Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kindzia

czy ktoś wie???????

Polecane posty

Gość kindzia

mam takie pytanko, po jakim czasie od zajscia w ciąży zaczyna rosnac brzuch. uprawiam sex dosc czesto, a przez wakacje bardzo urosl mi brzuch (moze to z braku ruchu), no ale miesiaczki mialam (nastepna powinna byc za dwa tyg.)wiec jak to jest? I jeszcze jedno pytanie, ile czasu może hmm przetrwać(?) plemnik np. na rękach albo kocu?

Gość kindzia
odpowiedzcie

Gość O Boże
widzisz i niegrzmisz!

Gość karolcia24
spokojnie, plemniki nie przezywaja na "wolnym powietrzu" i raczej w ciazy nie jestes bo mialas okres

Gość kindzia
raczej???? czyli mogłam zajść? a po jakim czasie rośnie brzuch i to chyba możliwe że w ciaży jest okres?

Gość tak do 3 mies.moze wystapic
okres.... zalezy czy bierzesz tabl. czy tez nie. za drugi raz radze uwazac...powodzenia

Gość kindzia
a co ma tu mój wiek do rzeczy? jestem już dorosła!!!

Gość ecchhhhh
okres może nawet do 7 miesiąca się pojawiać (wprawdszie to sporadyczne przypadki, ale jednak). jeżeli nie stosuje się antyokoncepcji hormonalnej, to pojawienie sie okresu nie musi oznaczać, że nie jest się w ciąży. przyłączam się: BOŻE, WIDZISZ I NIE GRZMISZ!!!!!!!!!!!!:O

Gość kindzia
ale o co wam chodzi? Grzecznie się pytam a wy mi tu wylatujecie z Bogiem...co to ma do rzeczy? Wy nie uprawiacie sexu???

Gość kindzia
i moze ktoś konpetemtny się wypowie?

Gość kindzia
Nadmieniam, że zjadam z zapałem stare segregatory wymieszane z trocinami, zalegające w zakamarkach Magazynu Akt Dawnych Oddziału Okręgowego ZUS w Mławie. :classic_cool:

Gość nie nie
nie nie

PLEMNIK PRZETRWA DO 48 GODZIN W ORGANIZMIE JESLI ZARZYWALS TEBLETKI ANTY KONCEPCYJNE TO MOZESZ MIEC OKRES I BYC W CIAZY POZATYYM POLICZ SOBIE CZY MIALS DZIEN PLODNY OBJAWY CIAZY SA JUZ W PIERWSZYM TYGODNIU ALE TO ZALRZY OD KOBIETY MZOESZ MIEC MDLOSCI ZAWROTY GLOWY .......A MZOE ROB TEST BEDZIESZ PEWNA TO GORA 20 ZL NAWET TANIEJ ...........