel wspaniali szpital ten dostal wyróżnienie jeśli chodzi wlaśnie o polożnictwo wiele kobiet przyjeżdza tam rodzić z dalekich stron ja osobiście leżalam z kobietami z Warszawy naprawdę polecam jak chcesz pytaj na wszystko odpowiem (milab27@wp.pl)

Gość szukam szpitala
Mila, ja jestem z Radzymina, ale teraz mieszkam w Warszawie. Dla mnie niektórzy lekarze z Radzymina to skansen intelektualny. W poradni K powywieszane ogłoszenia dotyczą jedynie spraw związanych z ciążą, porodem i karmieniem, a jedyna informacja o antykoncepcji to reklama pigułki wczesnoporonnej. Dalej, slyszałam, że Wolomin to rzeźnia i że ma dużą umieralność noworodków. Z kolei zaczepiona przez mnie ciężarna kobieta, która już wcześniej dwa razy rodziła w Wolominie, mówiła, że pierwszy poród wspomina fatalnie z powodu położnej. Paradoksalnie za drugim razem trafila na tą samą położną, ale najwyraźniej kobieta przeszła metamorfozę - była ujmujaca oraz niezwykle życzliwa i troskliwa. Ludzie się wzajemnie straszą. Dlatego tak trudno jest podjąć decyzję. Szukam najbardziej aktualnych informacji.

Gość szukam szpitala
nie Mila tylko Kamila ;) przepraszam

nie szpital jest ważny ale ludzie. ja rodziłam na karowej dużo pacjentek i zainteresowanie małe a szpital praski podobno niezaciekawy a koleżanki bardzo sobie chwala!!!!!

Gość szukam szpitala
Olinka, oczywiście masz rację.Ja szukam szpitala idealnego, tj takiego, w którym ludzie nie zawodzą. Mam jeszcze dużo czasu i oczywiście może się skończyć tak, że w chwili, kiedy zacznę rodzić, w wybranym przez mnie szpitalu, nie będzie akurat miejsca. Zanim jednak to nastąpi, chciałabym już mieć konfort psychiczny, że wybrałam jak najlepiej. Idealnie, czyli świetni położnicy i pediatrzy.

Zdecydowanie odradzam szpital na Żelaznej, leżałam na patologii przez pięć dni i sama widziałam i zdecydowałam że tu na pewno nie będę rodzić. Rodziłam w Bielańskim (teraz jest po remoncie) i nie narzekam i też potwierdzam, że nie mury są ważne a ludzie. Na każdy szpital znajdziesz pozytywne i negatywne opinie i to nawet skrajne, najlepiej rodzić tam gdzie pracuje lekarz prowadzący.

Gość o rany a tak wszyscy
wychwalają Żelazną pod niebiosa :o to gdzie w tej cholernej Warszawie rodzić? gdzie potraktują rodzącą jak człowieka a nie kawał mięcha? :o W klinice za dużą kasę? :o :(

Gość kamila b
jeszcze raz polecam WOLOMIN serio zawsze znajdzie się ktoś kto napisze coś negatywnego ale dlaczego? przekonaj się sama jedż do Wolomina polożne pokażą ci oddzial wszystko wytlumaczą lekarze są wspaniali zarówno ginekolodzy jak i pediatrzy ja rodzilam 8 miesięcy temu i poród wspominam cudownie opieka nademną jak i dzieckiem jak w domu uwierz proszę!!!!!!zresztą wejdż na stronę wolomin szpital a potem odzial polożniczy i poczytaj !