Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krystian 1_9_8_5

Był ktos u androloga?? podzielcie sie informacjami.

Polecane posty

Gość Krystian 1_9_8_5

Był ktos u androloga?? podzielcie sie informacjami. Bo chyba musze isc. nie smiejcie sie bo to nie jest zabawne. mam problem. masz krosty, ktore wygladaja jak pryszcze. nie wiem co z tym zrobic, nie wiem czy isc d lekarza. mial to juz moze ktos?? wie ktos jak sie tego domowymi sposobami pozbyc?? Tylko bez jaj prosze bo to kazdemu moze sie zdarzyc a napewno nie ma czeg zazdroscic.

Gość hm...112223334544
wiesz kobietom tez czasem wyskoczą wypryski na genitaliach ale wtedy ida do ginekologa normalna sprawa lekarz jest po to aby wyleczyc a nie krytykowac kazdemu moze sie zdarzyc jakas choroba wiec sie nie przejmuj:-) będzie dobrze:-)

Gość dziwne to chyba jest
androlog? a nie dermatolog? uwazam ze powinienies isc do dermatologa, ja chodze do androloga z powodu nadmiernego owlosienia.

Gość Krystian 1_9_8_5
Dzięki hm...112223334544 tylko ze ja jeszcze nie bylem u androloga. a co ginekolg zapisuje w takiej sytuacji?? mialas cos takiego?

Gość Krystian 1_9_8_5
Jedyny dermatolog w moim miescie to moj znajomy wiec nie pojde do niego. :( nie wiem czy z czyms takim sie idzie do dermatologa czy jednak do androloga. pomozcie. nie wiem czy to choroba czy cos da sie z tmy zrbic czy tylko ja tak mam czy inni tez :( pomocy!!

Gość dziwne to chyba jest
do DERMATOLOGA!!! on sie tym zajmuje!

Gość Krystian 1_9_8_5
Ok ale co to jest?? moze da sie wyleczyc bez wizyty u niego??

Gość ja ci powiem co z tym zrobic
dbac o higiene nosic przewiewna bielizne i spodnie w odpowiednim rozmiarze

Gość Krystian 1_9_8_5
hmm myje sie dokladnie codziennie, rano i wieczorem i czasem gdy sie spoce to wtedy sie kapie dodatkowo, nosze bokserki, jeansy o wlasciwym rozmiarze. nic mnie nei uciska. wszystk ojest luzne i przewiewne. :(:(:(

Gość hm...112223334544
może to ze masz wypryski na genitaliach to własnie skutek jakiegos zakażenia i w takiej opcji to lepiej isc do androloga lub urologa bo androlog raczej zajmuje sie jadrami a urolog układem moczowym i penisem a jesli on nic nie pomoze i stwierdzi ze to problem dermatologiczny to musisz isc do dermatologa kots miał racje dbaj o higiene myj sie ziołowym płynem do higieny intymnej na podrażnmienia o działaniu antybakteryjnym:-) może to samo minie? mnie sie czasem zdarzaja wypryski pani ginekolog stwierdziła ze to przez podraznienia po goleniu bo czesto golę łono a po po paru dniach znika:-)

Gość Krystian 1_9_8_5
a ten plyn ma jakas nazwe czy cos ?? mozna to w aptece kupic czy to jest na recepte a moze to jest w drogerii ??

Gość hm...112223334544
to jest seria płynów INTIMA firmy ziaja jest głównie dla kobiet ja mam ziołowy płyn z szałwią lekarską działa przeciw bakteryjnie faceci tez moga to stosować :-) 500 ml kosztuje ok 6 zł i kupisz i w aptece i w drgerii sa tez w mniejszych opakowaniach

Gość Krystian 1_9_8_5
yhmm dzieki bardzo caluski :):):)

Gość hm...112223334544
ale jak to nie pomoze po kilkunastu dniach to wybierz sie jednak do lekarza bo to bedzie oznaczą powazniejszą infekcję pozdrawiam i powodzenia:-)