Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qcyk

Falvit i watpliwosci

Polecane posty

od dzis bede lykać Falvit witaminy dla kobiet no i tak sie zastanawiam czy od tego aby nie przytyje??

Gość oj kucyk kucyk
a ja myslalam ze ty w miare inteligentna jestes... :)

Gość truttu
no jeszcze mozesz od falvitu zajsc w ciaze

ej no co... styklo by mi tak przytyc z 5 kg ;) oczywiscie wiem po co bierze sie falvit ale skoro on mi ureguluje moje niedobory witamin i mineralow to powinnam chyba ciut wagą w gore pojsc.. lekarz mi go przepisal :O:O

ej ja powaznie pytam , poniewaz po uregulowaniu niedoborow powinno sie cos zmienic! 😭 i nie piszcie mi łomnych komentarzy:O

Gość truttu
swoj pierwszy post tak skonstruowalas,jakbys miala obawy ze przytyjesz to po pierwsze,a po drugie od kiedy od witamin sie tyje????

ja mam niedobory i dlatego miedzy innymi trace na wadze... wiec jesli wszystko ureguluje ( biore nie tylko falvit) to logicznie patrząc powinna mi waga do normy wrocic czyz nie tak?

od witaminy B12 ( strzalow domiesniowo) sie tyje i niektorzy:O stosują je jak koksy na przyrost masy miesniowej:O oczywiscie + cwiczenia

Gość oj kucyk kucyk
nie, nie przytyjesz od tego... nie mozesz chudnac z niedoboru, to nie ma zwiazku...

oj kucyk kucyk- powiedz to mojemu lekarzowi :/:/ dlatego sie pytam!!! 😭

Gość ojojjjj
tycie od falvitu?? większej głupoty niesłyszałam- to jest na wzmocnienie organizmu - zapobiega niedoborom witamin ale absolutnie się nie tyje po nich - może zmień lekarza??

Falvit - To preparat wielowitaminowy opracowany specjalnie z myślą o potrzebach kobiet. Zawiera w swoim składzie witaminy i minerały, których kobiety potrzebują najbardziej. Dzięki dużej zawartości żelaza łagodzi objawy zespołu napięcia przedmiesiączkowego, takie jak drażliwość czy zmęczenie. Inne składniki preparatu pomagają: * utrzymać zdrową skórę, zdrowe paznokcie i włosy (witaminy A, B2, C), * utrzymać należytą sprawność systemu nerwowego, poprawić koncentrację i pamięć (witaminy B1, B12, PP) * zwalczyć objawy zmęczenia po wysiłku (wapń i mangan) * uniknąć depresji, zmniejszyć drażliwość i napięcie związane ze stresem (magnez) * zapobiegać chorobom serca i stworzyć podstawy diety korzystnie * wpływającej na układ sercowo-naczyniowy (potas) * utrzymać prawidłowy stan kości i zębów oraz zapobiegać osteoporozie (wapń) * obniżyć poziom cholesterolu i trójglicerydów wywołujących miażdżycę i choroby układu naczyniowego (witamina PP) * powstrzymać starzenie się skóry oraz zapobiegać groźnym chorobom, takim jak rak (witaminy A i C). Skład: produkt złożony. Witamina A, witamina D3, witamina B1, witamina B2, witamina B6, witamina B12, witamina C, witamina PP, pantotenian wapnia, wapń (węglan wapnia), żelazo (siarczan żelaza), magnez (siarczan magnezu), potas (siarczan potasu), cynk (siarczan cynku), mangan (siarczan manganu).