Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochaneczka

Jak wyrafinowanie zemscic sie na żonatym,ktory mnie rozkochal

Polecane posty

Gość kochaneczka

ktory mnie jednak kocha. zemsta nie powinna miec nic wspolnego z jego rodziną.

Gość okienko
to może jak nie z rodziną, to z pracą??

Gość fluidia
a dlaczego chcesz się zemścić, piszesz przeciez że Cie kocha?

Gość laVita
jesli cie kocha to dlaczego myslisz o zemscie?

Gość Myslę że...
Najlepiej udać, że jesteś w ciąży. Ja coś takiego zrobiłam, gdy dowiedziałam się, że spotykam się z zajętym facetem.

Gość Nie Marianna
A po co chcesz sie mścić? To nie wiedziałaś, że jest żonaty jak sie w to pakowałaś? Trzeba było zapytać.

Gość a wiedzialas ze jest zonaty
czy dopiero sie pozniej dowiedzialas?

Gość a wiesz co
ja zycze Ci zemsty ze strony jego jego zony ... Jestes kolejna osoba na tym forum która rozbija komus rodzinę i szuka usprawiediwienia dla swojego grzechu. powinnas kobieto się leczyć a nie szukać zemsty, nie ponizaj w ten sposób !!!

Gość a ja mysle
że to kolejna prowokacja

Gość paranoiczka z ciebie
do psychiatry marsz

Gość chyba nie prowokacja
znam taką osobę ze swojego środowiska pracy co opowiada że zawidła się na swoim kochanku, bo wrócił do zony, nie może sobie z tym poradzić i jak ja znam to będzie szukać zemsty

Gość misiapysia
ty naprawde masz problem psychiczny dziewczyno, idz sie leczyc, to nie brazylijski serial !!!

Gość kochaneczka
nie nie, to wszystko nie takie proste. dowiedzialam sie, ze jest zonaty nieco pozniej. juz sprawy poszly za daleko. w ogole to jakos sie tak dziwnie potoczylo, bo prawdopodobnie mialam byc dla niego seksualna odskocznia, a wyszlo na to, ze uzaleznil sie ode mnie emocjonalnie. od zony nie odejdzie - to oczywiste i jasne jak sloneczko, ale tez mi nie daje wolnosci. przez jakis czas ten uklad bardzo mi pasowal, ale czas leci i chce juz miec swiety spokoj. wlasciwie nie wiem, czemu uzylam slowa "zemsta', bo zemsta wlasciwie juz wyszla przez sam fakt, ze on nie znajduje spokoju, ale i mnie go nie daje. ciagle sprawdza gdzie i z kim jestem. tak wiec teraz sie zastanawiam, co robic.

na kochanie nie ma mocnych a w miłości nie ma reguł Twoje pytanie winno raczej brzmieć: co zrobić z Waszym uczuciem?

Gość Piekno
:-) zmesta nic Ci nie da:-)smama bedziesz sie zle z tym czula:-)lepiej wykorzystaja swoja energie na koncentracji n milosci:-)czy Ty go kohclas prawdziwe? ja tez bym odeszla od dsoby ktora kocha zaborczo chora miloscia. Prawdziwa milosc zawsze jes czysta i piena:-)

Gość kochaneczka
no wlasnie, co zrobic, bo nie wiem, bo to wcale nie proste wyrzucic kogos z serca. zyjemy krotko i nie codziennie spotykamy wartosciowych ludzi.

Gość chcesz miec czyste sumienie
to zgloś to na policje i powiedz że cię nęka, jest jakis paragraf na to, jak chcesz to poszukam

Gość kochaneczka
tak Piekno, ale tu nie o zaborczosc juz chodzi. kurcze, ale to zycie skomplikowane.

Gość Nie Marianna
Sprawdza? Poradź mu terapię, to chore jest.

Gość kochanka inna
a ile z nim bylas? czy jest róznica wieku miedzy wami (i jak duza) czy dawal ci do zrozumienia ze cie kocha? czy jego zona o was wie? p.s. 10 lat temu przezylam podobna sytuację

Gość cos mi tu nie pasuje
ty go kochasz, on cie kocha to jaki jest twoj problem? kto kogo zostawił?

Gość kochaneczka
i jak sie skonczyla ta sytuacja sprzed 10 lat?

Jesteś po prostu w nim zakochana skoro fakt, że jest żonaty i o Ciebie zazdrosny Cię nie zniechęca. Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia.

Gość kochana *
Skoro wiesz, że nie odejdzie od zony, to co ty sie boisz stracić? Te upokarzajace chwile, które ci podaruje? Wiesz, to na poczatku tylko fajnie wyglada, potem bagno. Nie trać czasu na pierdoły i motele w środku tygodnia. To raczej nie podniesie twojego ego. A co do spotykania wartościowych ludzi.... ta, musi byc cholernie wartościowy, wrecz rozrywany z tego co widze. na koniec, oni wszyscy strasznie sie zakochują, ale to strasznie. Gadac można wszystko. Uwazaj, bo niedługo bedziesz znała całą historię jego małżeństwa i problemy rodzinne z teściami oraz bliższa i dalsza rodziną. Bedziesz wsparciem i deską ratunku oraz jedynym światełkiem w tunelu życia małżeńskiego.

Gość Piekno
jesli go Kochasz to pozwol mu byc szczesliwym i sama pozwol sobie byc szczesliwa:-) wszystko moze byc takie proste wystaczy ze bedziesz kierowac sie miloscia:-) pozdrowionka:-)

Gość kochanka inna
hm, nie bylo to łatwe, teraz jestem z kims szczesliwa a o tamtym myslę w kategoriach sennego koszmaru. i to zalezy czy chcesz byc z nim czy nie odpowiedz na moje pytania, to moze Ci cos podpowiem

Gość kochaneczka
dzieki kochana* - wlasnie tak bedzie - wszystkie jego klopoty na mojej glowie :) o motelach nie ma mowy. a sytuacja rzeczywiscie juz mnie zmeczyla i kazde uczucie powoli przygasa, jesli nie jest podsycane w odpowiedni sposob

Gość kochaneczka
jestesmy 3 lata, ja jestem mlodsza o 11 lat, mam 29

Gość kochana *
Obyś olała ten układ, bo szkoda ciebie i straconego czasu na kolejnego niespełnionego emocjonalnie dupka. Zamiast opiekowac sie toba, to on bedzie oczekiwał opieki i zrozumienia! Przecież to on miota sie między uczuciem, a obowiazkiem...ta, bujać to my, a nie nas.