Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedniutk_a

Co pomaga na obolale piersi przed okresem?

Polecane posty

Gość biedniutk_a

Od jakiegos czasu (odkad odstawilam tabletki) na tydzien przed okresem zaczynaja mnie bolec piersi. Na poczatku tylko troszke, ale na kilka dni przed nie moge sie nawet dotknac :( Najbardziej bola mnie sutki. Czesto twardnieja i w takim stanie byle musniecie wywoluje bol. Zastanawiam sie, czy moge sobie je czyms posmarowac... Albo cos zazywac. I czy to w ogole cos da?

Gość szalony_loczek
ja też tak mam i chyba nie ma na to sposobu. ale przynajmiej po piersiach zawsze wiem ze idzie okres :)

Gość biedniutk_a
No tak... Ale ja nawet nie moge nosic stanika, bo tak mnie boli. Juz nie mowiac o tym, jak chlopak mnie dotyka ;)

Gość w gore w gore

Sprobuj zazywac tabletki Castnagus (chyba tak sie nazywaja, zapytaj w aptece). Albo pogadaj ze swoim ginekologiem i niech Ci cos doradzi.

Gość biedniutk_a
Dzieki! Sprobuje ten KAstangus.

Gość biedroneczka w kropeczki
ja też tak mam niestety i chyba nie ma sposobu na to :/

Gość Bit Bit
Ja kiedy przerwalam branie pigulek dostalam okropnych bolow piersi.Nie wazne czy to byl czas przed po czy w trakcie okresu. Poiszkam na USG piersi i okazalo sie, iz zwiekszyla mi sie gestosc czy cos takiego. W kazdym badz razie to nic groznego. Norma jesli sie przerwie pigulki. Przez 3 miesiace lykalam rano i wieczoram po 2 tabletki witaminy a i E i przeszlo.

Gość mnie też bolą
A od jakichś dwóch miesięcy jest to prawie nieodczuwalne. trochę sie tym martwię, bo teraz nie bolą praktycznie wcale a i okres się nie pojawia. Spóźnia sie juz dwa dni. Powiedzcie mi dziewczyny, czy zawswze Was bolą przed okresem?

Gość mnie też bolą
prosze odp

Gość Maleńka...
hej! mam problem i nie wiem czy sie przejmować czy nie...od jakiegos czasu (3-4 miesiace) zmienil mi sie okres tzn zawsze przed bolaly mnie piersi, po okresie wiedzialam kiedy mam jdni plodne (niewielkie ilosci krwi w czasie owulacji) a ostatnim razem nic zero bólu przed spodziewanym okresem, ani brzucha ani piersi...czy to normalne ze okres moze byc za kazdym razem az tak INNY? dodam ze mam 18 lat... pozdrawiam i proszę o odpowiedzi...

Gość skierowanie
powiem krotko: zaniedbują was partnerzy. współżyja bez odpowiedniej dawki pieszczot, szczególnie piersi.

Gość Maleńka...
MALEńKA PROSI O RADE :D no wlasnie moze to jest uzależnione od ilosci ze tak powiem doznan seksualnych w danym cyklu?:P

Gość Maleńka...
up, up :D

Gość Maleńka...
no bardzo prosze o rady...czy to mozliwe ze za kazdym razem jest inaczej? raz mnie bola przed okresem raz wcale? ani piersi ani brzuch? :(