Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

kwiatek74

DRUGIE ZONY I MATKI,JAK SOBIE RADZICIE?

Polecane posty

Go艣膰 zsjcbakuef
prawo jest prawem ojciec musi 艂o偶y膰 na swoje dzieci z艂贸偶cie protest do ministra sprawiedliwo艣膰 i pro艣cie o zmian臋 prawa bo wed艂ug was drugich jest ono z艂e

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 enolka
O czym wy piszecie? Prosze podac mi JEDEN pow贸d dla kt贸rego ojciec dziecka nie powinien p艂aci膰 aliment贸w po rozwodzie. Tylko jeden i przyznam Wam racj臋. Jakie 艂apanki na ci膮偶臋? Myslicie 偶e taka kobieta specjalnie zachodzi w ci膮偶臋 my艣l膮c ju偶 o przysz艂ych alimentach?? Musia艂aby byc kompletnie g艂upia. wychowanie i utrzymanie dziecka to nie zabawa!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie musza ale chc膮
Minister ju偶 si臋 tym zaj膮艂 i samotnym matkom zmniejszy艂 alimenty :D:D:D I promuje pe艂n膮 rodzine :P:P:P A nie patologie w postaci ex i jej bachor贸w :P:P:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 babeta
Rany boskie!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enolka
a je艣li chodzi o p艂acenie na sp贸艂k臋. To co z kobietami kt贸re pracuja i zarabiaj膮 same na siebie i jeszcze na swoje dziecko. I nie patrz膮 czy s膮d w r贸wnym stopniu obci膮zy艂 oboje rodzic贸w tylko cz臋sto a w zasadzie zawsze daj膮 wi臋cej ni偶 zas膮dzone. Przewaznie dziecko po rozwodzie zostaje z matk膮 i jemu matka nie wylicza co miesi膮 kwoty aliment贸w. a jak j膮 przekroczy to nie m贸wi " dziecko dzisiaj ju偶 nie jesz bo kasa si臋 sko艅czy艂a"!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do nie musza ale chc膮
ty to dopiero patologia min. spraw. ciebie tez nie b臋dzie promowa艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobiety czy babony
beza wzgl臋du na to czy to si臋 drugim 偶onom podoba czy nie obowi膮zkiem ojca jest 艂o偶enie na w艂asne dziecko. Czy to dziecko z wpadki czy starannie zaplanowane przez ma艂偶onk贸w ono si臋 na swiat nie prosi艂o. Obowi膮zkiem rodzic贸w jest zadba膰 o nie. Obydwojga rodzic贸w. I tak rodzic przy kt贸rym dziecko zostaje ma niepor贸wnywalnie wi臋cej obowi膮zk贸w od tego co p艂aci alimenty i widuje si臋 znim w weekend przez kilka godzin. Wi臋c nie krzyczcie , 偶e ojciec jest taki biedny bo ... tu drugie dziecko i nowa rodzina a tam ... mammusia, kt贸ra za wszelk膮 cen臋 musi zadba膰 o to aby dziecku nic nie brakowa艂o. A ... lilia_wodna to niech WYKAJTSRUJE swjego faceta ( cokolwiek to s艂owo oznacza :D:D:D)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 macie racj臋 drugie 偶ony
ex i ich bachory do odstrza艂u w dniu rozwodu. Radz臋 z艂o偶y膰 petycj臋 do ministerstwa, je艣li m膮偶 i tatu艣 rozwodzi si臋 dla kochanki, zostawia swoj膮 zon臋 i dziecko to oni z dniem orzeczenia rozwodu powinni i艣膰 na odstrza艂. Tylko ka偶dy kij ma dwa ko艅ce, wy te偶 mo偶ecie by膰 tak potraktowane gdy w偶yciu waszych partner贸w czy me偶贸w pojawi si臋 ta trzecia, r贸wnie perfidna, z艂a, wyrachowana jak wy teraz. I wy te偶 pojdziecie na odstrza艂 bo staniecie si臋 niewygodne, a wasze dzieci b臋d膮 nog膮 u kuli dla tatusia i jegi nowej mi艂o艣ci. Powodzenia w forsowaniu swoich racji paniom wszechwiedz膮cym i prze艣wiadczonym o sluszno艣ci swoich pogl膮d贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani J
my sie chyba nie rozumiemy!!! ja nic nie mam do pieniazkow meza czy chlopaka mam swoje! i zawsze tak bedzie:) i z tego wzgledu zwisa mi na co on wydaje swoja kase:) ale nie pozwole by kosztem jajka ktos sie wzbogaca艂, do roboty!!! nie lubie kobiet, ktore dorabiaja sie kosztem dzieci. Ona tez ma placicic, a juz lepiej czesc pieniazkow dac na biedne dzieci w domu dziecka a nie na pazerna dziwke!!!! bo oto tu chodzi. spadku i innych nie chce, niech sie bija z ex i jej dzicmi:) ja nie chce, chodiz mi o idee i oto, ze facet to nie bankomat, a matki cwane maja zawsze dzieci z bogaczami, wiadomo wtedy robic nie musza bo alimenty jak manna im splywa, potem spadki itp i zyja jak w madrycie:) koniec drogie dziwki!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani J
no w艂asnie i ja bede placici na pol z ojcem jak tak bedzie, a nie bede go szantazowac dzieckiem, ja ci dziecko urodizlam a ty nie jestes ze mna? i co placisz mi tylko 1000? dlaczego plac mi 8000 jestem tego warta zobacz:) glupie dziwki:P w koncu ojciec placi swoja dzialke alimentow, ale jak jets z dzieckiem to tez mu kupuje rozne rzeczy, nie wylicza tego z alimentow czyli placi wiecej niz alimtenty,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 straszne dno z ciebie
"A nie patologie w postaci ex i jej bachor贸w " Zamilcz bo przynosisz wstyd tym normalnym drugim 偶onom. To s膮 dzieci a nie bachory. I nie JEJ a ICH dzieci. Odwa偶ysz si臋 przy m臋偶u powiedzie膰 偶e jego dzieci z pierwszego ma艂偶e艅stwa to BACHORY?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tak bo to prawda
najszczersza prawda :P:P bachory i ju偶 !!!!!!!!!!! Chyba pomyli艂a艣 poj臋cia i chodzi艂o ci o bekarty, ale ja tego nie powiedzia艂am :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 akjhgfff
droga pani j nie obchodz膮 ci臋 ich pieni膮zki to czego sie rzucasz a co ty my艣lisz, ze te matki 偶yja tylko z tych 300 z艂 aliment贸w tyle to nawet na przedszkole nie starczy a dziecko misi i je艣膰 i ubra膰 si臋 i ksi膮偶ki do szko艂y kupi膰 i wakacje op艂aci膰 i mieszkanie i pr膮d i gaz i telefon i lekarstwa i zabawki i wiele wiele innych rzeczy jak my艣lisz kto za to p艂aci? bo na pewno nie ci biedni tatusiowie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tak bo to prawda
jak mamusi brakuje to niech si臋 pusci i dupsiem zarobi , 偶adna praca nie ha艅bi :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani J
droga pani j nie obchodz膮 ci臋 ich pieni膮zki to czego sie rzucasz odp bo dziwka nie bedzie doic mojego meza, jak juz to, co na nia ma wydac, da na biedne dzieci z domow dziecka:) a co ty my艣lisz, ze te matki 偶yja tylko z tych 300 z艂 aliment贸w tyle to nawet na przedszkole nie starczy nie jak facet bogaty doja po 1000 i wiecej, sa cwane:) odp a przedszkole 170 zl kosztuje, moze 200 z艂 a dziecko misi i je艣膰 i ubra膰 si臋 i ksi膮偶ki do szko艂y kupi膰 i wakacje op艂aci膰 i mieszkanie i pr膮d i gaz i telefon i lekarstwa i zabawki i wiele wiele innych rzeczy jak my艣lisz kto za to p艂aci? bo na pewno nie ci biedni tatusiowie odp gdyby byli biedni zadna z nich dziecka by z nimi nie mia艂a:) dziecko co miesiac nie choruje, ksiazki sie mu nie kupuje itp poza tym latwo wyliczyc ile idzie na miesiac na dziecko np 2000 na male 3 latka ok zatem mamuska pol i tatus i jets ok. 1000 matka 1000 tatus matka w pracy zatem zarabia, nadal czatuje na bogatych, zatem kase ma:P nie ma zarabiania na tylku albo za pomoca dziecka:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Co za g艂upie kr贸wsko
z tej " tak, bo to prawda" R臋ce opadaj膮:-( Id藕 si臋 sama pu艣ci膰, mo偶e 艂adna chocia偶 jeste艣 to jaki艣 ch臋tny skorzysta. Tylko si臋 nie odzwywaj do niego, bo jak takie pustoglowie us艂yszy to si臋 nie pu艣cisz, tylko on pu艣ci...pawia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aksuhyer
to nie zarabiaj na ty艂ku dziecka i niech cie nie obchodzi ile ojciec daje na dziecko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 druga 偶ona_normalna kobieta
Wstyd mi za niektore drugie 偶ony tu pisz膮ce. Normalnie a偶 mi si臋 gor膮co zrobi艂o. Kobiety, z kim wy si臋 zwi膮za艂y艣cie? Z m臋偶czyznami, kt贸rzy olali w艂asne dzieci (przy waszej pomocy jak rozumiem). Mysla艂am 偶e to normalny topik, zajrza艂am i a偶 mi si臋 niedobrze robi. M贸j m膮z p艂aci alimenty na syna. Mamy te偶 swoje dziecko. M膮z traktuje ich r贸wno. Jasne, 偶e ja kocham swoje a nie jego. Ale to raczej normalne. Ale nie gram uczuciami m臋za, nie zabraniam kontakt贸w ani 艂o偶enia na tamto dziecko. Wiedzia艂am, 偶e m贸j wybranek ma zobowi膮zania. Jestem pe艂na podziwu, 偶e kocha swoje dzieci. Kocha te偶 mnie. Z kim wy si臋 zwi膮za艂y艣cie? Z 偶ulami jakimi艣?Z m臋偶czyznami pozbawionymi uczu膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani J
obchodiz mnie, bo tym samym jak ona nic nie daje, zatem doi od niego. A takiej dziwce na to nie pozowle, nie zalsuzyla na to. dziecko tak, ona nie. A calosc pieniazkow nie daje na dziecko. Poza tym ona tez to dziecko robila i to wbrew jego woli, takie cwane babsko z niej, zatem niech placi polowe. na tylku sie nie dorabia, mam nadzieje, ze sie nauczyla. i tak duzo skorzystala dzieki niemu, ma prace, kase wszystko dzieki znajomosicom jego. jest dziwka i tyle. koniec z dorabianiem sie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawda jest taka 偶e.......
...... z kazdej kurwy mozna zrobi膰 zon臋, ale nie zka偶dej 偶ony da si臋 zrobi膰 kurw臋. I nie ka偶da ex jest tak zaradna jak ty by dorobi膰 dup膮 na dziecko bo tatu艣 ca艂膮 kas臋 przeznacza na dziwke, kt贸ra zna si臋 na zarabianiu dupa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tak bo to prawda
a tutaj jest problem wygl膮dacie jak kupa nieszcz臋艣cia :P ale to ju偶 wasz problem :P Ale amatorzy pasztet贸w te偶 istniej膮 mo偶e b臋dziesz mia艂a to szcz臋艣cie i ktos si臋 tob膮 zaopiekuje za twoje us艂ugi seksualne :P Tylko zga艣 艣wiat艂o bo pieni膮偶ki przestraszysz :D:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enolka
Do Druga 偶ona_normalna kobieta Gratuluj臋 Ci kobieto!! My艣l臋 偶e gdyby ka偶da z tych pa艅 tak si臋 zachowywa艂a jak Ty, ile偶 by艂oby mniej k艂贸tni. Dziecko to dziecko , nic nie jest winne. A to jak u艂o偶膮 si臋 stosunki rodzic贸w po rozwodzie 艣wiadczy o klasie obojga. Ty tak膮 klas臋 pokaza艂a艣. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tak bo to prawda
czego nie mo偶na powiedzie膰 o enolce :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak ci wstyd
to jest prawda bo tak my艣limy i czujemy kazda druga ty te偶 boli nas kazdy grosz wydany na bachora kazda minuta im po艣wi臋cona kazde zamienione z nimi s艂owo tak jest nie oszukuj si臋 jestem jedn膮 z was i juz nie mog臋 sie ukrywa膰 , udawa膰, 偶e mnie to nie boli bo boli was tez, tylko na forum tego nie piszecie bo chcecie by膰 lepiej postrzegane ale prywatnie mi臋dzy naszymi rozmowami tak nie jest i ty o tym wiesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enolka
_tak bo to prawda_ Trzeba umie膰 czyta膰 ze zrozumieniem posty innych. Tej zdolno艣ci Ci akurat brakuje. Ja nikogo nie gnoj臋 i jedyne czego chc臋 to reguralnych aliment贸w na wsp贸lne dziecko!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobiety czy babony
pani J - jeste艣 tak dennie g艂upia , ze szkoda nawet pisa膰 cokolwiek bo i tak to nic nie da. G艂upia, prymitywna, za艣lepiona z艂osci膮, plujaca jadem i nienawi艣ci膮. Uwa偶aj ... nie ugry偶 si臋 w j臋zyk bo w艂asny jad ci臋 zabije, za艂osna kreaturo pomiocie diab艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani J
...... z kazdej kurwy mozna zrobi膰 zon臋, ale nie zka偶dej 偶ony da si臋 zrobi膰 kurw臋. nie trzeba robic sama nia jest. Wyjsc za maz dla oparcia, be zmilosci to dzwkarstwo na calego, ale taka cihodajka! tak sie nauczyla, ze facet jets od placenia, zalatwiania wszytskiego, ze nic tylko tylkiem umie pracowac. I nie ka偶da ex jest tak zaradna jak ty by dorobi膰 dup膮 na dziecko bo tatu艣 ca艂膮 kas臋 przeznacza na dziwke, kt贸ra zna si臋 na zarabianiu dupa. oj zdziwi艂bys sie, kazda ex ma tyle zaradnosci, ze pracy nie umie znalezc ale zarabic tlkiem umie, stad ciagle jets w lokalach i czatuje i czyta gazety kto tam sie wybil:) i takie dziwki nie beda doily mojego meza:) ma sie spotykac z dzieckiem, placici na nie ale na spole z dziwka:) koniec z dojeniem i szantazem:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jasne dziecko zrobi艂a
wbrew niemu, zgwa艂ci艂a go, na 艂a艅cuchu zaprowadzila do 艣lubu, potem przywi膮za艂a w domu do kaloryfera i kaza 艂a mu by膰 przez kolejne lata m臋偶em zacznij my艣le膰 kobieto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani J
nie bra艂a tabletek;) a potem ten zarzut ja mu dziecko urodiz艂am ! no wlasnie a on co, zamiats juz z nia byc, dawac kase, tyle mu konto uros艂o, a on nic, nie chce jej, a ona sie tyle nastara艂a:) dziwka na 1002, jeden sie na niej poznal i ja kopnal, zobaczyl, ze ozenial sie dla kasy tylko tylek dawala, nawet do pracy nie poszla. on wszytsko oplacal, studia, wycieczki a to ciagle nadasana. teraz lata za innymi, bo znow nie daje sobie rady, znow tylkiem zalatwia sobie prace:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobiety czy babony
nie wzywajcie tej parszywej dziwki do my艣lenia bo jej m贸zg ze偶ar艂 syfilis w po艂膮czeniu z mega nienwi艣ci膮. :D:D:D

Udost臋pnij ten post