Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -------------------

a ja bym chciala iśc ...

Polecane posty

Gość -------------------

z facetem do łóżka dopiero po slubie ,czy to takie dziwne?

Gość wcale
wcale nie dziwne, ja tez tak chce. Pozdrawiam.

Gość collins
i ja bym tak chciała, tylko trochę za późno do tego dojrzałam :(

Gość k pr
a jak sie po tem okaże, ze zupełnie siebie nie zadowalacie w seksie?? Jak tak będzie to predzej czy później zaczniecie sie zdradzać. No chyba ze jesteś tzw. mocno wierzącą osobą i szukasz partnera w podobnym środowisku,a seks ma mieć dla was znaczenie wyłącznie prokreacyjne:classic_cool:

Gość -------------------
zawsze sie wstydziłam tego,ze jestem dziewica nawet chcialam kiedys tam w przyszlości oklamac swojego faceta,ze juz to robilam...bo czulam sie gorsza...cale szczescie dojrzalam,stałam sie wierząca i teraz jestem duma z tego,ze jestm dziewicą :) chciabym to zrobić tylko z tym jedynym...kurcze,ale czy on wytrzyma do slubu :) :) ps. nie chce tym postem obraźliź wszystkich nie-dziewic:)

Gość -------------------
nie chodzi o to,żeby iśc calkowice w ciemno przecież bedzie duzo sytuacji żeby ''podejrzec'' to i tamto ;) bez przesady:) k pr - prokreacyjna tylko poniekąd:)

Gość genowefa
a ja miałąm 16 lat jak straciłam cnote i do dzis jestem z tym facetem a mam juz 22 lata, moim zdaniem nie ma znaczenia ile ma sie lat ,poprostu trzeba sie do tego przygotowc psychicznie i dojrzec ,nie mozna robic nic wbrew sobie :)

Gość wcale
Abram, no takich przedpotopowych babek tu nie ma... Przeciez nie mówie, ze pieszczotki i takie tam nie :) Po prostu trzeba sie dobrze poznac. A potem to dopiero bedzie slodko:)

Gość -------------------
poza tym ja nie rozumiem takiego stwierdzenia : a co bedzie jak sie okaze ,ze zupełnie siebie nie zadowalacie w seksie...przecież jak ludzi sie kochaja to poradza sobie we wszystkim...a temperamet przejawia sie w wielu innych sytuacjach nie tylko w seksie...ale to tylko moje zdanie...🌼

Gość genowefa
uwazam ze to jest kazdego inwidualna sprawa i nie ma co sie wstydzic jak ma sie np 25 lat i jest sie dziewica :P

Gość genowefa
tak ale ty mozesz miec wieksze potrzeby seksualne od partnera i co wtedy? jesli partner nie bedzie wykazywał inicjatyty by ciebie zadowolic , bedzie chciał tyloko sobie dobrze zrobic, i odwrócic sie na drugi bok

Gość -------------------
akurat ja mam 21 :) prawie...

Gość ja tez bym chciała
poczekac z sexem do slubu. mówiłam juz nawet o tym mojemu narzeczonemu, ale on sie wkurza....:-((( co mam robic???

Gość -------------------
Gienia ,ale nawet jak sie zacznie przed ślubem to po roku facetowi moze sie odwidzieć i zamiast 3razy na dzień bedzie wolał 3 razy w roku :) i co w tedy-rozdwod? przeciez seks to nie wysztko...to tylko dopelnienie milośći...jest wazny,ale nie najważniejszy..

Gość -------------------
a ja bym chciala poczekać,to mi sie wydaje takie romantyczne... 80% matko,a czy te badania byly przeprowadzone w Polsce ?

Gość Matsan
W tych czasach być dziewicą to naprawdę COŚ.Wierzę w to że po ślubie się zgracie.Mój mąż też był TYM pierwszym i jedynym.Do tej pory ma do mnie duży szacunek że cnotę zachowałam.Tak trzymaj tu nie ma się czego wstydzić,tu można być dumnnym. :-)

Gość -------------------
Matsan-dzieki :)

Gość ja tez bym chciała
MATSAN a jak go przekonałas że chcesz zaczekac?? ja sie jeszce nie kochałam ze swoim, tez chce zaczekac do slubu ale on najega...juz sama nie wiem co robic. pobieramy sie w czerwcu, on mówi ze do tego czasu zwariuje...

Gość -------------------
jak kocha to poczeka :) na pewno nie zwarjuje ,nie daj sie nabrać ;)

Gość -------------------
moze jakiś facet sie wypowie? :)

Gość -------------------
up up up

Gość hieh
21 lat to i tak za wczesnie.... niespiesz się a chłpoaka to jeszcze zanajdziesz - bo przypuszczam że go niemasz skoro taki temat postu...

Gość -------------------
a chłpoaka to jeszcze zanajdziesz - bo przypuszczam że go niemasz skoro taki temat postu... ----------------------------------------------- wiem,ze znajde o to sie nie martwie:) ale co to ma do rzeczy... myslisz,ze zmienie wtedy zdanie?

Gość hieh
no nie jest wykluczone, że zmienisz - chodx przyznam że jest w tym cos magicznego.... wcześniej tak było i ludzie żyli - a teraz czasy i obyczaje się zmieniły

Gość -------------------
a teraz czasy i obyczaje się zmieniły ------------------------------------------------- reklama,reklama pranie mózgu juz od rana :D

Gość Nie to nie jest
dziwne, a wg mnie normalne :-D

Gość ABRAM jesteś
strasznie ograniczony/a i lepiej weź się za nauke dziecko

Gość ABRAM ty wiesz tyle
że masz w tyle :-D :-D :-D