Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet 20

Mam 20 lat i już łysieje

Polecane posty

Gość Eeeeeeeee no nie pieprzcie
przeciesz łysinę też można zlikwidować dzięki chirurgii plastycznej! To się nazywa PRZESZCZEP WŁOSÓW !!!!!!! gamonie

Gość jak sie ma kase
to wszystko można

Gość no tak...
Łysienie to jeszcze nie koniec świata, naprawdę. Powiem tak, że nie lubię jak facet goli się na łyso. Ale naturalna łysina jest OK :)

Gość drad
Chcialem sie wypowiedziec i zrobie to z miła chęci bo osobiscie dotyka mnie ten problem ;)Kilka wskazówek dla Ciebie ;)tzn napisze co ja zrobilem i jakos sie trzymam po pierwsze nie ma co dramatyzowac;)po drugie uważam ze powinnes sciac dosc krotko wlosy nie uzywac zadnych specyfików jesli to łysienie genetyczne odziedziczone to niestety nie ma rady;)posluchaj powiem Ci bo jestem w podobnej sytuacji tez mam z tego powodu lekkiego doła ale wiesz cos w tym jest co pisz kobiety...Jesli znajdziesz sobie dziewczyne to ona pokocha Cie za to jakim jestes a nie jak wygladasz a pozatym ja sobie znalazlem takie wytlumaczenie ze włosy uciekaja z madrych głow pozatym mozemy tlumaczyc sobie to roznymi przyczynami testosteron stres czy takie tam wydaje mi sie ze nalezy zaakceptowac samego siebie takim jakim sie jest duzo usmiechu i mozesz zdzialac cuda;)a łysinka wiecej miejsca do calowania ;)pozatym oszczedzisz na szamponie ;)uwierz w siebie ja pomimo tego ze łysieje mam powodzenie ciagle jakies dziewczyny sie pojawiaja ;)i jakos im to nie przeszkadza;)a nawet zaauwazylem ze jedna w ktorej zawsze sie kochalem zaczela zwracac na mnie uwage;)Trzymajmy sie łysi;)P.s.Specjalne pozdrowienia dla Niełysy facet po medycynie czlowiek madrze sie wypowiada;)az mlo go czytac

Gość Akwarelka
Będziesz seksowniejszy. Uwież mi wiem co mówię.

mi się podobają teksty niełysego po medycynie, konkretne i do rzeczy;) No i ma rację że zakompleksiony facet z powodu łysiny to cipa...

Gość To masz przesrane kolego
Musisz sie z tym pogodzic, moj przyjaciel w wieku 24 lat byl juz lysy, zapuscil brode i taki Bronek z niego fajny jest ;)

czasem łysina paradoksalnie dodaje uroku, kojak był łysy-jakoś nie wyobrażam go z bujną grzywą, Wentworth Miller jest ogolony na zero i jest najpiękniejszym facetem na świecie, Sinead o\'Connor lepiej wygląda bez włosów niż z włosami...

Gość Akwarelka
I Maciek Fridek!

Zgadzam sie z tym, tez nie wyobrazam sobie ich z lysina Moj wujek, ha ha ha ... Lysy i zostawil sobie taki jeden kosmyk, i daje go na przod czachy, jak wiatr zawieje to mu sie kosmyk odkleje i sterczy na boku Lepiej by wyglad bez, ale nie da sobie wytlumaczyc i nosi taki kosmyk, tylko go to szpeci a ladnie by mu bylo jakby to ucial Wiecie o co chodzi ?

Z wlosami ich sobie nie wyobrazam, he he he

Gość łysiejący
ja tez mam ten problem z łysieniem i kompleksami... Próbuję sobie z tym radzić i w sumie spoko mi to wychodzi gole sie na łyso kupiłem sobie spoko czapeczke i jako tako to wygląda. Mam 19 lat i jakby nie patrzeć chciałnym sie pocieszyć jeszcze trochę moimi włosami ale trudno... Mój ojciec ma w h*j włosów tyle że obaj dziadkowie byli łysi i to pewnie dlatego zacząłem łysieć... Staram się braki włosów nadrabiac ubiorem:D i szczerze mam w dupie to czy się podobam laskom bo już przeżyłem zajeb**te rozczarowanie i jakos nie zamierzam się z nikim wiązać... Pozdrawiam

Gość madziara1984
no cóż u niektórych to normalne, wręcz dziedziczne. cieszyć sie tylko bo macie dużo testosteronu - http://www.handsomemen.pl/Tag,%C5%81ysienie%20genetyczne.html

Gość 23latek
A nie lepiej się z tym pogodzić? No przestańcie! Miałem zawsze bardzo bujną czuprynę ale w Rodzinie mężczyźni w wieku dojrzewania tracili włosy i ze mną też tak było. Najpierw włosy włosy zapychały wannę a w dodatku mi się zrobił łojotok przez kumpla, który chorował na to i niestety musiałem się od Niego zarazić. I tak z roku na rok co raz rzadsze mam włosy ale zacząłem się na łyso ścinać i powiem szczerze, że mimo nie wysokiego wzrostu podobam się sobie jak się na łyso obetnę. W dodatku wiele osób mi mówi, że rewelacyjnie wyglądam na łyso bo wtedy moja twarz jest bardzo męska i wyrazista. Dlatego przestałem już walczyć z łysieniem a z przeszczep to jak dla mnie to inwestycja krótkotrwała bo i tak wypadną te włosy nie przeszczepione a blizny będą na głowie. Najlepsze jest to, że jeden znanych uwodzicieli na świecie jest niski i łysy :)

Gość 23latek
Kojarzycie rapera Rycha Peje? Ja Go nie wyobrażam z włosami Peja z włosami 1994 wraz z raperem Mleko (Tak tak ten co nagrał kawałek "Dogonić psa" :P) i też Go nie wyobrażam z włosami :P : http://img459.imageshack.us/i/bj3cg.jpg/ Oraz Peja dziś: http://www.mmwroclaw.pl/rep/newsph/747/1806.3.jpg Moim zdaniem dziś Peja rewelacyjnie wygląda. I sądzę jak sie golic na krótko to trochę lepiej przypakować :)

Gość koderka php
Mój kolega już w podstawówce zaczął łysieć. Na studiach prawie nic mu nie zostało. I jakoś żyje ;) Z kolei mój facet ma 35 lat, większość głowy to czoło ;) w żaden sposób mi to nie przeszkadza. Zresztą, jestem koderem, dla mnie liczy się wnętrze, nie layout :D

Gość 23latek
No no dziewczyna i programistka rzadko się zdarza :P

Gość O masz
No tak każdy się teraz patrzy na Christiano Ronaldo i inne gwiazdki i myśli, że to dodaje uroku. Ankieta na gronie dla dziewczyn co lubią u chłopaków, włosy cieszyły się najmniejszą popularnością wśród atutów u mężczyzn. Pamiętam bardzo dobrze ta ankietę bo też łysieje i byłem ciekaw ;)

Gość O masz
No tak każdy się teraz patrzy na Christiano Ronaldo i inne gwiazdki i myśli, że to dodaje uroku. Ankieta na gronie dla dziewczyn co lubią u chłopaków, włosy cieszyły się najmniejszą popularnością wśród atutów u mężczyzn. Pamiętam bardzo dobrze ta ankietę bo też łysieje i byłem ciekaw ;)

Gość koderka php
23latek - a tam, rzadko - w mnie w pracy przewaga kobiet. ;)

Gość nuikiii
jak by jakies leczenia dzialaly to by nie bylo tyle lysych osób... To niec nie da. Ja nie mam jeszcze 18 lat, a juz tez mi zaczyna czolo lysiec.. a wlosy juz zaczely wypadac od x czasu. w wieku jakis 12 lat zaczeli mi z roku na rok stawac sie coraz ciensze... moge Ci tylko dac link do kliniki, zamów ksiazke za darmo, moze sie skusisz, ja dostane to przez slubem od chlopaka, prawdziwe wlosy, nie rosna ale lepsze to niz nic w koncu. A moze kiedys zrobia ze beda rosnac. http://handsomemen.pl/ tu masz linka do zamówienia materialów :) http://handsomemen.pl/kontakt.html?FORM=1 tylko tak Ci moge pomóc. Trzymja sie i wiedz ze nie jestes sama i wspólczuje... Pozdro!

Gość nuikiii
ale naturalne lysiene u kobiety nie jest okay... :o co za palant Nawet niewiesz jaka ozdoba sa wlosy dla kobiety i jak ona sie bez nich czuje!!! :o

Gość nuikiii
lol myslalam ze to kobieta pisze :P

Gość O masz
To o faceta chodzi ;>

Gość Hahahahahahahaha
To pokazuje, że wśród kobiet łysienie faceta to naturalna sprawa

Gość nuikiii
:D

Gość anciaaaaa
Moj brat też miał problem z włosami , za dużo ich wypadało i zrobiły mu się robić prześwity i zaczął brać cynk i mówił że jest poprawa bo ten cynk hamuje wpływ testosteronu na mieszki włosowe. Na docinki że masz łysinę powiedz że jak ktoś ma ładne włosy to nie musi mieć ich dużo:)

Gość lukasz85lodz
Jedyne co możesz zrobić to spowolnić proces łysienia. Ponadto można masować głowę, podobno lepsze ukrwienie też opóźnia proces łysienia. Podejrzewam, że za 10-20 lat łysienie przestanie być problemem. Inżynieria genetyczna rozwija się tak samo szybko jak przemysł zbrojeniowy :) Głowa do góry ! Zajmij się wspinaczką, breakdancem czy innym sportem który wyrzeźbi Ci sylwetkę. Uwierz mi, że dziewczyny wolą kaloryfer na brzuchu, niż tłuste gęste kłaki na głowie :) Poza tym zacznij nosić fajne ciuchy. Włosy to tylko jeden atrybut wyglądu :) P.S Jakiś czas temu przeczytałem pięknego posta o Radicalu. Środek, który miał totalnie zahamować wypadanie włosów. Nota bede wypada mi ich dziennie 10-20. Po miesiącu używanie tego pseudo chyba straciłem połowę włosów.