Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek25

Kto mnie pocieszy....

Polecane posty

Gość smutasek25

Jest mo bardzo bardzo smutno.....tęknię za kimś choć chyba nie powinnam. :(

Gość smutasek25
Smutno mi, bo...hmmm Ktoś z kim bardzo lubiłam rozmawiac w necie, ktoś kogo bardzo polubiłam i był to taki promyczek dla mnie, nagle zniknął. Nie wiem co się mogło stać. Z jednej strony myślę że może mu się znudziłam, ale z drugiej strony wydaje mi sie że trochę go poznałam przez te kilka miesięcy i musiało się coś stać że tak bez słowa zniknął...

Gość smutasek25
znam osobiście, tzn poznaliśmy się :) ale nie mam teraz żadnego kontaktu :(

Szkoda,ze nie masz do niego( bo chodzi o faceta,prawda?) nie masz tel.,nr.gg!!SA wiesz gdzie ta osoba mieszka ,jak ma na nawzwisko?Moze poszukasz w ksiazce tel.i znajdziesz jego domowy tel.??? A znasz jego znajomych czy raczej nie?? pamoietaj CO ZLE TO NA DOBRE WYJDZIE :) czy cos w tym stylu hehe

Gość smutasek25
mam możliwośc kontaktu, ale.....no właśnie może on tak postanowił, może nie chce się na siłe ładowac w moje życie, ja w jego też. Nie wiem co mam zrobic, co powinnam....a czego nie. Mam mętlik w głowie.

Kobieto ile Ty masz lat?25 czy 5? Do odwaznych swiat nalezy!!Kto nie ryzykuje ten nie zyje!! Skontaktuj sie z Nim,moze ma duzo roboty,nauki,a moze nie daj Boze cos mu sie stalo??? skontaktuj sie,przejmij inizjatywe,przeciez facet nie musi zawsze wyciagac 1-wszy reke,pokaz ,ze masz klase,charakter!!!! Do dziela kobieto!!!

Gość smutasek25
no tak wszystko sie wydaje takie proste....ale jest jedno "ale". On i ja mamy swoje ustabilizowane życie. To miała byc przyjaźń...i chyba była. Mam nadzieję że jeszcze jest.

Gość smutasek25
strasznie marudzę, ale mam doła maksymalnego...

Gość no to
zrób mu niespodzianke i pojedz do niego

Gość smutasek25
nie, nie wiem gdzie mieszka, zresztą nie mam na tyle odwagi i pewności siebie niestety, a bardzo bym chciała

Gość smutasek25
cicho i smutno.....

Napisalas,ze znaczie sie w realu,to jak to w koncu jest?nie zapytalas ise go gdzie mieszka?chodzi mi o miejscowosc!! W sumie to mogla bys kiedys \"przypadkowo\":) na niego wpasc:) !!!

Aha jeszcez jedna sprawa,dlugo sie znaliscie? ile klikaliscie ze soba?po jakim czasie poznaliscie sie w 4-ry oczka??? on ma zone,panienike? a ty masz meza,itp.? w sumie napisalas,ze chodzi o przyjazn a nie o cos wiecej,tak?dobrze mysle czy nie????

Gość smutasek25
nie mieszkamy w tej samej miejscowości (nie znam adresu)....ale blisko. On jest często w moim mieście i wierz mi bardzo chciałabym kiedyś spotkac go gdzies przypadkiem. Ściągam go telepatycznie ;) może się uda ;)

Gość smutasek25
dobrze myślisz, jest tak jak myślisz A jesli chodzi o spotkanie to po kilu miesiącach umówiliśmy się na kawkę :)

Mam nadz.ze wnet zmienisz swoj nick na np.Usmieszek,zadowolona,szczesliwa:) smile :)

Mam nadz.ze wnet zmienisz swoj nick na np.Usmieszek,zadowolona,szczesliwa:) smile :)

Gość smutasek25
bardzo chciałybym żeby tak było :) żeby sie odezwał i żeby było tak jak jeszcze kilka tygodni temu. narazie jednak cisza....Jest ktoś inny o podobnym nicku, zbliżonych danych.....może to on. :(

Gość smutasek25
Angel, poradź napisac do tego kogoś.Wszystkie dane takie same tylko imie inne.

Ten ktos ma taki sam nick na czacie czy tutaj?? Skoro ma inne imieto....no nie wiem,ja bym zagadala do tego kogos,zapytaj sie czy to On,moze to tez byc zbierznosc nickow!! Napisz.co Ci szkodzi!! Proba nie strzelba,noie zabije Cie!!! powodzenia a pozniej napisz co i jak:)

Gość smutasek25
napisałam, ale na razie nic nie odpowiada? Znasz się trochę na GG? Czy jest możliwe że do niego nie dochodzi wiadomośc?

To jest calkiem mozliwe,ze wiadomosc do niego nie doszla,zdarza sie.A jak p[isalas do niego to byl dostepny na gg czy nie? Pruboj az do skutku!!!

Gość gośćgosc
kobieto moze byc tak ze on ma rodzine zone dzieci tak czesto robia faceci by oderwac sie od szarej rzeczywistosci a teraz sie smieje z twojej naiwnosci wejdz na strone ,,,,czy sad moze zabrac matce dziecko?tam jest dramat 8 latniej dziewczynki zapomnij o tym facecie i nie zadreczaj sie