Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna studentka

BYCIE PIEKNYM JEST KREPUJACE

Polecane posty

Gość piekna studentka

Dobra...bede z wami szczera.Jestem piekna.Wiem ze moja uroda sie wyroznia i nawet nie wiecie jakie to bywa trudne i krepujace.Ja jestem dosc niesmiala a nigdy nie moge sie schowac w cieniu.Gdziekolwiek jestem slysze komentarze co do mojego wygladu,a nie zawsze mam ochote tego sluchac,chce by ludzie koncentrowali sie bardziej na tym co mowie,jak mysle... Ale jak czlowiek jest atrakcyjny to inne pozytywne cechy czlowieka przestaja byc istotne.I to jest smutne. Nie sadzicie?

Gość To wiesz co
zawsze mozesz sie oszpecić!!!!!

Gość ciciaklocia
na wszytstko można spojżeć tak, żeby było smutne...nie sądzisz?

Gość Ale numer
jesteś sto razy bardziej próżna ode mnie. A ja skromna nie jestem. Spadaj z tym topikiem, kretynko.

Jest tak jak piszesz czy tylko przechwalasz sie??? No dobra,zalozmy,ze jest tak jak napisalas i co...zle ci z wlasna uroda?? Ja nie narzekam na brak adoratoroW,znajomych ale...i tak mam kompleksy,zreszta,prawdopodobnie kazdy z nas ma tam jakies mniejsze czy wieksze kompleksy.Oj,chciala bym byc beautiful,moja kumpela jest przesliczna,jest vicemiska podkarpacia i ..... nie narzeka:) Lepiej ciesz sie ze swojefgo wygladu a nie narzekaj,ladni ludzie maja latwiej w zyciu.ciao , powodzenia w zyciu i glowa do gory:)

Gość piekna studentka
OSZPECIC?To znowu beda na mnie zwracac uwage ze jestem oszpecona.A ja po prostu chciabym byc niewidzialna czasem.

Gość ale te baby są...
to schowaj sie w piwnicy zamykam temat kolejnej nudziary forumowej ;)

jak mnie draznia takie teksty!!! jestem piekna i cierpie nieslychanie!!! kurde....dziewczyno??!! czy Ty masz jakies wartosci w zyciu? czy Wy-Tobie podobni, nie macie naprawde innych problemow??? ja rozumiem ,ze moze ciezej jest Wam znalezc faceta, ktory doceni Wasze wnetrze rowniez,ale do diabla!!, przeciez jezeli ktos leci na Twoj wyglad tylko i wylacznie to go omin szerokim lukiem!!!! i szukaj dalej!!! proste jak drut!! nie wszyscy faceci leca na to ,co jest na zewnatrz...jest jeszce to cos!!! ta chemia!!!! przestancie sie juz nad soba rozczulac, bo jak takie cos slysze to normalnie tylko wziac pasa i lac po d.....

Gość Ale numer
Albo kup sobie czapkę - niewidkę. Jest tu ktoś litościwy, kto może przesłać tej "przepięknej" link do strony z talkimi czapkami?

wiem o czym mowisz jak jestes ładną dziewczyna to wszytscy mają Cie za lalkę z pusta głową. Ja też nie narzekam na brak urody i pierwsz wrażenie jest zawsze takie że wszyscy maja mnie tylko za niezłą dupcię :( a to dlatego że porostu jestem ładna zadbana kobietą. Ale z drugiej zstrony to lepiej być pięknym niz paskudą. Ja się z tego ciesze i nauczyłam korzystać z tego daru natury, z za głupia tez nie jestem bo skończyłam studia prawnicze i własnie robie aplikacje sędziowską :) więc chyba coś tam w tej głwie mam :) Głowa do góry, to grzech narzekac że się jest ładnym :D ciesz się z tego, a jesli przeszkadza Ci że się tak rzucasz w oczy to przynajmniej nie wskakuj w różowe ciuszki tylko raczej w coś stonowanego :)

Gość czysta prowokacja
typowe bledy poczatkowego prowokatora :D

nie jestem chamska,ale jak takie teksty czytam(jest to ktorys raz z kolei na tym forum) to rzeczywiscie tylko jeden tekst(popularny tutaj) sie nadaje \"obciagam z polykiem\"....brak slow

Gość piekna studentka
ale mnie to na prawde krepuje dziewczyn ybo jestem niesmiala i nie cierpie byc w centrum uwagi.Nie krzyczcie tak na mnie:-(

Gość Ale numer
czysta prowokacja... patrz, może i prowokacja, ale już złapał kilka podobnych kretynek!

Gość piekna studentka
wcale nie ubieram sie jakos wyzywajaco.Nosze skromne ciuszki. To glownie moja twarz zwraca tak na siebie uwage.Mam wielkie usta:-/ blond dlugie wlosy i o cudo ciemne oczy

wiesz co? skoro Cie to az tak krepuje to zacznij sobie wmawiac,ze jestes w sumie...srednia z wygladu,,,zacznij od zmiany nicka..... o ludzie...

Gość piekna studentka
wlasnie probuje sobie wmawiac ze jestem przecietna no i co z tego skoro ide gdzies ulice i co chwila slysze jakies komentaze.A wlosy mam spiete i zero makijazu,wierzcie mi.Pomusle jeszcze nad tym garbieniem sie :-)

Gość Ale numer
ogol się na łyso (ale tylko na głowie) i odgryź sobie nogę... albo dwie

Gość piekna studentka
zeby znowu sie wyrozniac????? Kiedy ja chce byc w cieniu wlasnie......

Gość Ale numer
...i jeszcze usiądź nad ortografią i gramatyką, a także interpunkcją, wtedy może zrobisz się piękniejsza wewnętrznie!

Gość piekna studentka
ok...dzieki za rade :-) dawno nie bylam w Polsce,stad te problemy...

Gość piekna studentka
to bylo skierowane do ALE NUMER

Gość Ale numer
Zuzia77 - ona na pewno jest w Anglii (albo coś koło tego). Tam, zapewniam Cię, w porównaniu z "pięknymi i zgrabnymi" Angielkami WSZYSTKIE Polki są piękne. No i dziewczynie przewróciło się pod kopułą. Poza tym fajna jesteś, pozdrawiam!

Gość piekna studentka
6 LAT ,mieszkam w Paryzu i studiuje historie sztuki. dziewczyny,moj problem bardziej polega na tym,ze jestem niesmiala...chyba mnie nie rozumiecie:-(

wiesz co? jesli ktos ma problem z tym,ze jest niesmialy,to nie zaczyna tematu od slow...\"jestem piekna\"....i nie nazywa siebie \"piekna studentka\"..a poza tym Kochanie, skoro mieszkasz w Paryzu to raczej \"niedziwota\" ,ze sie za Toba ogladaja!! Paryzanie plci meslkiej chyba nikomu nie odpuszcza...