Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karoline 19

Czy jest tutaj jakiś inteligenty facet,z którym mogłabym porozmawiać?

Polecane posty

Cześć Panowie. Wprawdzie to forum dla dziewczyn, ale mam nadzieję, ze ktoś mógłby mi tutaj doradzić. Chciałabym pogadać z inteligentym facetem, o tym co na nich działa, jak ich podrywać. Zresztą sami wiecie. Piszcie! :)

Gość Ola_24
Czytałaś się za dużo Twista i Bravo Girl - każdy jest inny, więc nie ma uniwersalnych sposobów na podryw, podobnie jak nie wszystkich facetów kręci to samo.

A ty jak poderwałaś swojego? Bo wiesz...ja uważam, ze nie tylko należy ładnie sie uśmiechać aby być zauważoną. Na pewno inteligenti faceci lubią dobrą rozmowę, lubią jak ich się słucha. :) Jak myślisz? Są tu jacyś faceci :(?

Gość karolina wydupiaj stad
kolejny dzien błazenady w wykonaniu karolinki a mialo cie tu nie byc ??? jak jestes tak zdesperowana to idz i zaproponuj temu swojemu adwokacikowi loda to dziala na wszystkich facetow bez wzgledu na poziom IQ .

Gość Ola_24
Hmm...Nie twierdzę, że mam faceta, ale spotykam się z takim jednym...:) Faceci lubią naturalne, zadbane dziewczyny, które często się uśmiechają. A co do zawartości główki, to lubią przeciętne, tzn. żeby nie była głupia, ale także żeby się nie wymądrzała. Wiesz, nie chodzi o to, żeby ciągle gadać na poważne tematy, ale o to, żeby umieć z nim rozmawiać zarówno o pierdołach, jak i sprawach poważnych. Poza tym faceci nie lubią czuć się głupsi.

karolina wydupiaj stad > Po pierwsze to forum jest dla wszystkich, po drugie przekinasz jak szewc, po trzecie nie jest adwokatem, a przyszłym prawnikiem (na razie student :)). I po 4 - obawiam się, że działa propozycja robienia loda tylko na ciebie, bo jesteś pustakiem jakich mało! Ola_24 -> Zgdzam sie z Tobą, ja się nie wymądrzam, jestem zadbana, często się uśmiecham, generalnie umiem rozmawiać, ale wiesz...ja poznałam naprawdę ineteligentego faceta, który może i by chciał rozmawiać o jakis poważniejszych sprawach, duchowych że tak powiem. :) Dzięki za odpowiedź.

Gość inteligentny inaczej
wypierdalaj stad szmato niedomyta twoja matka to kurwa, ktora daje dupy psom na ulicy, pewnie jeden z nich jest twoim prawdziwym ojcem, pierdolona malpiatko masz pizde jak studnia glebinowa, a na dodatek capi z niej zdechla ryba, codzienie jjesz tone gowna i przyjmujesz cieple stolze na klate, wez lepiej sie zabij bo i tak nic z ciebie nie bedzie, jestes nieudaczniczka zyciowa, pogodz sie z tym i nie oszukuj sama siebie.

:) Sam jesteś nieudacznikiem życiowym. Brak ci ogłądy :) W życiu bym nie spojrzała na ciebie, twoje słownictwo :) jesteś śmieszny i pewnie nie masz dziewczyny

jasne ze nie mam bo nie potrzebuje takich dwulicowych szmat jak ty, uzywam sobie na jednorazowkach i to mi starcza, a jak bys mnie spotkala na ulicy to pewnie sama byc sie tulila i chciala dac mi dupy, ale ja takich pasztetow z dupa rozepchana jak swinki ryj nie tykam, zreszta widac od razu ze jestes zdolowanym mutantem, ktory szuka pomocy na forum internetowym, zamiast rozmawiac z realnym swiecie, zal mi ciebie ale zarazem smiac mi sie chce z takich niedorozwojow

Haha i kto to mówi? Ten co używa tego słownictwa? Nigdy bym nie pomyślała, ze przekładam ineternet nad realny świat. To ty to powiedziałeś :) i wiadać, ze głęboko w tobie to siedzi, to, że jesteś sam i siedzisz tutaj jak nieudacznik. Ja zadaję się z inteligentymi facetami, i nie obrażaj mnie, bo to nie najlepiej świadczy o tobie. Żal mi ciebie smutny forumowy człowieku. PS: Inteligenti faceci piszcie! :)

Gość inteligentny facet
dobra a teraz powznie wypierdalaj stad !!!! kobieto nikt cie tu nie chce pierdolisz ja polaman nie zastanawiasz sie czemu na innych tematach nikt dziewczyn tak nie bluzga ???

pizdo nieogolona umiesz tylko kozaczyc przez internet, siedzisz tu calymi dniami i szukasz ratunku, chociaz nie jestes tego nawet swiadoma, ale wlasnie dzieki takim ludziom jak ja, tacy jak tu sa uswiadamiani

Gość eryczek
tak bez watpienia ta kobiet(?)- dziecko to pomylka , mysli ze jak trawka sie na boisku pojawila to juz jest kobieta . nic z tego bo w glowie jeszcze siano

nie no spotkalem juz dojrzale 19-latki, tak pod wzgledem fizycznym jak i emocjonalnym, ale ta tutaj to naprawde jakis niedorozwoj, moze jak byla mala to pielegniarka ja upuscila i teraz ma jakis opozniony rozwoj, albo rodzicie ja molestowali psychicznie, tatus moze wchodzil do wanny jak byla mala, a mama kazala sie jej kurwic pod latarnia

Gość jesteś nudna
z zakładaniem ciągle tych samych topików. Chcesz rozmawiać o sprawach duchowych to najpierw popracuj nad swoją moralnością. A coś z nią chyba nie tak skoro zamierzasz rozbić czyjś związek.

Jestes taka inteligentna, że na pewno znajdziesz tez takiego inteligentnego faceta jak ty i bedzie to miłość od pierwszego wejrzenia ... więc nie bedziesz miała problemu z podrywaniem :-D

Gość Nie nie ma
żadnego, bo ostatni inteligentni faceci zginęli na wojnie [zły}

Gość prede wszystkim
to znów ty ???????????????? ;)

To zależy po czym poznajesz że facet jest inteligentny, może go przeceniasz a to nie nie ujawnia na zewnątrz tak jak, powiedzmy, uroda. A z inteligentnymi można rozmawiać na każdy temat, tylko trzeba być też na poziomie.

Gość gość
Autorko a czy uważasz mężczyznę, który nie uprawiał seksu i jest prawiczkiem za ści/erwo, które nie powinno być traktowane jak człowiek?

Gość gość
Temat sprzed 10 lat żeś wygrzebał i liczysz na odpowiedź? :D