Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja_

Przeciez wiesz, ze bede silna tak jak mnie uczyles

Polecane posty

Gość kaja_

Kiedy zostawila Cie twoja pierwsza wielka milosc, uczyles mnie jak byc silnym. Mozna sie podniesc i budowac swoje zycie od nowa. widzialam Twoje lzy i widzialam jak powoli slonce pojawia sie w Twoim zyciu. Teraz kiedy odszedles ,ja musze przejsc przez swoja lekcje i pokazac wszystkim, ze takze moge byc silna. Tez byles moja pierwsza wielka miloscia. Teraz nawet nie wiesz co do mnie czujesz a ja zaczelam sie zz tym meczyc wiec wole milczec i nie widziec Cie juz nigdy. Nauczyles mnie na swoim przykladzie jak mozna budowac nowy dzien, chociaz lzy wypelniaja dusze i serce. Dziekuje. Bede silna tak jak ty kiedys.

Gość robertowa
i oddałabys wszystko by swojej lekcji nie przerabiac. bo chociaz podniesiesz sie z poobijanych kolan o wiele silniejsza, mądrzejsza....to zawsze bedziesz czuła,ze mogło tego nie byc. przyjmiesz swoją lekcje z usmiecham i pokorą ,ale i tak zawsze bedziesz zadawała sobie pytanie : dlaczego własnie ja ? to jest siła, której wcale nie chcemy. ale przyjmujemy,zeby zachowac godnosc. powodzenia :)