Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cilest21

cilest -czy ktos bierze jeszcze te pigulki?jesli tak czy jestescie zadowolone

Polecane posty

Gość cilest21

z nich

Gość Kathia
ja biorę, niedługo będzie rok. nie narzekam. nie mam do tej pory skutów ubocznych, nie przytyłam.

Ja brałam, przytyłam po odstawieniu, w trakcie brania Cilestu miałam problemy z plamami na ciele po wyjściu nawet na niewielkie słonko, pozdrawiam

Ja dopiero bede je brac czekam teraz na okres, mam nadzieje ze te tabletki sa lepsze od popszednich ktore bralam ( diane, logest ) :) A ile macie lat??bo slyszalam ze te tabletki sa lepsze dla \" starszych \" kobiet albo dla tych ktore juz rodzily.Ja mam 20.

Gość Kathia
mam 27 lat. miałam robione wszystkie badania i na ich podstawie ginekolog mi je zaproponowała. to moje pierwsze pigułki. przez pierwszy tydzień brania moje samopoczucie nie było najlepsze, ale potem wróciło do normy.

Gość mloda20lat
ja mam 20 lat, cilesty biore juz od ponad 2 lat , narazie czuje sie dobrze ale zauwazylam u siebie juz male skutki uboczne, za 2 miesiace ide do lekarza i zobacze co on mi na to powie, szczerze mowiac troche boje sie zmiany pigulek

Gość dla mnie cilest był koszmarny
Brałam cilest ponad rok i to był koszmar!!! Huśtawki nastrojów, brak chęci na wszystko a więc i na seks... Odstawiłam bo nie wyrabiałam... Potem brałam logest i było ok a nawet mogę powiedzieć ze super!!! To bardzo indywidualne reakcje - każdy organizm jest inny... Teraz nie biorę nic - jest oki - po logeście... Chcę dzidzię ale jakos jeszcze nie wyszło nam :)))) Pozdrawiam

Ja mam 21 lat i Cilest biorę ok 4 lat z dwiema miesięcznymi przerwami. Teraz znowu mam przerwę, ale zastanawiam się czy do nich wrócić. Jakby nie było bez nich czuję się lepiej, bo wcześniej, zwłaszcza na początku miałam stany depresyjne i stałam się płaczliwa. Przez ten czas jednak nie przytyłam, ale też schudnąć nie mogłam. Tabletki te dostałam właśnie z powodu sporej nadwagi, bo po innych ponoć mogłabym źle się czuć... Nie narzekam, ale dobrze to i tak nie było.

biore Cilest juz ponad rok i czuje sie po nich bardzo dobrze (tylko przy pierwszym opakowaniu bylo kiepsko); jako tako nie mam skutkow ubocznych, oprocz tego ze zaczely mi sie przetluszczac wlosy... pozdro

Gość oleksandra20
posiadam do sprzedania 2 listki cilestu