Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasia....

pomóżcie mi z tym wynikiem testu, proszę !

Polecane posty

Gość jasia....

...pomóżcie, jedna kreska gruba, wyraźna, druga-prawie wcale niewidoczna, ale pole gdzie powinna się pokazać całe zabarwione...wszystko wykonałam zgodnie z instrukcją, nie pisało tam nic o kolorach tych kresek, ta gruba i wyraźna jest czerwona...jak to rozumieć?

Gość ja tak uwazam
jestes chyba w ciazy!!! jak kreska jest czerwona to oznacza ciaze!!!

Gość Nicorett
czerwona kreska w większości testów oznacza ciążę.

A jak jest w instrukcji? No i jaki właściwie masz test? Z reguły jest też tak, że gdy pojawi się jedna wyraźna krecha, to oznacza, że prawidłowo wykonałaś test ale nie jesteś w ciąży. Natomiast 2 wyraźne kreski oznaczają ciążę. Jeżeli jedna jest wyraźna, a druga słabo widoczna, ale jest, to może oznaczać, że jesteś we wczesnej ciąży. W razie wątpliwości najlepiej zrób badanie krwi. Pozdrawiam 🌼

Gość miniana
więc, prawdopodobnie jesteś w ciąży, czerwona kreska to ciąża

Gość CZERWONA KRESKA
zawsze oznacza ciążę!!! Jedna jest niebieska, druga czerwona. I choćby ta czerwona była cieniutka i słabo widoczna to oznacza że ciąża JEST.

Gość axle
ja miałam podobny dylemat, dodatkowo miałam regularną miesiączkę do 5-go mies.ciąży,brzuch mi sie zaokrąglił, czułam bulgotania, zrobiłam test i też wyszedł tak niejednoznacznie, miałyście miesiączkę w ciąży? to ponoć rzadkość, ale zdarza się, jak mnie, pozdrawiam :)

Gość jasia...
dziekuję za wypowiedzi, axle, myślę, że u mnie jest podobnie, wybieram sie do lekarza, albo ja zwariowałam, albo to urojona ciąża, mam już dzieci, wiem jak to jest z tymi ruchami płodu, pojawiają sie dokładnie tam gdzie przy tamtych ciążach, albo zwariowałam albo jestem w ciąży, też mam regularny okres, masę rzeczy na głowie ciągła bieganina, praca, nie zwracałam na to uwagi, ale ten ostatni okres był wogóle niebolesny......