Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość APAP

APAP lu inny środek przeciwbólowy w trakcie porodu?

Polecane posty

Gość APAP

Czy w w trakcie porodu mogę sobie wziąć a własną rękę jakiś środek przeciwbólowy. Apap choć jest bezpieczny to pewnie nic nie pomoże? A jak z innymi środkami przeciwbólowyi (np No-spa)?

Gość No spa
jest rozkurczowy, więc nie można bo przecież tu chodzi o to żeby skurcze były no nie? Poza tym te leki które wymieniasz są o 10000000000000 razy za słabe dla bóli porodowych....

Gość ibu
A czy ibuprom można wziąć i czy o pomoże?

Gość NO NIE
Apap i ibuprom HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. kOCHANE JAKBY TO COKOLWIEK DAWAŁO WSZYSCY BY JECHALI NA APAPIE!!!!!!!!!!!!!!! Rewela!!!!!!!!!!! Apap!!!!!!!!! Nie mogę!!!!!!!!!! :) :) :)

Gość jestem..
Dziewczyny nie bierzcie, żadnych srodkow przeciwbólwych na własna reke, przedewszystkim, one sa za slabe i nie poczujecie roznicy a po drugie w czasie porodu wystepuja rozne nieprzewidziane sytuacje typu cesarka itp, trzeba wtedy podac leki, ktore zle wspołdzialaja z Apapem i mozecie sobie i dziecku zaszkodzic. a ibupromu nie wolno brac w ciazy, bo jest przeciwzapalny, tylko paracetamole mozna.

Gość jestem..
co do nospy to nie zartuj, ona nawet przy slabym okresie nie dziala a co dopiero przy porodzie