mattie 0 Napisano Wrzesień 21, 2005 Bylam wczoraj u lekarza... Poszlam bo mam zle dobrane tabletki anty. zle sie po nich czuje bole w podbrzuszu, bole glowy, bole piersi, syfki na twarzy ktorych nigdy nie mialam... niestety usg sie popsulo i badala mnie tylko recznie... stwierdzila ze mam \"podniesiona\"\" bardzo macice, ze chyba jestem w ciazy. Potem zmierzyla mi cisnienie z regoluy mam 120 na 70. wyszlo mi 140 na 90, powiedziala nie jednak to ciaza nie jest bo w ciazy cisnienie jest niskie... spytala czy moze mam zatwardzenie.. ( nie mam )... przepisala inne tabletki cos przeciw bolowego i skierowanie na badanie krwi. wyniki mam dzis miec.. Poszlam z czym innym a zrobila mi metlik w glowie... jak to jest z ta macica, czy ktoras z pan moze wie? az boje sie odebrac te wyniki... kiedys staralam sie o dziecko, ale odposcilam czasowo i znow biore tabletki... a ta lekarz z ta ciaza... nie wiem mam metlik w glowie... innego lekarza nie mam w okolicy..; jestem za granica... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mattie 0 Napisano Wrzesień 21, 2005 no prosze, ktos wie cos o zmianie polozenia macicy? co ma na to wplyw itd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Józinka Napisano Wrzesień 21, 2005 Jeśli ginekolog nie ma pojęcia, to ja tym bardziej :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolcia24 Napisano Wrzesień 21, 2005 jesli jestes w ciazy szyjka macicy jest rozpulchniona i miekka no ale zeby byla wysoko to nie slyszalam, orientuje sie w tym troszeczke bo staram sie o dzidzie :-) raczej powinnas to z latwoscia odroznic bo jak sie bierze pigulki to szyjka macicy jest zamknieta i twarda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mattie 0 Napisano Wrzesień 21, 2005 hmmm... nie wglebialam sie w ten temat raczej i nie wiem za bardzo z ta macica szyjka i tak dalej... ale czytajac te wszystkie topiki zaczynam fiksowac i wszystkie objawy podpinac pod ciaze... no nic, wieczorem jade po wyniki... ale do tego czasu.. ehhh... mam burze w glowie... glupie pytanie mam, jak wyczuc to rozpulchniona lub zamknieta stwardiala szyjke?? zreszta moze poczekam spokojnie na wyniki.. Dzieki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobiety... Napisano Wrzesień 23, 2005 kobiety....jesli wy nie wiecie jak wyglada aktualnie wasza szyjka macicy to chyba naprawde...no nie wiem...poprzestajecie na mycxiu zebow...sorry ale... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tak uwazam Napisano Wrzesień 23, 2005 kiedys jak obawialam sie ciazy tez ginekolog powiedzial masz wysoko uniesiona macice ale chyba nie jestes w ciazy....sam nie byl pewny i mnie nie uspokoil.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do kobiety Napisano Wrzesień 23, 2005 wyobraz sobie ze zazwyczaj nie myje sie szyjki macicy. biore tabletki wiec nie widze potrzeby badac sobie szyjke macicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala 21 Napisano Wrzesień 23, 2005 do kobiety: czy ty w ogole wiesz gdzie znajduje sie szyjka macicy?Gleboko w pochwie!!!Jak mozna wiec zobaczyc jak wyglada?! Rece opadaja jak czytam takie wypowiedzi jak twoja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czy odbyt Napisano Wrzesień 23, 2005 też sobie badasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach