Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość First_day

Czy kogoś przeraża samotne spędzanie długich jesiennych i zimowych wieczorów??

Polecane posty

ale czym sie przejmujesz ? naprawde milosc przychodzi tak nagle i niespodzianie ze nie ppomoze zamartwianie sie. na Ciebie tez przyjdzie pora i pozwol sobie zeby to byla niespodzianka :)

Gość a18
TO JESTEŚ GOD TYM GEJEM CZY NIE?! :P POWIEDZ BO CIEKAOŚĆ MNIE ZEZRE ZARAZ:)

Gość a18
odbiegając od tematu : GOD jesteś w końcu tym gejem czy nie jesteś :P ????

No i znów dopadł mnie ten cholerny dół, na dodatek jestem chora, siedzę w trzech swetrach, przykryta kocem, słucham melancholijnych piosenek i chce mi się wyć... :( :( Chciałabym, żeby ktoś mnie przytulił, powiedział dobre słowo, tak bardzo pragnę, mieć życzliwą i dobrą duszyczkę przy swoim boku:(

Gość klikajcie
www.pajacyk.pl

Gość a moze by tak
piweczko? wineczko? drinkerka? telewizor wlaczyc i wieczorek naprawde udany:) do tego jakies fajne jedzonko do tego piweczka:D ja tam lubie byc sam, acz niestety nie mam prawie kompletnie takiej mozliwosci:( ale z drugiej strony niby tesknie zeby pobyc sam, ale nie wiem czy umialbym tak na dluzsza mete! znajdz sobie jakiegos faceta-kumpla od lozka i bedzie wesolo, a kto wie, moze nawet cos wiecej z tego bedzie:)

Gość klikajcie
ja ci wysyłam wirtualny uścisk:-) Trzymaj się. Może nadejda lepsze czasy dla nas? Ja mam jedno życzenie: oby nie było gorzej:-) główka do góry

Dzieki za słowa pocieszenia, też myslałam o tym wineczku:) ale niechce mi się tyłka ruszyc do sklepu, zreszta co mi z tego ze się opije.... Jeśli chodzi o kumpla znalazłam już takiego, podoba mi się, ale on chyba niechce nic więcej... Zreszta ja chyba za dużo sobie wyobrażam z powodu mojej samotności... Dlatego chyba musze zakończyć te znajomośc... Bo brnę coraz dalej, a niechce być znowu odrzucona:(

Gość a moze by tak
eee wineczko to ekstra sprawa! zobaczysz! a co do kumpla, to ja tutaj nie mialem na mysli amorow, tylko normalne przyjacielskie relacje z lozkiem w tle... po co komplikowac sprawe?

No widzisz, tylko, że ja nie pootrafię tak- seks z przyjacielem... A tymbardziej mój kumpel- prawiczek hehehe Naprawde musze to przerwać...:( Choc bardzo go lubię i jest naprawdę dobrym człowiekiem...

Gość a moze by tak
wszystko dla ludzi, jak nie potrafisz, znaczy sie jeszcze tego nie czujesz... coz niektore kobiety nigdy tego nie czuja, chociaz czasem sam sie oszukuja, bo wystarcza im klamliwe zapewnienie o milosci (same wiedza ze to bujda):) wineczko zdecydowanie polecam, najlepiej grzane, bo zimno juz sie w noca robi!

Mnie to troche tez przeraza.tylko u mnie jest troche inaczej bo nie mieszkam w domu tylko ze znajmomymi na stancji i jest naprawde spoko:) zreszta Torun fajne miasto:) tylko wlasnie mieszkam z kolezanka ktora ma chlopaka i mimo tego ze oni naprawde sie staraja zeby nie czula sie glupio i samotnie to jednak i tak czasem sie tak czuje, niestety. sama tez nie chce im przeszkadzac niech tam sobie siedza razem i gadaja, ale sama ta swiadomosc ze za sciana toczy sie zupelnie inne zycie niz moje jest zcasem dobijajaca:/

Witajcie w klubie milosnikow jesieni... Uwielbiam koniec wrzesnia... Aromaty gruszek, jablek i sliwek w powietrzu, zlote liscie na drzewach, swoja sypialnie, gdzie zawsze na mnie czeka moja ulubiona poducha w ksztalcie zajaczka.. I muzyka.... Kiedys... Ponad rok temu... Nasza ulubiona piosenka... --- Trudno tak razem byc nam ze soba.... Bez Ciebie nie jest lzej...--- Ehhhhh... Zasypialam, mocno przytulona do tego, kto oszukal, zostawil, zapomnial... Piekne jesienne poranki, kawa, zel pod prysznic Palmolive Mleko i Miod... Jogurt Danio na sniadanie... Perfumy Calvin Klein Obsession, tramwaj # 9, w ktorym jechalam do pracy i na uczelnie... Zakupy w Reserved... Skonczylo sie... Gwaltownie... Teraz jestem w Winnicy, za 1200 km od Warszawy... Wspominam... Nasze mieszkanie... Lozko... Lodowke... Zabijaja mnie te wspomnienia... Trzymajcie sie Caluje i przytulam wszystkich Powodzenia, Wiktoria

Gość jaaaaaaaaaaa
przezywam mój ciągle siedzi w pracy:-0

Gość gość
Przechodziłam lekką depresję. Pomogło mi oczyszczenie aury ze strony energiaduchowa.pl , po kilku sesjach stanęłam na nogi i zaczęłam żyć tak jak zawsze marzyłam.