Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słonko2

WCZORAJ ODEZWAŁAM SIĘ DO MOJEGO FACETA NA GG POD INNYM PSEUDO!

Polecane posty

Gość ewamewa
ja uważam że kobiety za dużo kombinują i robią problemy z błachych spraw, wiem sama jak za dużo kombinowałam do niemalże do depresji się doprowadziłam ale przestałam zajęłam się sobą i jest dobrze. a pierwszą czynnością jaka powinnas zrobić to przestać zaglądać na kafeterie;) bo tu jest wiele złego:)

Gość Makalu
Kochane Słonko Ten facet to nic nie warty egoista. Jestem juz 10 lat mężatką i moge Ci dać gwarancję, że nie będziesz z nim szczęśliwa. Mam 33 lata, a Ty przypuszczam jesteś jeszcze młoda i całe życie przed Tobą . Nie obawiaj się, że jego reakcja będzie inna niż się spodziewasz. Nie okłamuj się. Postaw go w sytuacji podbramkowej i wprost zapytaj o to co Cie nurtuje. A jak zarzuci Ci, że go sprawdzasz albo jakąś inna historyjkę, to powiedz mu, że to w tej wszystkim jest najmniej ważne.

no wiec jutro moj dla mnie juz ex chlopak ma zspotkanie z monika(czyli mna tylko jeszcze o tym nie wie)dzis byl u mnie i klamal mi tak perfidnie prosto w twarz ze az mi rece opadaly.takiego sukinsyna kochalam przez 3 lata.jutro jeszcze nie wiem co mu powiem, wiem jedno to bedzie nasza ostatnia rozmowa.dziekuje llosowi ze w pore otworzyl mi oczy i nie bedzie mi dane zostac jego zona i znosic tego dluzej:((((((

Gość liss
kasialotek ..... odezwij sie ...... czekamy tu na Ciebie....

Gość No dobraskoro już
jesteś pewna,że z nim zerwiesz to teraz stawiamy na jego wersje obrony. 1)Kochanie przecież ja wiedziałem,że to Ty (tak oczywiście...) 2) Ja jej w życiu nie kochałem,tylko Ty się liczysz ,to miała być odskocznia; 3) Jesteś świnią,że mnie tak podbierałaś. Przecież jego duma nie pozwoli mu się przyznać do porażki. To tylko facet. A Wy jaką wersję obieracie?

jestem dziewczyny:) dalam rade i zrobilam to...ale w sumie dzien przed spotkaniem zbil mnie z tropu bo sie przyznal ze ma spotkanie z dziewczyna , juz myslalam ze jakies zmiany sie szykuja, ale on nasciemnial mi jeszcze bardziej, i to nie przez gadu ale prosto w oczy, przede wszystkim dlatego bo zarzekal sie ze tamta dziewczyna wie ze on jest ze mna ;/ wtedy juz bylam pewna ze to koniec a on potrafi klamac na poczekaniu:(zreszta cieszyl sie jak glupi z tego spotkania, az mialam mu ochote dowalic od razu ale postanowilam trzymac sie twardo:) na spotkanie zdarzylam, byl zaskoczony ale zachowywal sie bardzo chamsko, nawet nie probowal sie tlumaczyc,powiedzial mi ze w zyciu by sie po mnie czegos takiego nie spodziewal, ze to ja w tym wszystkim wyszlam na najgorsza.nie dal sobie pnic powiedziec, twierdzil ze to co pisze na gadu to jego sprawa, ze jestem chamska itd.ja powiedzialam krotko, ze to nasz ostatnia rozmowa i ze nie wyobrazam sobie byc z kims takim dluzej i ciesze sie ze mi sie oczy otworzyly, dalam rade, wyszlam i go zostawilam kamiem spadl mi z serca, jest mi smutno, to byly jednak 3 lata, ale jak jest mi bardzo zle to czytam sobie archiwum i uswiadamiam jakim byl naprawde czlowiekiem, ja kochalam w nim chyba swoje wyobrazenie o nim w sumie powiem wam dziewczyny ze w zyciu sie nie spodziewalam ze mnie cos takiego spotka ani ze zrobie cos takiego ale wiem ze zrobilam dobrze:) on tego nie rozumie, twierdzi ze sobie blahy powod wybralam na zerwanie....ale to mnie tylko utwierdza w przekonaniu jakie znaczenie ma dla niego szczerosc w zwiazku:)

Gość cholrea jasna
zaufasz ale to musi jeszcze potrwać, sprawa jest świeża. gwarantuję Ci, żebędziesz się jeszcze uśmiechać i będziesz bardzo kochała z wzajemnością. narzaie lecz swoje rany, dbaj o siebie 🖐️ :)

Gość do słonko
ja bym go rzuciła...z tego co tu przeczyta łam jasno widac,ze zyje w wirualnym swiecie,a ciebie ma gdzies....

Gość Ha miałam rację
To Ty jesteś chamska...Hahaha. Wiedzialam,że wypali któraś z tych wersji. Teraz odczekaj kilka tygodni i zgłosi się do Ciebie,bo uswiadomi sobie,że nie ma Ciebie i nie ma "Jej". Będzie przepraszał

Gość a jak założyć
drugie konto na gg żeby pisać do faceta jako inna osoba??

masz racje, kiedy jeszcze wiedzial ze ma spotkanie z ta ,inna, stal sie strasznie pewny siebie, czulam ze w sumie juz to mu latalo bo w glebi duszy wiedzial ze jak nie ja to moze sprobowac z jakas inna, a teraz nie ma nikogo. on twierdzi ze ja zatesknie, ze bede zalowac. wsumie uswiadomilam sobie ze mimo ze bylam z nim 3 lata, wiele razem przezylismy to ja go tak naprawde wcale nie znalam ;( teraz zbieram w sobie sily zeby sama sprostac czola wszystkiemu, szarej rzeczywistosci.zawsze byl ktos kto przytulil. pocalowal, teraz tego strasznie brakuje, ale wiem ze podjelam dobra decyzjie i ze powinnam juz wczesniej sluchac sie mojej intulicji ktora od dosc dawna podpowiadala mi ze cos jest nie tak:) dzieki za wsparcie dziewczyny buzka:)

Gość baetkea
ale Ci faceci są beznadziejni

Gość kiedyś...
zmieniłam numer gg i odezwałam sie do swojego chłopaka...nie wiedział ze to ja a on zamiast podjac rozmowe juz na wstepie powiedział ze ma dziewczynę( czyli mnie)i jest zajety pracą i nie interesuja go inne znajomości...a napisałam mu tylko cześc nie zdąrzyłam napisac ze to ja i zmieniłam numer to znaczy ze mogę mu ufac prawda? nastepnym razem to bede musiała go uprzedzic bo gdy nie wiedział ze rozmawia ze mna to rozmawiał ze mna naprawde chłodno potem przeprosił mam nadzieje ze on nigdy nie sprawdzi mnie w podobny sposób

Gość soxed
mi kiedys moje obecna kobieta zrobila tez taki tescik.zdalem. dowiedzialem sie przypadkiem. i hmm, bylo mi przykro ze mnie tak sprawdza.. nie polecam Wam takich sztuczek.to nieuczciwe

Gość Eh.........
Najgorzej jest prowokować własnego faceta do zdrady z "inną" eh dziewczyno

Gość kiedyś....
zreszta ja nie uwazam tego co zrobiłam za sprawdzanie go, po prostu on za szybko pisał a ja zdązyłam mu nic wyjaśnić:-)ale i tak mu ufam bo mówi mi o wszystkim nawet o swoich koleżankach nawet wtedy gdy jeszcze nie zdąże go o to spytać

Gość dziecinada dziecinada dziecina

Gość Daję sobie głowę ściąć
że założycielka topiku będzie jeszcze ze swoim chłopakiem. W końcu się dogadają i po sprawie. A opinie ludzi na necie to nie wyrocznia,moja kochana.

Gość najgorzej
jest prowokowac forumowiczow - zeby sie wczuwali, dawali dobre rady i miec z tego niezly ubaw

Gość nalia
Hmmm wcale nei trzeba miec power gg by miec rownoczesnie dwa numery rownoczesnie uruchomnione.Wystarczy , ze zalzożycie sobie kuminikator AQQ i normalne gg i oba kaomunikatory mozecie miec rownoczesnie uruchomione i wiecie co jest najlepsze jeszcze nigdy nie wpadlam... nawet jak kogos sprawdzam przez przypadek :)))))) pozdrawiam Cwaniara :))

Właśnie?! Co tak naprawdę dzieje się z założycielką topiku. Czytając wypowiedzi,stwierdziłam,że nie chciała bym dowiedzieć się w taki sposób,że coś w moim związku jest nie tak. Facet założycielki po mimo swoich lat okazał się nie dojrzałym dupkiem, który nie potrafi powiedzieć ,że coś w związku nie gra i przyznaje się do tego, można powiedzieć zupełnie obcej osobie. A może się mylę?

Gość winterShadow
ewamewa napisała: "kurde po co to robicie? przecież każdy facet odpowie na taką zaczepkę, " Nie każdy :)

Gość Słonko2
U mnie nienajlepiej. Ja dałam spokój, ale rozmaiwał z moją znajomą. Nie wiedział, że to moja znajoma. Mówił jej, że kończy nasz zwiazek i nawet ją zapraszał. Ona nie jest z tego samego województwa. Między wierszami wyczuwało się, że chętnie by się z nią spotkał. Tym bardziej, ze jest młodsza ode mnie o 5 lat. Potem się z nim widziałam, nic mi o rozmowie nie powiedział. Ja zaczęłam coś w stylu - nie masz czasu a siedzisz przy GG i gadasz z innymi. Przysięgał mi, ze z nikim nie gada i nie gadał. Jak naciskałam to w końcu się przyznał, że z kimś jakiś czas temu zamienił parę słów. Rozmawiał z nią ponad 3 godziny do późna w nocy!

ja zrobiłam swojemu test na początku znajomości no i zdał go na 6:)powiedział mi że zaczepia go jakaś nachalna dziewczyna a jej opowiedział że się z kimś spotyka(czyli ze mną) i że nie będzie spotykał się z innymi,bo już znalazł to czego szukał:) troszkę głupio że zrobiłam taki test,ale poprostu chciałam wiedzieć

Gość anett24
dziewczyno!!! sama kręcisz na siebie bata.niestety faceci (ludzie) tacy sa.lata w związku robią swoje, przyzwyczajenie, rutyna, normalka że jestescie razem forewer i wogóle. nie powiesz mi ze jak nagle zaczął podrywac Cie jakis Nieznajomy to byś choc przez chcwile nie miała ochoty pociągnąc tego, choc na chwileczke - tylko ze taka chcwileczka moze zniszczyc wszystko. daj spokoj bo to sie skonczy zle! a jak jeszcze mu powiesz ze to Ty to KONIEC!!!!

Gość anna25
...ja wlasnie mialam taka sytuacje ze chlopak zrobil mi taki test na gg, napisal ze chce sie ze mna spotkac itp. Ja odmowilam, powiedzialam chlopakowi o tej sytuacji a po jakims czasie chlopak powiedzial ze to on pisal do mnie a to byl zart !! Bardzo przykro mi sie zrobilo, nie wiem co o tym myslec, poczulam sie po prostu...oszukana...;( Co wy o tym sadzicie???

Gość kobietka30
nie tylko kobiety się tak zachowują. jeden znajomy powiedział mi, że robi swoim panienkom testy. podstawia kumpla, który ma ją uwieść. to jest jego test na wierność. to jest dopiero podłość facetów. tak więc panowie, którzy tutaj twierdzą, że kobiety są beznadziejen z tym sprawdzaniem, to musz e powiedzieć, że i tak wypadamy lepiej niż faceci, którym testy wierności przyjdą do głowy