Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jackiebrown

Faceci to cudowne stworzenia.......

Polecane posty

w odpowiedzi na temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3082175 chciałabym dla równowagi założyć temat powyższy i dodać, że: - lubię mężczyzn - są uroczy - prostolinijni - nieskomplikowani - super przyjaciele -podobają im się piękne kobiety i to chyba naturalne - jeśli jesteś w potrzebie to nikt tak jak facet Ci nie pomoże - jako przyjaciel oceni obiektywnie potencjalnych Twych partnerów, bez zazdrości - itd

ja podzielam :) ale nie wszyscy faceci, a tylko mój mąż. jest taki Cudowny,ze za kazdym razem jak o Nim myśle, to mam motylki w brzuszku ❤️

Gość dziewczyna 18
ja uwiebiam!!!! gdyby nie faceci, tzn MOJ JEDEN JEDYNY FACET to zycie nie mialoby dla mnie sensu!!! Kocham Cie Bejbe :***

czyli jesteśmy już 3 na tym forum :) choć podczas mojej nieobecności myślałam że głosów będzie więcej :)

Gość sa tak wlasnie
sa fajni

sa różni, różnisci..tak jak kobiety.. i nie ma ideałów to wiem napewno... Choc kocham Mojego Miśka bardzo mocno i uwazam za cudne stworzonko to wiem ze ma tez sporo wad, ale przeciez istnieja kompromisy......

Gość gość
jackiebrown 2005.09.20 do 3 razy sztuka smiech.gif .........masakra po prostu smiech.gif czy faktycznie jest tak źle???????????? x Większość kobiet z kafe ma skłonność bo nieodpowiednich mężczyzn i wolą wyzywać wszystkich mężczyzn nawet tych dobrych

Gość gość
Zgadzam się autorką , 130% mężczyzn spełnia powyższe kryteria,a może nawet więcej W Polsce co najmniej 100 milionow

Gość gość
... i dobrze że są 🌻