Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wejdz koniecznie

kolczyki ręcznie robione

Polecane posty

Gość nikt.
Ja od nie dawna robie kolczyki i moim zdaniem nie potrzeba do tego jakiegos wiekszego doswiadczenia. Zapraszam na moj blog www.koolczyki.blog.onet.pl

Gość Pani Wilson
Moim skromnym zdaniem zdecydowanie najladniejsze i najciekawsze kolczyki produkuje "precelik "

Gość ulaaaaaaaa
http://www.kolczyki.liweb.pl/ wzory i do kupienia kolczyki sliczne według mnie tej dziewczynie fajnie wychodza zamówiła pare sztuk i jestem zadowolona

Gość grodzia
ale dyskusja ożyła:) Zapraszam na nowego bloga, nowe i więcej wzorów. Może komuś się spodobają:)

Gość grodzia
no i nie podałam adresu bloga:), ale gapa:) www.grodzia-kolczyki-rekodzielo.blog.onet.pl

Gość evees
ja również zaczełam robić sama biżuterie :) jeszcze sie ucze ale powoli nabieram wprawy, jesli ktos chcialby obejrzec moje prace zapraszam www.kolczykidlaciebie.pl

Gość evees
ja również zaczełam robić sama biżuterie :) jeszcze sie ucze ale powoli nabieram wprawy, jesli ktos chcialby obejrzec moje prace zapraszam www.kolczykidlaciebie.pl

Gość cccsss
Od niedawna sprzedaje swoje produkty w Doperelle, np. kolczyki Wspomnienie jesieni. Ciekawa jestem co o nich sądzicie, bedę wdzięczna za kazda wypowiedż.

Gość Auri
Witam, zajmuję się kolczykami i mam do zaoferowania kolczyki oryginalne i bardzo tanie!!!Zobaczcie same na www.kolczykililianny.pl Zapraszam i polecam do współpracy

Gość Auri
www.kolczykililianny.pl POLECAM

Gość antonexxx
Ja zaczęłam się bawić modeliną parę miesięcy temu. Teraz sprzedaję kolczyki na allegro. Uwielbiam to robić i na dodatek podoba to się ludziom... sama przyjemność:) Polecam taką zabawę... dla chcącego nic trudnego;)

Gość sylwia_art
Witajcie, Ja tez od niedawna zajmuję się tworzeniem biżuterii hand-made:) Znajomi mówią mi, że mam talent, ale wiecie jak to ze znajomymi:) oceńcie moje prace: http://hand-made.moneyport.pl z góry dzięki

Gość rewel
ZAPRASZAM NA MOJEGO KOLCZYKOWEGO BLOGA :) www.kolczykowa-pani.eblog.pl Tanie kolczyki :)

Gość miss-tasha
WItam! Ja sie zajmuje bizuteria, tak jak wyzej dziewczyny pisaly, wszystko zalezy od projektu, moga byc proste wzory i trudniejsze. Ja np czesto robie kolczyki z naszyjnikow, zeby byly bardziej unikalne. Zobacz sobie stronke www.miss-tasha.moonfruit.com

Gość dzudza
robienie kolczyków sprawia mi frajde, zapraszam na mojego blooga www.dzu-dza.bloog.pl , możesz zrobić u mnie zakupy;)

Gość jagoda bozonarodzeniowa
najważniejsze są chęci. wilkich umiejętności mieć nie trzeba. ręcznie robiona biżuteria jest naprawdę świetną zabawą..... polecam! Zajrzyj do Zielonej Żyrafy, robią warsztaty z biżuterii.

Witam Ja też od nie dawna robię kolczyki i powiem, ze to faktycznie nie samowita frajda jak sie coś zrobi samemu. I wbrew pozorom nie potrzeba wielkich umiejętności - wystarczy trochę cierpliwości i chęci.

Witam, biznesu raczej z tego nie zrobisz, trudno się wyróżnić z gąszczu blogów w internecie, ale jeśli masz ochote na sprzedaż swoich cudeniek to zachęcam! ja obenie próbuje się przebić a tu link do mojego sklepu www.uh2.pl [url=http://www.uh2.pl] ręcznie robione kolczyki Sprzedaje kloczki, naszyjniki, broszki jeśli macie ochote to zapraszam do spotkania mejlowego pati

Gość NerisaMagda
Ja się zajmuje robieniem kolczyków z Modliny i gliny . Robie je sama i na zamówienie. Zapraszam na Allegro do profilu NerisaMagda. Niestety nie mam nawet blogu by zaprosić i się pokazać tylko Allegro.

Gość zdiwonex
Sporo glosów, że robienie kolczyków własnoręcznie to żadna filozofia i też tak do niedawna myślalam, bo składałam je - jak większość - z już gotowych półproduktów. Ale ostatnio zmieniłam zdanie, gdy ostatnio znalazłam coś takiego: http://www.golanska-design.pl/ No i to są dopiero kolczyki, których sie nie da podrobić. naprawdę inna bajka ;)

Gość bonaliza
sprzedaż recznie robionej biżuterii po atrakcyjnych cenach (kolczyki, bransoletki, naszyjniki, zestawy jak rowniez polfabrykaty w ilościach hurtowych) _____________ www.bonaliza.pl

Gość ArtGlasso.pl
Duży wybór kolczyków ręcznie robionych można sobie zobaczyć tutaj -> ArtGlasso.pl