Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiara88

załamana błagam poóżcie bo mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość kiara88

Mam dni płodne a chłopak 30 min po wytrysku na siebie wkladal mi palec do moich narzadow jednak obawiam sie ze podczas wycierania z niego spermy mogly pozostac plemniki mimo ze mial suchy palec ! czy jest mozliwe ze zaszlam w ciążę ?/ błagam niech ktos mi napisze i odpowie z góry dziękuje błagam pomóżcie i jesli sadzicie ze moge byc w ciazy to co robic zeby poronic ?? prosze tez o kontakt na maila kiara88@o2.pl ten sam temat umiescilam na forum w zyciu uczuciowym ale piszcie mi i pomozcie prosze blagam o rady piszcie tutaj :(

Gość Echhhhhhh
pojebana jesteś dziewczynko!!!!!

Gość kiara88
minely dopiero 4 dni i nie bedzie wskazywalo czy jestem czy nie w ciazy :(

Oj kiara kiara..... moze idź do ginekologa i po prostu zapytaj jakie jest prawdopodobieństwo tego ze mogłaś zajść w ciąże.... on Ci wytłumaczy najlepiej:) Nic Ci nie da zakładanie kolejnych topików. Tylko sie dodatkowo bedziesz stresować a inni zaczną Cie tutaj specjalnie straszyć

Gość kiara88
amelka rozgryzlas mnie :) :(

Gość kiara88
ten jest ostatni :( na ten temat zrozum dziewczyno boje sie :(

Gość ja-mrowka
poczekaj kilka dni i zrób test. Lekarz nic nie pomoże bo jest jeszcze za wcześnie, jak ja byłam w ciąży to lekarka nie potrafiła stwierdzic czy to ciąża czy po prostu spulchnienie macicy (jak przy różnych zakażeniach) i kazała zrobić test. a poza tym panikujesz jak nie wiem. już kiedyś mówiłam coś na ten temat: jak bedziesz w ciąży, to kup sobie bilet do Mińska, weź 100 dolarów, i po kłopocie.

Gość kiara88
:( ok dzieki :*