Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komorka_

Moj ex zachowuje sie dziwnie

Polecane posty

Gość komorka_

Moj ex i ja spotykamy sie. Nie wiem czemu ale chyba tylko dlatego ze duzo nas laczylo i nadal nas do siebie ciagnie. Ale zastanawia mnie jego zachowanie. Pyta sie czy mam kogos, jak ktos do mnie dzwoni: pyta kto to? Wypytuje mnie... nie robi tego w chamski sposob ale jednak czuje zazdrosc. Ja chyba nadal cos do niego czuje ale nie chce probowac bo raz mnie rozczarowal:( Zawiodl mnie ,odtracal mnie jak cos mu sie nie ukladalo.Nie wiem, moze lepiej przestac wie z nim spotykac ale bede tesknila:(I tak jest dziwnie, on nie ma innej, ja innego .Rozmawiamy o wszystkim a nie jestesmy razem...

Twoja wypowiedź jest dokładnym odzwierciedleniem mojej sytuacji z byłym...sytuacji,która trwa nadal...już kilka miesięcy. Mój ex również do mnie pisze,spotykamy się,ciągnie nas do siebie niesamowicie i mimo,że wiem,iż ta sytuacja jest w pewnym sensie chora,to tkwię w niej... Najgorsze jest to,że to on ze mną zerwał,ponieważ nie był pewien,czy jestem tą \"jedną jedyną\".A po pewnym czasie zaczął pisać,dzwonić..teraz się spotykamy od czasu do czasu.Ani on ani ja nie szukamy nikogo innego.Mój również zadaje te same pytania,co Twój...ale nie potrafi się określić...ja również zastaniawiam się,czy nie byloby dla mnie lepiej,gdybym przestała się z nim widywać,ale jest mi bardzo ciężko przerwać to wszystko,ponieważ ciągle darzę go uczuciem.I wydaje mi się,że on doskonale o tym wie i w świetny sposób to wykorzystuje. Jeśli chcesz ze mną porozmawiać,to może wymienimy się numerami gg? Pozdrawiam serdecznie.

Gość ciekawe
komorka 🌻

Gość ona22..
a ja wiem co to .... to sie nazywa PIES OGRODNIKA :))

Z byłymi już tak jest, że zawsze coś nas do nich ciągnie, zwłaszcza jeśli nie mamy nikogo nowego, niektóre ulegają tej pokusie i żałują bo on jest przecież tym samym facetem którego jakiś czas temu zostawiły, albo są cholernie szczęśliwe, bo on się zmienił, zrozumiał. W przypadku przyjaźni, żeby wszystko mogło być ok, trzeba sobie wyjaśnić o jaką przyjaźń wam chodzi, czego oczekujecie.

Gość bardzo proste myslenie..
a moze on cos czuje do niej naprawde ??? widac kto nigdy nie mial problemow zw zyciu takich

Gość komorka_
perla chetnie porozmawiam: daj mi swoj numer gg

Gość Prezes J
Bez urazy, ale albo Cię naprawdę kocha i chce do Ciebie wrócić, albo chce sobie "pobzykać" bez zobowiązań. Skłonny jestem wierzyć w to drugie. Przykro mi, świat jest zły, a ludzie wcale nie lepsi.

Gość gość
Kochanie, wytłumacz mi, jakim cudem odpowiadasz na temat sprzed 12 lat jakby był aktualny?